Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. E fiica cea mare a lui Florin Salam și a rămas fără mamă la 9 ani

.

Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se numără printre cele 9 echipe care participă în noul sezon Asia Express – Drumul Zeilor. Emisiunea revine la Antena 1 din toamnă, iar telespectatorii sunt nerăbdători să-i vadă pe cei 18 concurenți cum se descurcă în fața celor mai neașteptate probe. Iată tot ce nu știai despre fiica lui Florin Salam!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. Betty Salam a acceptat provocarea Antenei 1 alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Aceștia participă la Asia Express sezonul 7 și sunt entuziasmați de surprizele ce-i vor aștepta pe Drumul Zeilor. Iată cine este Betty Salam!

Citește și: Betty Salam spune adevărul despre despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg'


Citește și: Betty, fiica lui Florin Salam, mai sinceră ca niciodată: „Nu mi-am dorit să am copil de la 18 ani, nu ăsta a fost visul meu, să fac copil, să mă mărit și gata'

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană. Artista a ajutat-o cu bani: „Când s-a degradat lumea asta? Știți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!’

Citește și: Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. De ce boală suferă Katia: „Acum 10 ani am aflat… A trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul’


Betty Salam – Viață personală

Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. Betty Salam este fiica cea mai a lui Florin Salam. Numele ei real este Betty Stoian. Are ochii căprui și părul brunet. Concurenta de la Asia Express, sezonul 7, s-a născut pe data de 28 august 2000, în București. În prezent, ea are 24 de ani.

Betty Salam este mamă și soție. În anul 2018, fiica lui Florin Salam s-a căsătorit cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Tot în același an a venit pe lume și fiul lor, Matthias Ștefan. Deși între artistă și partenerul ei de viață e o diferență de vârstă de 11 ani, aceștia au demonstrat că pentru ei nu reprezintă un impediment acest lucru, drept dovadă că sunt împreună de mai bine de un deceniu.


Betty Salam a anunțat că ia o pauză de la căsnicia cu soțul ei, Cătălin Vișănescu

Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. De curând, însă, Betty Salam a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că a luat o „pauză’ în căsnicia ei cu Cătălin Vișănescu.

„Am rămas fără mamă de la opt ani, iar responsabilitățile au fost destul de mari. Odată cu responsabilitățile a venit și o anxietate la pachet, cu care se confruntă jumătate din populație. Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă, dar cum nu m-a doborât nimic până acum, nici nu mă va doborî. Soțul meu mă susține, eu îl susțin pe el. Pauza pe care am decis împreună cu el să o luăm nu este din niciun alt motiv. Nu există nici un bărbat în viața mea. În primul rând nu am timpul necesar pentru așa ceva, nu doresc decât să mă refac din orice punct de vedere’, a spus Betty Salam, la Antena Stars.


La scurt timp, însă, cei doi concurenți de la Asia Express au fost surprinși alături de fiul lor, la mall, și păreau destul de apropiați. De asemenea, de precizat e faptul că artista a declarat public că nu a divorțat și nici nu are de gând, deci probabil au trecut doar printr-o perioadă mai grea în căsnicie.

Drama lui Betty Salam. A rămas fără mamă la 9 ani

Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. Betty Salam ascunde o dramă sfâșietoare în spatele zâmbetului ei. Fiica cea mare a lui Florin Salam a rămas fără mamă la doar 9 ani. Femeia s-a stins din viață în anul 2009, pe când avea doar 27 de ani.


Deși era foarte mică atunci când mama ei s-a stins, Betty Salam are și acum amintiri frumoase cu mama ei, în apartamentul copilăriei sale.

„Îmi aduc aminte, când eram mică, stăteam într-un apartament cu două camere, fratele meu era mic, abia se născuse, avea câteva luni, iar de atunci tatăl meu era plecat să cânte și noi eram în permanența cu mama mea și așa foarte multe lucruri nu îmi aduc aminte. Eram o fetiță foarte zăpăcita și foarte agitată, precum e sora mea Maria, când o văd pe Maria, mă văd pe mine, dar atunci când stăteam cu mama, dar îți spun sincer, eu îl iubesc și îl iubeam pe tatăl meu foarte mult, când îl vedeam tremuram de bucurie, zici că îl vedeam pe Dumnezeu.


Când eram doar eu cu mama încerca să aibă discuții cu mine, era foarte calmă, era cea mai bună prietena a mea, dar probabil eu nu conștientizam atunci, dar acum că nu o mai am, conștientizez că ea voia să stea foarte mult cu mine, să se implice în creșterea mea, și să îmi ofere toată dragostea’, a povestit Betty Salam.

Betty Salam – Carieră

Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. Betty Salam are o carieră de succes în lumea muzicii. Încă de când era mică, aceasta era pasionată de muzică, dar și de actorie. De la 11 ani, ea a început să ia lecții de pian, iar la 14 ani a decis să se înscrie și la cursuri de actorie.


„Mi-ar plăcea să fiu actriţă sau cântăreaţă. Eu iau şi lecţii de canto de vreo lună. Merg de două ori pe săptămână şi repet şi în paralel cânt la pian.

Studiez pianul de la 11 ani. Şi tatăl meu cântă’, a mărturisit Betty Salam, înainte să devină celebră.

Betty Salam a lansat, de-a lungul timpului, mai multe piese ce au prins bine la public. Printre ele se numără melodiile: „Dacă cerul ar cădea’, „Într-o secundă’, „Acolo sus’, „La anii mei’ sau „Tăticul meu, fetița mea’.


Betty Salam, concurentă la Asia Express, sezonul 7

Cine este Betty Salam de la Asia Express 2024. Betty Salam participă în noul sezon Asia Express, ce va debuta din toamnă la Antena 1. Înainte să plece în faimoasa aventură, aceasta făcea declarații surprinzătoare.

„Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant. Stiu că nu este o competiție uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele.

Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră’, a spus concurenta de la Asia Express sezonul 7.

Sursă foto: Instagram