Cine este Andreea Vasile. Actrița din „Iubire cu parfum de lavandă” a fost logodită cu Mihai Bendeac, iar acum e măritată cu Tudor Giurgiu și are un fiu

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Andreea Vasile. Actrița Andreea Vasile revine în atenția telespectatorilor odată cu lansarea serialului „Iubire cu parfum de lavandă', o nouă producție marca Antena 1. Frumoasa artistă are o poveste de viață absolut impresionantă la cei 40 de ani ai săi. Este soție și mamă, dar și o femeie care-și iubește foarte mult meseria. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Andreea Vasile. Andreea Vasile joacă în „Iubire cu parfum de lavandă', cel mai nou serial original de la Antena 1, semnat de Ruxandra Ion. Este atât o actriță actriță cunoscută, mai ales pentru rolul ei din serialul „Umbre', dar și pentru rolul din filmul „Ramon', cât și o mamă și o soție devotată. Află tot ce nu știai despre ea în rândurile următoare!

andreea vasile 1andreea vasile 1

Citește și: Ce a povestit Connect-R, la Festivalul Mamaia 2024, despre Smiley și Marius Moga: 'Fata a plecat, între timp, cu…' Cei trei au încercat să cucerească aceeași femeie / EXCLUSIV

Citește și: Ed Sheeran și actorul Chris Hemsworth au luat cina la restaurantul unui fost concurent 'MasterChef', după concertul din România: „L-am așteptat emoționați. A fost superb…'

Citește și: Cum arată casa container în care Dana Marijuana locuiește cu fiica ei, în Vama Veche. S-a mutat din București anul trecut, din cauza facturilor prea mari

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins'

Andreea Vasile – Viață personală

Cine este Andreea Vasile. Andreea Vasile s-a născut pe data de 19 ianuarie 1984, în București. În prezent, aceasta are vârsta de 40 de ani. Actrița are părul șaten cu șuvițe blonde și 1,68 m înălțime, potrivit Wikipedia.

Andreea Vasile a preferat întotdeauna să păstreze discrecția în privința vieții sale private. Actrița este căsătorită cu regizorul Tudor Giurgiu din septembrie 2022 și au împreună un fiu. În trecut, ea a avut o relație și cu Mihai Bendeac și chiar ajunseseră să se logodească, dar, ulterior, s-au despărțit.

„Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca. (…)

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul', scria Mihai Bendeac pe blogul personal, în 2011.

Andreea Vasile – Carieră

Cine este Andreea Vasile. Andreea Vasile și-a descoperit de mică pasiunea pentru actorie. A absolvit U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale' din Bucureşti, promoţia 2008. După aceea, a apărut în numeroase piese de teatru, filme și seriale, precum: „Umbre' de la HBO, „La urgenţă', „Luna Verde', „De ce eu?', „Fixeur', „Deschide ochii', „Apostolul Bologa' sau „Nişte fete'. Un alt rol celebru a fost cel al Soniei fin filmul „Ramon' al lui Pavel Bartoș.

Andreea Vasile a făcut parte din primul sezon al emisiunii concurs „Big Brother' și a ajuns atunci până în finală. După aceea, ea a avut și propria ei emisiune, la Atomic TV, numită „Ya baby', în care prezenta viața de noapte din cluburile din Capitală.

Andreea Vasile joacă în „Iubire cu parfum de lavandă', noul serial de la Antena 1

Cine este Andreea Vasile. În prezent, Andreea Vasile joacă în „Iubire cu parfum de lavandă', noul serial de la Antena 1. Ea formează un cuplu cu Bogdan Albulescu în peliculă și-i vor interpreta împreună pe Amalia şi Dinu Păun, două personaje importante în lumea satului din care fac parte.

În serial, Andreea Vasile va interpreta rolul învățătoarei satului și este prietenă din copilărie cu Anda (Michaela Prosan).

„Am afirmat dintotdeauna că cele mai interesante personaje sunt cele care n-au o singură dimensiune. Şi exact aşa am simţit personajul meu de la primele episoade. Un personaj care devine catalizator pentru propria-i viaţă, cât şi pentru a celor din jurul său. Un foarte bun observator al vieţii şi al oamenilor din jur, fără, însă, să rămână un contemplator, ci mai degrabă un personaj care acţionează constant. Un personaj care atunci când se bucură o face cu toată fiinţa, atunci când plânge, pare că o lume întreagă se prăbuşeşte, un personaj care e cât o poveste în sine sau ca viaţa însăşi!', a dezvăluit Andreea Vasile, despre rolul său în serial.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton