Cine este Bogdan Asan Radu de la Mireasa, sezonul 10. Are origini turcești și a lucrat în armată: „M-au crescut bunicii. Părinții mei nu au avut posibilitatea”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Bogdan Asan Radu de la Mireasa. Are 23 de ani și se numără printre concurenții de la Mireasa, sezonul 10. E pregătit să se așeze la casa lui și speră să-și întâlnească sufletul pereche în cadrul emisiunii. Are origini turcești, iar povestea lui de viață este cât se poate de palpitantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Bogdan Asan Radu de la Mireasa. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

asan6asan6

Citește și: Cine este Ana de la Mireasa, sezonul 10. Are 25 de ani și este pasionată de echitație: „Îmi plac caii, fac sport de performanță' 

Citește și: Cine este Daiana de la Mireasa, sezonul 10. Are 24 de ani și deține propria afacere: „Mama voia să mă pregătească pentru liceul militar, dar…'

Citește și: Un jandarm de 24 de ani s-a sinucis cu arma din dotare, în Timișoara. Ce spun apropiații lui despre motivul pentru care și-a luat viața: „Un băiat deosebit. Fără nicio problemă…”

Citește și: Cornel Păsat, despre începutul relației cu soția lui, Bianca, acum 18 ani: „Eram în fiecare zi în vacanță”. Cum s-a schimbat viața de cuplu de când sunt părinți

Cine este Bogdan Asan Radu de la Mireasa, sezonul 10

Mai multe detalii despre cine este Bogdan Asan Radu. Are 23 de ani, locuiește în București și speră să-și întâlnească dragostea în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa. Nu este însoțit de mama lui, ci de doamna Mariana, o prietenă apropiată a familiei.

„O să particip cu Mariana care este o prietenă de familie apropiată. Am ales să vin cu ea în emisiune pentru că este o persoană foarte pozitivă, energică și o să mă ajute cu deciziile din casă și cu fetele, desigur', a spus el.

Viața lui Bogdan Asan Radu este presărată cu o serie de detalii interesante. S-a născut în Capitală, dar are origini turcești, ceea ce explică numele cu influențe orientale.

Bogdan Asan Radu a lucrat în armată

Bogdan Asan radu de la Mireasa muncește de la 16 ani și a avut job-uri în mai multe domenii – de la ospătar, la muncitor comercial. Timp de un an și jumătate a lucrat în armată, părăsind unitatea cu „capul sus'. În prezent profesează ca barber.

„Am avut o copilărie destul de interesantă. Până în clasa a șasea am crescut la bunicii mei, m-au crescut cum au putut, părinții mei neavând posibilitatea. Dar eram un copil agitat', a dezvăluit.

Bogdan Asan Radu a făcut dezvăluiri și din trecutul său amoros. Prima relație a avut-o la 13 ani și a durat un an. Abia la 20 de ani a cunoscut dragostea din nou, însă distanța l-a despărțit de fosta iubită.

Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton