Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay și a fost huiduit de publicul. Are 22 de ani, e din Bacău și e pe locul 1 în Trending

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay. Numele lui Babasha este acum pe buzele tuturor, după apariția lui de la concertul Coldplay, ce a avut loc seara trecută, 12 iunie, pe Arena Națională din București. Tânărul artist a stârnit un val de reacții în rândul oamenilor. În timp ce unii i-au apreciat prestația, alții au început să-l huiduie. Iatăt tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay. Babasha este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Numele lui real este Vlad Babașa și este un cunoscut cântăreț de manele. Acesta a participat aseară la concertul Coldplay, pe de Arena Națională din București, iar, la un moment dat, publicul a început să-l huiduie.

babasha-5babasha-5

Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay. La concertul Coldplay de miercuri, 12 iunie, au participat zeci de mii de fani. În deschiderea spectacolului au cântat artistele EMAA din România și Maisie Peers din Regatul Unit.

Citește și: Artiștii de la Coldplay s-au plimbat pe Lipscani, înaintea concertului din București. Cine i-a impresionat în Centrul Vechi

Citește și: Maya, fiica Antoniei, spectacol inedit pe scenă, alături de trupa de dans. Artista a filmat-o și i-a adus un buchet uriaș de flori: „Atât de mândră'

Citește și: Ce a donat Diana Șucu unei biserici din Ștefăneștii de Jos, după ce a primit un mesaj emoționant: 'Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale…' / EXCLUSIV

Citește și: Sharon Stone, imagini de colecție cu cei trei fii ai săi, adoptați după 9 sarcini pierdute. Roan, băiatul ei cel mare, a împlinit 24 de ani

Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay

Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay. Surpriza serii a fost, însă, momentul în care solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a urcat alături de Babasha, care a cântat o piesă lentă, o reinterpretare a unei manele.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă', a spus Chris Martin la concertul din București.

Babasha a fost huiduit de publicul din București, la concertul Coldplay

Cine este Babasha, artistul care a cântat cu trupa Coldplay. Inițial, publicul a început să huiduie lent, dar, ulteror, fluierăturile s-au intensificat. Aflat printre spectatorii de la concert, Cătălin Ștriblea a povestit pe Facebook:

„În mai puțin de două minute s-a huiduit încet, apoi lung, profund, temeinic. Nu tot stadionul; au fost și aplauze timide, dar apoi huiduielile s-au amplificat. Nu au mai fost doar proteste, ci o revărsare de ură apăsată'.

După apariția controversată a lui Babasha de seara trecută, la concertul Coldplay, oamenii au fost curioși să afle cine este acesta și cum de a ajuns să cânte la spectacol. Babasha, pe numele lui real Vlad Babașa, e un tânăr în vârstă de 22 de ani din Bacău. El e interpretul piesei „Păi Naa', ce a fost lansată în urmă cu 11 zile și care a adunat deja peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube. De altfel, melodia e pe primul loc în Trending.

Pe lângă piesa „Păi Naa', Babasha a lansat și alte piese de succes. Printre ele se numără și melodia „Baklava', care are peste 5,5 milioane de audiții. Având în vedere cifrele lui impresionante de pe Youtube, cântărețul a fost contactat de reprezentanții Coldplay, ajungând astfel să cânte alături de Chris Martin, solistul trupei, pe Arena Națională din București.

Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul Coldplay, din București

Babasha a avut o primă reacție după ce a fost huiduit la concertul Coldplay, din București. Manelistul a postat un mesaj lung pe Instagram și a anunțat că va urca și în această seară pe scenă, la cel de-al doilea spectacol al trupei.

„Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață.

Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte pentru că așa este normal cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima.

Sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește și zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele. Pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat. Pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc. Mulțumesc tuturor și de huiduieli și de orice reacție posibilă. Mâine (n.r. joi) urmează un show și mai și', a încheiat el, dând de înțeles că va urca și în această seară pe scenă, la al doilea concert susținut de Coldplay pe Arena Națională.

Sursă foto: Libertatea, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton