Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'. Are 31 de ani și se numără printre concurenții de la Insula Iubirii 2024. S-a înscris în emisiune pentru a-și testa relația cu partenera sa, Cristina, cea care îi este alături de un deceniu. Au o poveste de dragoste frumoasă și s-au cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni televizate, la „Mireasă pentru fiul meu'. Urmează să aflăm dacă vor pleca din Thailanda împreună sau separați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

an14an14

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Are 4 copii din căsnicia anterioară și a suferit un accident care i-a marcat viața

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024

Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'. Cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii a debutat în forță, iar telespectatorii au avut ocazia să cunoască ispitele, dar și cuplurile care se supun celui mai dur test de fidelitate. Andrei și Cristina Rotaru formează singurul cuplu căsătorit din cadrul show-ului.

Andrei are 31 de ani, iar de meserie este frizer și tattoo artist. Printre pasiunile sale se numără și sportul, având un corp bine lucrat în sala de forță. Pe soția lui a cunoscut-o în urmă cu 10 ani, în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', iar de atunci sunt de nedespărțit.

De la prima apariție televizată și până în prezent, Andrei a trecut printr-o transformare radicală. Și-a acoperit corpul de tatuaje, însă a făcut schimbări și la nivelul stilului vestimentar. Recunoaște că obișnuia să fie gelos și impulsiv, însă cu timpul a învățat să-și controleze aceste impulsuri. Acum se descrie ca fiind calm și temperat.

Andrei Rotaru de la Insula iubirii și-a cunoscut soția în emisiunea Mireasa

Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'. Concurentul a cunoscut-o pe soția lui tot în cadrul unei emisiuni televizate, la Mireasa, în urmă cu 10 ani. Au rămas împreună de atunci și au o poveste de dragoste cum mulți și-ar dori. Cei doi sunt căsătoriți de 5 ani.

Deși n-au mai apărut de mult timp pe micile ecrane ale telespectatorilor, cei doi au avut o activitate intensă în mediul online. Chiar înainte de primul episod din Insula Iubirii sezonul 8, Cristina Rotaru a luat pe toată lumea prin surprindere cu un mesaj neașteptat: „Toți îți apreciază destinația finală, dar nimeni nu știe cu adevărat prin ce trebuie să treci ca să ajungi acolo'.

Andrei se descrie ca un bărbat care mereu încearcă să descopere profunzimea lucrurilor și e mai filozof', știind cum să vadă dincolo de un ambalaj sau o etichetă pentru că nu e o persoană superficială.

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii

Nu a durat mult, iar Andrei Rotaru a picat în ispită, la Insula iubirii. Acesta s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar soția lui, Cristina Rotaru, a fost șocată de imaginile văzute la bonfire. Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu ispita, de mai multe ori, în ciuda statutului său de bărbat însurat. La un moment dat, Cristina a decis să se despartă de Andrei, iar, ulterior, după încheierea filmărilor, s-a aflat că cei doi au divorțat oficial.

De curând, când Andrei a făcut publică o postare cu el pe rețelele de socializare, fanii l-au întrebat în comentarii unde este soția lui, Cristina Rotaru. Atunci, concurentul de la Insula iubirii a dezvăluit că s-au despărțit.

„Am plecat!. Comentariile au început să curgă: „Unde e Cristina?, a scris cineva.

„S-au despărțit până la urmă?, a întrebat altă persoană.

„Da, ne-am despărțit, a răspuns Andrei, în secțiunea de comentarii, după zecile de întrebări primite.

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul

Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Ulterior, cei doi i-au luat prin surprindere pe internauți, atunci când Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul.

Andrei Rotaru a anunțat pe pagina lui de Facebook că va pleca pentru câteva zile din țară, susținând că nu mai face față valului de comentarii răutacioase la adresa lui, după ce și-a înșelat soția în emisiunea de la Antena 1. Doar că… surpriză! Concurentul de la Insula iubirii nu a plecat singur, ci alături de… Cristina. Cei doi au fost surprinși împreună în aeroport.

„Voi pleca pentru câteva zile din România! Valul de hate este super mare. Sper să nu mă urmărească și acolo. Știu că inima voastră este aici și nu o să mă urmăriți, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc și să fiu surprins cu iubirea voastră nemărginită’, a spus Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Drept dovadă, Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat zilele trecute că este plecat cu Cristina în vacanță, postând o poză cu aceasta pe rețelele sale de socializare.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton