Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României. A câștigat MasterChef în 2015, a jucat fotbal, e însurat și are o fiică

.

Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României. Surpriză uriașă pentru fanii lui Andrei Voica! De ceva timp, el a devenit bucătarul naționalei de fotbal a României, după ce ce faimosul bucătar Yalcin Cadâr, care a gătit pentru tricolori vreme de 20 de ani, a murit în august 2021, răpus de COVID. Mirel Rădoi a fost cel care a apelat la bucătarul de la CSU Craiova. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României. Andrei Voica a devenit cunoscut odată cu participarea lui la MasterChef România, în 2015, sezon pe care de altfel l-a și câștigat. De atunci, în viața lui au avut loc numeroase schimbări. Bucătarul e căsătorit și are împreună cu soția lui o fetiță. După apariția lui în show-ul culinar, acesta s-a schimbat radical și din punct de vedere fizic. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

andrei-voica-1andrei-voica-1

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei: „Sunt cea mai fericită de pe pământ…'

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Cum arată și ce detalii a oferit despre starea ei de sănătate: „Fac progrese, dar…'. A participat cu familia la parada aniversară a Regelui Charles

Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României

Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României. Ce nu știe însă multă lume despre bucătarul Andrei Voica este că acesta a avut și o carieră sportivă. Acum trei ani, el povestea pentru FRF TV că a jucat fotbal până la 21 de ani, până la nivelul ligii secunde. S-a retras însă prematur, după ce a suferit o accidentare.

„Mama mi-a insuflat pasiunea pentru bucătărie, iar tata – cea pentru fotbal. Tata e fost jucător al Craiovei Maxima. A vrut să joc fotbal și să ajung fotbalist. M-am apucat de fotbal la 7 ani. Eram talentat, o spuneau și antrenorii. Jucam mijlocaș, eram decar, căpitan de echipă.

Am făcut junioratul la Școala de Fotbal Gică Popescu. Am avut o carieră mică destul de bună. Am ajuns până la nivelul Diviziei B. La 21 de ani m-am accidentat și atunci am zis stop carierei de fotbalist. Bine că am lăsat fotbalul', spunea Andrei Voica, bucătarul care a încercat să se facă arbitru, dar nu i-a plăcut.

Bucătarul Andrei Voica a avut o carieră scurtă în fotbal

Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României. În timp, Andrei Voica a ajuns să lucreze ca bucătar pentru CSU Craiova, după ce echipa a fost preluată de Mihai Rotaru

„Pentru el a fost primordială alimentația pentru fotbaliști. A cerut să fie adus la echipă cel mai bun bucătar din Craiova. Așa am ajuns la Universitatea Craiova.

Băieții m-au primit foarte bine. Cel mai de impact lucru a fost când mister Mirel Rădoi a venit la mine și mi-a strâns mâna și mi-a spus „Eu te știu pe tine!'. A fost o mândrie pentru mine', a declarat Andrei Voica, potrivit GSP.

Cum a devenit Andrei Voica bucătar profesionist

Cine este Andrei Voica, bucătarul echipei naționale de fotbal a României. Andrei Voica susține că a devenit bucătar profesionist „de nevoie'. Acesta a deprins tainele bucătăriei profesioniste în străinătate.

„Am devenit bucătar profesionist de nevoie. Am plecat în Spania și a trebuit să mă descurc singur, pentru că îmi era foame, între ghilimele. Am intrat într-o fabrică de panificație, cu 50 de angajați. Acolo am început să lucrez cât de cât profi într-o bucătărie, chiar dacă erau chestii de panificație. A început să-mi placă', a mai mărturisit Andrei Voica.

Sursă foto: Captură video, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton