Cine este Carla Cătană de la MasterChef. E căsătorită cu un sirian și are 7 copii

.

Cine este Carla Cătană de la Masterchef. Masterchef România s-a întors pe micul ecran cu sezonul 9, pe data de 10 septembrie, la PRO TV. Printre concurenții din acest an se află și Carla Catană. Românca în vârstă de 34 de ani are o poveste de viață fabuloasă, desprinsă parcă din filme. Iată cum a reușit să-i impresioneze pe telespectatori, dar și pe jurații emisiunii culinare!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Carla Cătană de la Masterchef. Telespectatorii Masterchef România s-au bucurat în număr mare să-i revadă pe Gina Pistol, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea pe micul ecran, după ce aceștia au luat o pauză de la TV. Încă din primele ediții, concurenți care mai de care mai talentați au reușit să-i impresioneze pe chefi, atât prin abilitățile lor în materie de gătit, cât și prin poveștile lor de viață. Printre ei se află și Carla Cătană.


Cine este Carla Cătană de la Masterchef. Carla Cătană participă la Masterchef România, sezonul 9, și speră să câștige. Tânăra, cunoscută și sub porecla „Rim’, are 34 de ani și este casnică. Aceasta este măritată cu un sirian și are o familie numeroasă, fiind mamă a șapte copii.

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult'


Citește și: MasterChef România 10 septembrie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție. Anunțul făcut de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Este unul singur, atenție…’ / Un concurent a gătit pietre

Citește și: Cum l-a cunoscut Carmen Tănase pe regretatul Victor Parhon, tatăl fiului ei: „Am rămas împreună până la sfârșitul pământesc al lui. Mi-a atras atenția acest gest…’


Citește și: Sorin Brotnei de la Asia Express face fasting ca să se mențină în formă: „Sunt situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare'/ Artistul a fost vegan un an și jumătate

Cine este Carla Cătană de la MasterChef. E căsătorită cu un sirian și are 7 copii

Cine este Carla Cătană de la Masterchef. Povestea de iubire dintre Carla Cătană de la Masterchef și soțul ei a început în urmă cu ani buni. Cei doi s-au cunoscut în Dragonul Roșu. Tânăra a avut magazine de haine, unde au lucrat împreună și s-au înțeles de minune.


Pentru Carla Cătană, familia este mereu pe primul loc, deoarece o împlinește sufletește. Concurenta de la Masterchef gătește în fiecare zi pentru cei dragi, adoră să descopere rețete noi și îi place mâncarea gătită. Pentru ea, gătitul este relaxare și o face din pasiune.

Pentru a se perfecționa în bucătărie, Carla Cătană de la Masterchef se ispiră atât de pe Internet, cât și de la soțul ei de origine arabă, care o ajută cu sfaturi. În timpul Ramadan-ului, se gătește foarte mult, potrivit tradiției, iar concurenta are un stil de gătit fusion. Tot tradiția mai spune că e bine să se adune toată familia la masă.


Carla Cătană de la MasterChef visează să-și deschidă o patiserie

Cine este Carla Cătană de la MasterChef. Carla Cătană adoră să gătească orice, dar în special deserturi. Ea se conformează întotdeauna dorințelor venite din partea familiei sale și gătește mereu, cu mult drag, ce îi cer apropiații săi.


Având în vedere pasiunea ei pentru prăjituri, Carla Cătană de la MasterChef visează ca într-o bună zi să-și deschidă o patiserie și speră ca dorința să i se îndeplinească.

Sursă foto: PRO TV, Captură video