Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. Soția lui, Betty Salam, a anunțat recent că au luat o pauză în căsnicie

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. Fanii Asia Express au început să numere zilele până la premiera celui de-al șaptelea sezon al emisiunii. Acesta va debuta din toamnă, la Antena 1, iar telespectatorii sunt nerăbdători să-și vadă echipa preferată. Printre cei 18 concurenți care au spus „DA' provocării anul acesta se numără și Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty Salam!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se află printre cele 9 echipe care participă la Asia Express, sezonul 7 – Drumul Zeilor. Fiica și ginerele lui Florin Salam sunt pregătiți de cea mai tare aventură a vieții lor și îi veți putea vedea din toamnă, la TV. Veți vedea cum s-au descurcat la probe și prin ce peripeții au trecut.

catalin visanescu 1catalin visanescu 1

Citește și: Betty Salam spune adevărul despre despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Sunt 10 ani de relație în care se întâmplă multe. Sunt relații care nu mai merg”

Citește și: De ce nu crede Teo Trandafir în pauza luată de Betty Salam și de soțul ei, Cătălin Vișănescu, în viața de cuplu: „Tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este…”

Citește și: Raluca Bădulescu dezvăluie cum a reacționat fiul ei când a aflat că ea are cont pe Only Fans, la 50 de ani: „Suntem adulți cu toții! Nu e vorba de curaj foarte mare, ci…”

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Cătălin Vișănescu – Viață personală

Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. Cătălin Vișănescu are 34 de ani, părul brunet și ochii căprui. Acesta este soțul fiicei lui Florin Salam, Betty. Dacă despre artistă se știu o mulțime de lucruri, cunoscând celebritatea de mică, nu se poate spune același lucru și despre partenerul ei. Așadar, nu se cunosc prea multe detalii legate de viața lui privată.

Cătălin Vișănescu este căsătorit de șase ani cu Betty Salam. Aceștia au făcut cununia civilă pe data de 22 iunie 2018 și au împreună un băiețel, pe nume Mathias, care a venit pe lume în același an.

Cătălin Vișănescu a cunoscut-o pe Betty Salam când ea avea 14 ani

Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. Relația dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu a stârnit la început un val de controverse, căci ea avea o vârstă fragedă când s-au cunoscut. Au demonstrat însă că dragostea lor nu a țonut cont de vârstă și au clădit împreună o frumoasă căsnicie.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au cunoscut când ea avea doar 14 ani. Fiica lui Florin Salam povestea mai demult că și-a întâlnit jumătatea când trecea printr-o perioadă mai grea, iar el a ajutat-o să depășească mai ușor clipele delicate.

„În 2014 a fost cea mai nebună perioadă din viața mea. Îmi merge bine pe plan muzical, familia îmi era aproape, doar că eu treceam prin anumite schimbări din cauza vârstei (14 ani) și făcusem o mică depresie, iar o prietenă m-a ajutat nespus de mult.

A venit în viața mea la momentul potrivit, a știut să mă scoată din stările urâte pe care le aveam. Chiar dacă eram atât de mică, îmi doream să cunosc un băiat cu care să vorbesc și să mă facă să râd și mă rugam seară de seară pentru acest lucru.

Pur și simplu așa simțeam nevoia, iar datorită ei l-am cunoscut pe Cătălin, imediat după toate rugăciunile mele', povestea fiica lui Florin Salam, pe Insta Stories, în urmă cu un an.

Betty Salam a anunțat că a luat o „pauză' în căsnicia cu Cătălin Vișănescu

Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. De curând, Betty Salam a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că a luat o „pauză' în căsnicia ei cu Cătălin Vișănescu.

Am rămas fără mamă de la opt ani, iar responsabilitățile au fost destul de mari. Odată cu responsabilitățile a venit și o anxietate la pachet, cu care se confruntă jumătate din populație. Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă, dar cum nu m-a doborât nimic până acum, nici nu mă va doborî. Soțul meu mă susține, eu îl susțin pe el. Pauza pe care am decis împreună cu el să o luăm nu este din niciun alt motiv. Nu există nici un bărbat în viața mea. În primul rând nu am timpul necesar pentru așa ceva, nu doresc decât să mă refac din orice punct de vedere', a spus Betty Salam, la Antena Stars.

La scurt timp, însă, cei doi concurenți de la Asia Express au fost surprinși alături de fiul lor, la mall, și păreau destul de apropiați. De asemenea, de precizat e faptul că artista a declarat public că nu a divorțat și nici nu are de gând, deci probabil au trecut doar printr-o perioadă mai grea în căsnicie.

Cătălin Vișănescu – Carieră

În timp ce Betty Salam are o carieră de succes în muzică, soțul ei, Cătălin Vișănescu, s-a orientat către un alt domeniu. Acesta activează în lumea afacerilor imobiliare.

Cătălin Vișănescu, concurent la Asia Express, sezonul 7

Cine este Cătălin Vișănescu de la Asia Express 2024. Cătălin Vișănescu a acceptat provocarea Asia Express alături de soția lui, Betty Salam. Odată cu această experiență, tânărul speră să-și facă noi amintiri frumoase împreună.

Am ales să concurăm la această emisiune deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente.

Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea. Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală. Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!', a declarat Cătălin Vișănescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton