Cine este Beatrice Albu de la iUmor. Cătălin Bordea a trimis-o direct în finală printr-un wild card: „Ne-am mai văzut în altă viață? Zici că...”

.

Cine este Beatrice Albu de la iUmor. Sâmbătă, 19 octombrie, la iUmor s-a ales al treilea finalist. Cătălin Bordea i-a oferit wild card-ul lui Beatrice Albu, după ce concurenta l-a impresionat cu prestația ei pe scenă. Îmbrăcată sumar, tânăra a venit în fața juraților costumată într-o „profesoara de istorie din viitor', extrem de sexy. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este Beatrice Albu de la iUmor. Beatrice Albu a făcut senzație la iUmor, în ediția difuzată sâmbătă, 19 octombrie, la Antena 1. Concurenta, fostă jucătore de handbal profesionist, a venit îmbrăcată într-o ținută sumară, cu posteriorul la vedere și bustul acoperit de o bustieră formată din buzunarele de la blugi.

beatrice albu  9beatrice albu  9

Citește și: Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16 și ce va face cu premiul. E studentă la UNATC: „Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit…”

Citește și: Ramore de la iUmor și Denisa Drăgan au divorțat oficial. De ce se teme acum fosta parteneră: „Îmi e frică. Nu pot să iau frica aceasta în brațe”

Citește și: Raluca Pastramă susține că n-a rămas cu nimic după divorțul de Pepe: „I-am cedat lui Pepe absolut tot, case, mașini, tot ce aveam noi. El nu mi-a donat mie grădinița, eu îi plătesc lui rate”

Citește și: Ce relație a avut Sanda Țăranu cu Delia Budeanu, pe vremea când erau colege la televiziunea națională: „Cineva din TVR a încercat să ne învrăjbească, să ducă vorba, că una dintre noi ar fi vorbit ceva nepotrivit despre cealaltă”

Cine este Beatrice Albu de la iUmor

Cine este Beatrice Albu de la iUmor. Pe lângă ținuta ei sexy, Beatrice Albu a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată și cu numărul ei de dans, la iUmor. Concurenta s-a urcat la un moment dat pe masă și a început să facă twerk.

„Ne-am mai văzut în altă viață?', a întrebat-o Cheloo pe Beatrice Albu, la iUmor.

„Nu conteză ce zicea. A făcut twerk. Zici că erau două entități separate', a ținut să adauge Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a trimis-o direct în finală, printr-un wild card

Cine este Beatrice Albu de la iUmor. După ce Beatrice Albu și-a încheiat momentul, Cătălin Bordea a mers pe scenă lângă ea și a „cerut-o în finală'. Acesta i-a oferit wild card-ul la iUmor, sezonul 17 episodul 6 din 19 octombrie 2024, făcând-o astfel finalistă.

„Eu nu oblig pe nimeni să meargă în finală, eu nu oblig pe nimeni să meargă în finală, așa că o să-ți fac o cerință: Beatrice, vrei să fii cu mine în finală? Am un wild card. Pot să îl folosesc pe tine. Îmi permiți?', a întrebat-o Cătălin Bordea pe Beatrice Albu, la iUmor.

Radu Pietreanu, spectacol de zile mari pe scena de la iUmor

Nu doar concurenții au făcut senzație la iUmor, ci și invitații speciali. Ediția de sâmbătă a fost deschisă de un spectacol senzațional, oferit de Radu Pietreanu. Comediantul a stârnit hohote de râs în rândul publicului și a adus zâmbete și pe chipurile juraților. La final, acesta a fost răsplătit cu ropote de aplauze.

Și concurenții și-au dat silința să nu se lase mai prejos. De la numere de stand-up inspirate din propriile experințe, la un moment de magie și iluzionism, executat cu mare măiestrie până la revenirea celebrului Seth, show-ul iUmor a avut de toate și i-a uimit pe telespectatori, ca de fiecare dată.

Sursă foto: antena 1

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton