Cine este Aurelian Păduraru, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, locuiește în Londra și este jucător în piața valutară

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Aurelian Păduraru. Are 27 de ani și se numără printre ispitele masculine de la Insula Iubirii 2023. S-a înscris în emisiune pentru a-și testa abilitățile de seducție și consideră că formatul i se potrivește perfect. Nu este în căutarea unei relații serioase, dar e dornic să flirteze și să aibă parte de experiențe noi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Aurelian Păduraru. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii. Printre cele 10 ispite masculine se numără și Aurelian Păduraru, un tânăr în vârstă de 27 de ani, brunet și cu un trup bine sculptat, vizibil lucrat la sală.

aur9aur9

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Dan Alexa, noi declarații despre pumnul încasat în față de la Anamaria Prodan, acum 5 ani: „Eu cred că am făcut foarte bine ce am făcut! Sincer, am făcut bine că nu am ripostat!'

Citește și: Irina Columbeanu, adevărul despre relația cu fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink: „Acum are 13 ani și…”

Cine este Aurelian Păduraru, ispita de la Insula Iubirii 2024

Cine este Aurelian Păduraru. Tânărul de 27 de ani locuiește în Londra, unde a plecat pentru a-și continua studiile superioare. S-a înscris la o facultate cu profil sportiv, însă a abandonat acest plan după ce a intrat în lumea tranzacțiilor FOREX.

Este antreprenorul unei platforme online de curs valutar, iar în paralel predă cursuri în domeniu. Aurelian consideră că și-a găsit drumul în viață, iar singurul său obiectiv este acela de a atinge succesul profesional. S-a înscris în emisiune pentru a-și testa abilitățile de seducție, dar nu e deschis pentru o relație serioasă.

Aurelian Păduraru e stabilit în Londra

Cine este Aurelian Păduraru. Tânărul e stabilit de ceva timp în Londra, dar nu exclude ideea de a se întoarce în România. Consideră că notorietatea pe care o va câștiga după acest show îl va ajuta să ia o decizie.

Pe lângă succesul profesional, Aurelian are și alte atuuri care îl recomandă ca ispită în acest sezon. Acesta se antrenează din greu la sală și nu ezită să-și expună trupul sculptat și abdomenul cu pătrățele în mediul online. Se recomandă ca fiind adeptul unui stil de viață sănătos.

Tânărul s-a înscris la Insula Iubirii ca să-și pună în practică tehnicile de seducție. Pentru că îi place foarte mult să flirteze, consideră că formatul show-ului i se potrivește perfect.

Radu Vâlcan, declarații despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii, a avut premiera pe 15 iulie, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursa foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton