Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Pe 22 iunie, telespectatorii au putut urmări la Antena 1 primul episod de la Insula Iubirii 2023. Încă din primele ediții, în fața camerelor s-au prezentat atât ispitele, cele feminine și cele masculine, cât și concurenții. Printre cele 5 cupluri înscrise în acest sezon se află și cel format din Bianca Giurcă și iubitul ei, Marius Moise. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca Giurcă și iubitul ei, Marius Moise, s-au înscris la Insula Iubirii, sezonul 7, pentru a-și trece relația prin cel mai dur test al fidelității. Aceștia vor petrece 21 de zile împreună cu cele mai provocatoare ispite, pentru a vedea dacă reușesc să facă față tentației. La final, dacă vor rămâne împreună, cei doi concurenți susțin că vor fi pregătiți să devină oficial soț și soție.

bianca-insula-iubirii-1bianca-insula-iubirii-1

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca Giurcă are 25 de ani și este mai mică decât iubitul ei, Marius Moise, cu 10 ani, el având 35. Tânăra se descrie drept creatoare de conținut, dar și o gospodină desăvârșită. Aceasta este deja destul de cunoscută pe rețelele de socializare, având circa 20.000 de urmăritori pe Instagram și peste 150.000 de urmăritori pe TikTok, unde e foarte activă.

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și: Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe Marius Moga. Cum s-a încheiat intriga amoroasă: „M-am bătut cu…'

Citește și: „Nu vreau să mă întâlnesc cu el și consider că legea își va face treaba cum trebuie, pentru că nu meritam să fiu bătută! Ce-l așteaptă pe Daniel Balaci acum, după și-a bătut soția cu ciocanul în cap

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca Giurcă și iubitul ei, Marius Moise, sunt din același sat și se cunosc de când ea avea 15 ani, iar el 25. Bărbatul s-a căsătorit însă cu o altă femeie și au făcut un copil. Ulterior, după destrămarea căsniciei, și-au dat seama că se iubesc și au început să formeze o relație. Acum, ea e pregătită să se mărite cu el, însă concurentul este ceva mai reținut, având în vedere că a trecut deja printr-un mariaj eșuat.

„Vreau să mă mărit cu el, să fac copii. Chiar îl iubesc. Îl consider sufletul meu pereche. Chiar dacă este înconjurat de femei frumoase, am dorința de la el să se comporte ca și cum aș fi lângă el', a declarat Bianca Giurcă, la Insula Iubirii, sezonul 7.

Iubitul Biancăi Giurcă, Marius Moise, are o fiică din căsnicia anterioară. Acest lucru nu pare însă să o fi deranjat pe concurentă, având în vedere că pare foarte apropiată de micuță.

Bianca Giurcă, afectată de apropierile dintre iubitul ei și ispita Oana Monea

Încă din primele episoade, Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă, și-a exprimat public simpatia față de ispita Oana Monea. Astfel, cei doi au interacționat cel mai mult, concurentul ajungând chiar la gesturi îndrăznețe, atunci când a atins-o pe posterior, la finalul unui dans. În plus, acesta i-a făcut numeroase complimente și nu s-a sfiit să-i spună că pare o soție perfectă, fără defecte. Imaginile cu cei doi au afectat-o vizibil pe concurentă, plângând de mai multe ori în fața camerelor de filmat. Aceasta a izbucnit în lacrimi când Marius Moise s-a sărutat cu Oana Monea.

La un moment dat, Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, a intrat în camera lui Marius Moise în toiul nopții, pentru a-i testa fidelitatea. Totuși, concurentul nu s-a lăsat însă pradă tentației și i-a cerut Oanei Monea să iasă din camera lui și să meargă împreună să vorbească afară, însă nu în dormitor pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Marius Moise s-a despărțit de Bianca Giurcă, la Insula Iubirii, după ce a văzut imaginile cu ea și Alin Simoiu

În timp ce Marius Moise a interacționat mai mult cu ispita Oana Monea, Bianca Giurcă și-a îndreptat atenția către ispita Alin Simoiu. În ediția a 12 a emisiunii de la Antena 1, Marius Moise a avut o reacție surprinzătoare atunci când a descoperit apropierea dintre Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu. Concurentul a fost surprins de relația celor doi și a anunțat despărțirea de partenera sa.

Chiar mă gândeam…Poate ar trebui să-i ușurez decizia! Să nu mai aibă atât de multe dubii. Văd că are multe dubii, petrece mult timp cu un băiat, cu Alin. Sunt foarte trist, sunt supărat, sunt dezamăgit. Sunt conștient că am și eu greșelile mele, dar mă așteptam să văd iubirea aia pură, adevărată, care venea din partea cealalată. Când am venit la emisiune avea foarte multe dubii legate de mine și niciun dubiu legat de ea. Într-adevărat, a avut toate motivele să aibă dubii legate de mine. Eu nu sunt un sfânt, dar măcar sunt asumat’, a spus Marius Moise.

Când a mai văzut și alte imagini cu Bianca Giurcă în timp ce discuta cu ispita Alin Simoiu, Marius Moise a început să aibă reacții puternice. Astfel, concurentul a făcut o mărturisire șocantă. Acesta i-a spus lui Radu Vâlcan că dorește să se despartă de Bianca Giurcă. „Au fost părți care m-au deranjat. Faptul că i-a oferit scoica aceea. Noi nu prea ne facem cadouri în general și pe mine asta m-a deranjat.Eu aș vrea în momentul acesta să ne despărțim. Pentru mine relația alături de ea eu nu îi mai văd sensul. Se oprește aici. Pentru mine e destul. M-a deranjat tot‘, a zis tânărul. Marius Moise susține că și el a greșit pe insulă, dar nu se aștepta ca iubita lui să facă aceleași lucruri.

Ulterior, ispita Bogdan Dan Stăruială a declarat public, în fața camerelor, că este îndrăgostit de Bianca Giurcă și că doar i-a cedat niște date-uri lui Alin Simoiu, pentru că așa i s-a părut fair-play. Deși a fost flatată de mărturisirea lui Bogdan Dan Stăruială și au ieșit împreună la întâlnire, tânăra nu l-a lăsat să se apropie prea mult de ea, căci gândul ei a fost tot la Alin Simoiu, care o aștepta în resort.

Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7

Bianca Giurcă și Marius Moise se numără printre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cei doi au acceptat provocarea Insula Iubirii pentru a-și dovedi că sunt pregătiți să se căsătorească. Concurenta în vârstă de 25 de ani a fost acuzată că este întreținută de iubitul ei, în vârstă de 35 de ani. Astfel, Bianca Giurcă a explicat cu ce se ocupă și câți bani câștigă pe lună.

„Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină. Mă întrețin de la 15 ani. În timpul liceului aveam două locuri de muncă, am luat și bacul, am făcut și o facultate. În prezent toate lucrurile pe care mi le doresc mi le plătesc singură, plus de asta îmi ajut și familia’, a scris Bianca Giurcă pe Instagram.

De asemenea, tânara a posta pe rețelele de socializare un extras de cont, unde arată câți bani încasează într-o singură lună, din TikTok. Vedeta a câștigat suma de 13.164 de dolari . „Știu că e urât să vorbești despre bani, iar întotdeauna am evitat, dar m-am săturat de toate țațele care își dau ele cu părerea de ce am ales să accept eu niște lucruri în relația mea’, a mai spus Bianca Giurcă.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.  

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton