Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E economist și designer vestimentar

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Bravo, ai stil! a revenit în atenția fanilor, duminică, 2 aprilie, cu sezonul 8, pe Kanal D2. Concurentele au dat startul primelor defilări și totodată și-au făcut cunoscute poveștile de viață. Printre cele 10 participante se numără și Beatrice. Iată tot ce nu știai despre Beatrice, noua concurentă de la Bravo, ai stil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Sute de doamne și domnișoare și-au încercat și anul acesta norocul la castingul emisiunii Bravo, ai stil! Doar 10 dintre ele au fost însă selectate să ajungă în competiție. Odată ce au trecut de această etapă, tinerele sunt pregătite să dea tot ce-i mai bun, toate dorindu-și premiul, dar și titlul de „cea mai stilată femeie din România'.

beatrice-1beatrice-1

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Anul acesta, Alexandru Abagiu este noul jurat de la Bravo, ai stil! Acesta face echipă cu Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. În fața lor au defilat deja noile concurente, iar jurații și-au exprimat primele păreri. Printre cele 10 participante se numără și Beatrice, o tânără în vârstă de 24 de ani.

Citește și: Alexandru Abagiu, despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!: „Pot fi destul de sever și…’

Citește și: Andreea Mantea a ajuns în fața juraților de la Bravo, ai stil! Ce le-a transmis prezentatoarea TV: „Doamne! Mă descurc?’

Citește și: Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Drama care i-a marcat viața: „Prima fetiță a murit la aproape 5 ani…”

Citește și: Marian Toma a murit în urma unui AVC, la 31 de ani. A fost solist vocal la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului'

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Beatrice este de loc din Dej, dar locuiește de ceva timp în Cluj-Napoca. Concurenta de la Bravo, ai stil! a absolvit Facultatea de Economie și afaceri Internaționale din cadrul Universității Babeș Boylai. Acum, ea studiază masterul la Design Vestimentar în cadrul Școlii de Arte Tudor Jarda.

Beatrice de la Bravo, ai stil! activează atât ca economist, în cadrul unei multinaționale, cât și ca designer vestimentar. Aceasta și-a descoperit încă de când era mică pasiunea pentru modă, astfel că a decis, la un moment dat, să urmeze această cale.

Beatrice de la Bravo, ai stil! e economist și designer vestimentar

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Beatrice spune despre ea că este curajoasă, puternică și corectă. Cea care a inspirat-o în modă a fost vecina ei, care e croitoreasă.

„Mă ocup cu design vestimentar dar sunt și economist. Am terminat Științe Economice. De când eram mică cream  cum puteam eu, lipeam materiale pe păpuși. Vecina mea este croitoreasă și am avut parte de foarte multă susținere de la dânsa. Doamnă, sunt foarte recunoscătoare că mă aflu astăzi aici pentru că a fost prima persoană care m-a susținut în acest domeniu', a spus Beatrice la Bravo, ai stil!

De ce s-a înscris Beatrice de la Bravo, ai stil!

Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Încă din primele ediții, Beatrice a dezvăluit și motivul pentru care s-a înscris la Bravo, ai stil! Spune ea, tânăra e dornică să experimenteze cât mai multe stiluri. Aceasta a ținut să precizeze că nu a intrat în concurs pentru zona de beauty.

„M-am înscris la Bravo, ai stil! ca să pot să experimentez cât mai multe stiluri, să pot să îmi arăt nebunia. Cred că o să fiu o personalitate aparte pentru că îmi place foarte mult zona aceasta experimentală, nu am venit în competiție pentru zona de beauty.

Am un mesaj pentru cei de acasă. Mi-ar plăcea să mă susțină, să îmi susțină nebunia. Vă anunț de acum că nu o să fiu o concurentă liniștită, finuță, minimalistă. O să fiu curajoasă, o să merg în zone extravagante', a adăugat Beatrice la Bravo, ai stil!

Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Bravo, ai stil!, sezonul 8, a început la Kanal D2 din 2 aprilie. Cele zece concurente de la Bravo, ai stil! pot fi admirate de o întreagă țară și se află sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, MilenaAndreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 19:00, pe Kanal D2.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton