Cine este Casandra de la Mireasa, sezonul 10. Are 30 de ani și este jurnalistă: „Vreau să mă fac artistă. E visul meu”

.

Cine este Casandra de la Mireasa. Are 30 de ani și se numără printre concurentele de la Mireasa, sezonul 10. S-a înscris în emisiune pentru a-și întâlni sufletul pereche și e deschisă pentru căsătorie. A locuit o perioadă în Belgia, dar a revenit în țară de ceva timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Cine este Casandra de la Mireasa. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

Citește și: Cine este Alexandra de la Mireasa, sezonul 10. Locuiește în Anglia și este marcată de pierderea tatălui ei: „S-a stins acum 11 ani’


Citește și: Cine este Daiana de la Mireasa, sezonul 10. Are 24 de ani și deține propria afacere: „Mama voia să mă pregătească pentru liceul militar, dar…’

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…'

Citește și: Larisa Drăgulescu a publicat prima imagine cu actualul soț, Marian. De ce nu a vrut să se afișeze cu el până acum: „Am vrut să treacă o perioadă mai lungă între noi, să mai crească și bebele’


Cine este Casandra de la Mireasa, sezonul 10

Iată mai multe detalii despre cine este Casandra de la Mireasa. Are 30 de ani, este originară din Buzău și speră să-și întâlnească marea iubire în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa. Tânăra a locuit o perioadă în Belgia, însă a revenit în țară de ceva timp.

Odată intrată în casa fetelor, Casandra i-a mărturisit gazdei show-ului, Mirela Vaida, că e deschisă pentru o căsătorie. Ea a susținut că lasă destinul să o surprindă și că este o fire boemă, care trăiește fiecare moment cu intensitate.


Casandra este jurnalistă, dar își dorește să devină artistă

De când s-a întors în România, concurenta lucrează în jurnalism, domeniu care îi permite să-și exprime creativitatea și să fie conectată la poveștile din jurul ei. Visul ei este să devină o artistă, fiind pasionată de pictură și de scris.

„Sunt jurnalistă, dar vreau să mă fac artistă. Acesta e visul meu. Dacă vrei să iubești de nota 10, trebuie să te iubești pe tine. Pictez, vreau să scriu o carte, și o trilogie dacă pot’, a povestit ea la prima apariție în casa fetelor.


Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.


„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură & Facebook