Cine e bărbatul mascat de la Insula Iubirii. Concurenții au făcut presupuneri: „Sigur va fi alt cuplu eliminat” / A mai participat și în sezonul 7 al emisiunii

.

Fanii emisiunii Insula Iubirii vor avea parte de o altă surpriză în această seară. Un bărbat mascat urmează să-și facă apariția pe insula băieților, după cum s-a observat în teaserul noului episod. Cei mai înfocați telespectatori au divulgat în avans identitatea acestuia, punând cap la cap mai multe indicii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula Iubirii s-a dovedit a fi, cel puțin până la acest moment, plin de surprize. Concurenții au fost despărțiți mai devreme decât în anii precedenți, iar apariția altui cuplu în Thailanda a fost complet neașteptată. Simona și Claudiu au decis să-și supună relația celui mai dur test de fidelitate, fapt ce a condus la eliminarea lui Robert Braia și a fostei iubite, Bianca Mitroi.

Citește și: Ema de la Insula Iubirii nu l-a iertat pe Răzvan, că a înșelat-o cu o ispită, nici după ce s-au căsătorit și au făcut un copil: „N-am cum să iert, mă uit la emisiune şi iar plâng!'. Ce spun cei doi despre divorț


Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Cum se simte concurenta și ce spune despre fiica ei și a lui Răzvan Kovacs: „Nu că este a mea, dar…’

Citește și: Ioana State a atacat-o și ea pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu după divorț ai început altă relație, ci cu mult înainte'. Reacția acidă a Liviei, cele două sunt în scandal

Citește și: Cine este Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici și ce pasiuni are. Au fost colegi la liceul George Coșbuc, dar au ales facultăți total diferite


Cine e bărbatul mascat de la Insula Iubirii

Și în această seară, telespectatorii vor avea parte de o surpriză de proporții. Un bărbat mascat își face apariția la Insula Iubirii, alăturându-se concurenților și ispitelor feminine. După difuzarea teaserului, cei mai înfocați fani au făcut-o pe-a detectivii, divulgând identitatea acestuia.

Se pare că este vorba despre nimeni altul decât Răzvan Kovacs, concurent în sezonul anterior. Deși este acoperit cu o pelerină, tatuajele de pe mână l-au dat de gol. Fiind DJ de profesie, acesta s-ar afla în Thailanda să-i distreze pe concurenți și să le vorbească despre experiența sa în cadrul emisiunii.


„Sigur va fi alt cuplu eliminat’, a spus ispita Lala.

Anul trecut, Răzvan Kovacs a participat în emisiune cu soția lui, Ema Oprișan. El a căzut în mrejele ispitei Daria Cuflic, cea cu care a fost surprins în ipostaze compromițătoare. Deznodământul a fost cu totul neașteptat, căci Ema l-a iertat și apoi au devenit părinți.


Ema nu l-a iertat pe Răzvan nici după căsătorie

În cadrul sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii, Răzvan a trăit experiența din Thailanda intens, fără a purta măști, după cum el însuși a declarat. „Nu regret ce s-a întâmplat acolo pentru că am fost noi, nu am purtat niște măști. Nu am venit cu planul făcut de acasă. (…) Aş fi ipocrit să zic că îmi pare rău, dar m-am distrat, a spus Răzvan în cadrul interviului exclusiv pentru Antena 1.

În schimb, Ema a fost profund rănită și a recunoscut în cadrul interviului aceluiaşi interviu că încă nu l-a iertat pe Răzvan.


„Toată lumea mă sfătuieşte ca atunci când revii într-o relaţie tumultoasă, să ştergi tot ce a fost. Nu o să putem pentru că face parte din trecutul nostru. Nu am cum să iert ce s-a întâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat, a spus Ema.

În prezent, Ema și Răzvan formează o familie împreună cu băiețelul Emei dintr-o altă relație, Noah, și fetița lor, Luna, însă nu au trecut peste episodul de la Insula Iubirii.

Sursa foto: Facebook