Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii. A fost la Acces Direct

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii. Antonela Pătruț este una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6. Ea și cele 9 colege ale sale îi vor ajuta pe concurenți să-și testeze relațiile, în cel mai dur test al fidelității. Tânăra, care participă acum în emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, a apărut în trecut și la Acces Direct.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii. Anul acesta, telespectatorii Antena 1 vor putea revedea una dintre cele mai apreciate emisiuni ale postului TV. Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu „forțe proaspete', cu noi ispite și noi concurenți. Printre cele 10 ispite feminine se numără și Antonela Pătruț.

antonela-patrut-ispita-4antonela-patrut-ispita-4

Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii. În urmă cu câteva zile, organizatorii de la Antena 1 au dezvăluit lista ispitelor de la Insula Iubirii 6. Printre cele 10 ispite feminine se numără și Antonela Pătruț. Tânăra nu e străină de lumea televiziunii. Acum ceva timp, ea a apărut într-o altă emisiune de la același post TV, Acces Direct.

Citește și: Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Citește și: Cine este Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii.Ce afacere are

Citește și: Costin Craioveanu, prima reacție după ce Mihaela Cernea a depus actele de divorț:„Așteptăm să…'

Citește și: Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu Bianca Drăgușanu:„E creația mea și ea știe asta'

Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii

La acea vreme, Antonela Pătruț și-a prezentat cazul la Acces Direct. Aceasta povestea că a trăit un șoc după ce s-ar fi trezit într-o dimineață fără să-și mai aducă aminte cum a ajuns acasă și cine a adus-o. În plus, ea susținea că i-ar fi lipsit și niște bijuterii, de peste 15.000 de euro. Ulterior, s-a aflat că bunurile i-ar fi fost sustrase de colega de apartament, conform spynews.ro.

Potrivit descrierii de pe conturile ei de socializare, Antonela Pătruț s-a născut în Călărași și e zodia Săgetător. În prezent, ispita de la Insula Iubirii locuiește în București. Aceasta pare că nu duce lipsă de admiratori, fiind urmărită de peste 12.000 de oameni pe Instagram. Ea pare a fi foarte pasionată de călătorii, vizitând mai multe țări celebre, cum ar fi Italia, Turcia, Franța și Egipt.

Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii, a fost la Acces Direct

Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii. Antonela Pătruț se descrie drept o fire directă. Astfel, nu va avea nicio reținere în a le spune tuturor, în față, ceea ce gândește. Ea a venit pe Insula Iubirii pentru a descoperi oameni noi, dar nu numai.

„Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială', se arată într-un comunicat transmis de Antena 1.

Antonela Pătruț: „Nu am limite'

Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii. În filmulețul de prezentare, Antonela Pătruț a spus despre ea că nu are limite. Își dorește să cunoască băieții de pe Insula Iubirii și nu exclude să se îndrăgostească.

„Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei', a declarat Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton