Cine este soțul Andreei Samson de la Asia Express. Andrei Țifrea face parte dintr-o trupă de improvizație

 Ifrim Georgiana
.

Cine este soțul Andreei Samson de la Asia Express. Îndrăgita actriță este discretă din fire și preferă să își păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor. Viața sa este o provocare continuă, dar reușește să se împartă cu succes între toate rolurile pe care le îndeplinește. Printre acestea se numără și cel de soție, fiind căsătorită cu Andrei Țifrea, alături de care are doi copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este soțul Andreei Samson. Este o actriță desăvârșită și a jucat numeroase roluri, atât în scene de teatru, cât și în filmele din cinematografe sau serialele televizate. Aceasta a apărut în serialele de comedie „Mondenii’ și „Atletico Textila’, ce i-au adus un capital și mai mare de popularitate. Dincolo de scenă, este o mamă devotată și o soție iubitoare, însă preferă discreția în privința vieții de familie.

srbrtmnrymsrbrtmnrym

Citește și: Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Actrița are doi copii și a apărut în „Mondenii'

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!'

Citește și: Tristan Tate și Flori Olar de la Insula Iubirii, surprinși împreună la un restaurant de lux! Milionarul a dat apoi o petrecere în curtea casei, alături de ispită

Citește și: Cum a slăbit Vlăduța Lupău, după ce a născut a doua oară: „Am scăpat de burtă. Secretul este…'

Cine este soțul Andreei Samson de la Asia Express

Cine este soțul Andreei Samson. Actrița a captat atenția publicului prin realizările profesionale, dar și-a expus mai puțin viața de familie, preferând să păstreze aspectele intime ale vieții sale departe de lumina reflectoarelor. Îmbină cu succes cariera strălucită cu rolul de mamă și soție, fără a lăsa loc de intruziuni în intimitatea familiei.

În rare ocazii, Andreea Samson postează imagini cu cei doi copii și soțul ei, Andrei Țifrea. Cei doi par să aibă o căsnicie frumoasă, bazată pe armonie și iubire. Sunt împreună la toate evenimentele importante din viața copiilor și își dedică tot timpul pentru a le oferi o copilărie plină de bucurii și amintiri neprețuite.

Andrei Țifrea, partenerul de viață al actriței, este moderator la „Podcast în lucru'. Proiectul a fost înființat de Urban Impro, o trupa neconvențională de teatru de improvizație, comedie, scenete, sketch-uri etc.

Andreea Samson și Andrei Țifrea au împreună doi copii

Cine este soțul Andreei Samson. Actrița și partenerul ei au o familie împlinită și doi copii frumoși. Prima dată, ea l-a adus pe lume pe fiul ei, Arthur, iar, ulterior, a născut-o și pe fiica ei, Agatha.

„Fac, de foarte multe ori, jocuri cu Arthur. El știe foarte multe jocuri de improvizație, am și făcut în pandemie. Când ne jucăm afară cu mingea, ne aruncăm cu rime. Îl provoc mereu să gândească creativ. Iar cu Aga..încă nu, am încercat niște chestii, mai mult cântecele', a povestit Andreea Samson într-un episod al proiectului „Podcast în lucru'.

Andreea Samson participă la Asia Express. Face echipă cu Anca Țurcașiu

De luna viitoare, o puteți revedea pe Andreea Samson pe micul ecran, în noul sezon Asia Express. Actrița e încântată de acest proiect și e bucuroasă că face echipă cu Anca Țurcașiu.

„Acum ceva timp urmăream unul din sezoanele Asia Express și îmi spuneam că nu aș face niciodată așa ceva. Dar… niciodată să nu spui niciodată! Iată că am ajuns în acest punct, când aventura e pe cale să înceapă și îmi dau seama că de fapt mi-am dorit mereu o experiență de genul acesta.

Sunt emoționată, încrezătoare și curioasă să aflu cum este Andreea Samson în situații neașteptate, lipsită de confortul rutinei zilnice de acasă. Ştiu sigur că va fi o experiență incredibilă pentru copilul din mine, care adoră să se joace, dar și o lecție despre adaptare, curaj și empatie! Să înceapă Asia Express!’, a declarat Andreea Samson, concurentă la Asia Express 2024.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton