Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Ce legătură are cu frații Tate

.

Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Știm cu toții faptul că Michele Morrone este fără îndoială un bărbat dorit de femei de pe întreaga planetă. Filmul „365 de zile' i-a adus marele succes și l-a făcut extrem de cunoscut, astfel că și în prezent toate privirile sunt pe el. Deși susținea că are o relație frumoasă cu partenera lui, Moara Sorio, iată că recent a fost surprins în compania unei românce. Cine este Bogdana Tancău, de fapt, și cum a ajuns alături de marele actor italian!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Despre Michele Morrone se știe că are doi copii, dar și că trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Moara Sorio, cu care încă are poze pe rețelele de socializare. Totuși, recent a fost surprins, în vacanță, conform Cancan.ro, chiar alături de o româncă. Nu, nu este orice tânără, asta fiindcă Bogdana Tancău a primit titulatura de cea mai sexy antrenoare de fitness din România, iar imaginile cu ea atestă acestă lucru.

WhatsApp Image 2024-08-08 at 14.19.01 (1)WhatsApp Image 2024-08-08 at 14.19.01 (1)

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days”: „Am rude în România”/ Interviu EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Michele Morrone din grădinar cel mai iubit actor italian: „Am fost și vânzător de aspiratoare. Din primul salariu am cumpărat o casă pentru mama mea și…' / Ce spune despre cei doi copii ai săi și viața personală

Citește și: Silviu Prigoană, primul rol într-o comedie românească. În ce film va apărea afaceristul: „Are rol pozitiv'

Citește și: Andreea Bostănică și-a cumpărat o altă mașină, în valoare de 300.000 de euro, la doar 19 ani: „Atât de fericită că mi-am cumpărat mașina visurilor mele…' / În urmă cu un an, își achiziționase tot un bolid de lux

Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia

Mulți s-au întrebat cine este Bogdana Tancău, după ce românca a fost surprinsă în compania actorului Michele Morrone în Grecia. Deși se știa că are o relație oficială cu Moara Sorio, se pare că cei doi s-au despărțit, dat fiind și faptul că ea nu îl mai urmărește pe rețelele de socializare, dar și că actorul italian s-a plimbat cu Bogdana Tancău pe străzile elene, pline de turiști care au început să le facă poze. E clar că dacă se ascundeau nu ieșeau pe stradă, în văzul tuturor, el fiind recunoscut oriunde. Imaginile de AICI dovedesc că nu a fost deranjat de faptul că erau fotografiați, ci din contră, iar asta nu este tot.

Michele Morrone nu a ezitat și a publicat numeroase poze din Grecia, iar în multe dintre ele se pot observa picioarele Bogdanei Tancău, care au fost fotografiate din mai multe poziții, semn că apreciază silueta ei, însă fără a dezvălui identitatea ei.

Cine este și cu ce se ocupă Bogdana Tancău

Ei bine, după toate aceste lucruri, mulți și-au dat coate și au vrut să afle cine este Bogdana Tancău, românca norocoasă care s-a plimbat cu Michele Morrone pe străzile din Grecia. La ce siluetă demnă de invidiat are, nu este greu de ghicit faptul că de peste 10 ani, Bogdana Tancău e antrenor de fitness. Este pasionată foarte tare de acest domeniu, astfel că are și propria sală unde oferă antrenamente personalizate.

Bogdana Tancău locuiește în București de mai mulți ani de zile, unde și activează ca antrenor personal la propria ei sală de fitness. Este cunoscută pe rețelele de socializare datorită pasiunii pentru sport, astfel că pe Instagram are aproape 100.000 de urmăritori. După imaginile cu Michele Morrone, toți au intrat pe conturile ei și au vrut să o vadă, moment în care au observat și că are imagini din Grecia, postate recent.

Ce legătură are Bogdana Tancău cu frații Tate

Bogdana Tancău nu își expunde viața privată pe rețelele de socializare, ci doar numeroase poze cu ea și cu rezultatul muncii ei, însă conform Cancan, aceasta ar fi avut legătură cu frații Tate în trecut. Mai concret, a fost implicată la un moment dat în afacerile lor, însă nu se cunosc mai multe detalii în prezent.

Michele Morrone are rude în România

Nimeni nu știe cum a ajuns alături de Michele Morrone în vacanță, în Grecia, însă din câte știm din interviurile lui, actorul italian are rude în România. În exclusivitate pentru VIVA!, în 2021, el a vorbit despre rudele pe care le are în România.

Nu m-am așteptat la toate astea. M-am gândit, atunci când filmul a fost lansat, că va fi ceva măreț, însă nu mi-am imaginat că va avea atât de mult succes, cum s-a întâmplat. Nu m-am așteptat deloc ca totul să ia o asemenea amploare.

Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia «Dragostea din tei» (a început să o cânte). De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România.', a declarat actorul pentru revista VIVA!.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton