Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Bianca Mitroi. Are 27 de ani și se numără printre concurentele de la Insula Iubirii 2024. S-a înscris în emisiune pentru a-și testa relația cu Robert Braia, cel care îi este partener de aproximativ un an. La primul bonfire, solista a povestit că a intrat în depresie din cauza încercărilor lui Robert de a scăpa de pisicile ei. Urmează să aflăm dacă vor pleca din Thailanda împreună sau separați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Bianca Mitroi. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

bian10bian10

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru”. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul”. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Citește și: De ce a lipsit Radu Drăgușin de la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Națională. Cum a reacționat fiul lui Gică Hagi: „Cei care nu au putut veni…”

Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024

Cine este Bianca Mitroi. Cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii a debutat în forță, iar telespectatorii au avut ocazia să cunoască ispitele, dar și cuplurile care se supun celui mai dur test de fidelitate. Bianca Mitroi și Robert Braia au reușit să se facă remarcați încă de la primul bonfire.

În vârstă de 27 de ani, tânăra a fost profesoară la o școală populară de arte, iar acum este o solistă de muzică de petrecere foarte apreciată. Pe Robert l-a cunoscut în urmă cu aproximativ un an și a renunțat la viața din București pentru a se muta în Craiova, orașul lui natal.

Iubitul ei este antreprenor și provine dintr-o familie înstărită. Ea a fost cea care și-a dorit să participe în emisiune, vrând să afle dacă relația lor are perspectivă de viitor.

Bianca Mitroi a dezvăluit detalii halucinante despre iubitul ei

Cine este Bianca Mitroi. Încă de la primul bonfire, tânăra a dezvăluit detalii halucinante despre iubitul ei. Robert a avut câteva tentative de a scăpa de pisicile ei, explicându-și gestul prin faptul că se simțea mereu pe locul doi. Bianca a intrat în depresie când a aflat despre acest episod și nu l-a iertat nici până acum.

Ea a aflat întâmplător aceste detalii, după ce a citit o conversație dintre Robert și o altă persoană, și i-a vandalizat mașina în semn de răzbunare: „M-a deranjat foarte mult și reacția ei după ce a aflat chestia asta. S-a dus și mi-a vandalizat mașina'.

Bianca nu este străină de lumina reflectoarelor. În 2022, ea a participat la emisiunea Casa Iubirii, de la Kanal D, pentru a-și întâlni sufletul pereche. Norocul nu i-a surâs atunci în dragoste.

Când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care va avea premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton