Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Are o fată cu stilista și a fost acuzat de înșelăciune de Cătălin Botezatu, în 2014

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute stiliste din România. Dacă despre cariera ei se cunosc multe, vedeta a preferat să păstreze de cele mai multe ori discreția în viața ei personală. Așa se face că puțină lume își mai amintește că ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Cenap Arzan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Adina Buzatu a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de fostul ei partener de viață, Cenap Arzan. Bărbatul activează ca om de afaceri și, potrivit wowbiz.ro, acesta le-ar fi tras țeapă mai multor parteneri din domeniu. Printre aceștia s-ar fi numărat și Cătălin Botezatu, care l-ar fi acuzat de înșelăciune, în 2014.

adina-buzatu-2adina-buzatu-2

Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. La 46 de ani, Adina Buzatu se poate considera o femeie împlină petoate planurile. Aceasta nu are doar o carieră de succes, ci și o viață personală liniștită, alături de fiica ei, Sara, în vârstă de 26 de ani. Tânăra a rezultat din căsnicia vedetei cu fostul ei soț, afaceristul turc Cenap Arzan.

Citește și: Adina Buzatu și-a găsit mașina vandalizată, în parcare. Cu ce pagube s-a ales: „Am crezut că au turnat cu un acid pe ea'

Citește și: Adina Buzatu a purtat o ținută excentrică la Premiile Gopo 2023: „Fusta are 24 de ani, iar sandalele au cel puțin 10 ani'

Citește și: Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu. Designerul radiază de fericire: „Am mari emoții'

Citește și: „Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi și cu femeia de serviciu'. Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu, după ce a devenit milionară

Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu

Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Adina Buzatu și tatăl fiicei ei, Cenap Arzan, au divorțat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Bărbatul este un om de afaceri de origine turcă, dar continuă și acum să-și desfășoare activitatea personală în România, pentru a putea fi cât mai aproape de fiica lui și a designerului, Sara.

Dacă acum totul e roz în viața ei, în anul 2014 Adina Buzatu s-ar fi confruntat cu o situație delicată. La acea vreme, stilista ar fi fost acuzată de evaziune fiscală, spălare de bani și fals în înscrisuri. Din acest motiv, ulterior, ea i-ar fi cedat afacerea sa, Trends Atelier de Croitorie SRL, fostului soț, Cenap Arzan, mai scrie sursa menționată anterior.

Potrivit informațiilor publicate de Spynews.ro, în mai 2016, Adina Buzatu, care era asociat unic până atunci, ar fi majorat capitalul social al firmei și fostul ei soț, Cenap Arzan, ar fi devenit asociat cu 20%.

Apoi, firma respectivă și-a schimbat denumirea în Smart Trade Management. După doar două zile, stilista Adina Buzatu i-ar fi transferat 80% din afacere fostului ei soț, Cenap Arzan, în schimbul sumei de 400 de lei, acesta devenind astfel unicul asociat al firmei.

Cenap Arzan a fost acuzat de înșelăciune de Cătălin Botezatu, în 2014

Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Tot în anul 2014, și Cenap Arzan ar fi fost acuzat de înșelăciune, chiar de către Cătălin Botezatu, unul dintre foștii săi parteneri de afaceri. În acea perioadă, cei doi ar fi colaborat pentru ca designerul să lanseze un parfum cu miros de bujori și mosc, cu un preț de 90 de lei pentru fiecare sticlă la momentul lansării.

Cenap Arzan ar fi acceptat să vândă produsul pe piață, însă, ulterior, nu ar fi transferat cota-parte din profitul obținut către designerul Cătălin Botezatu. Atunci, creatorul de modă spunea că nu ar fi primit banii și că parfumul e încă pe piață. Acesta dorea să recupereze o sumă semnificativă de bani, dar susținea că nu îl poate acționa în instanță pe afaceristul turc, pentru că ar fi fost dispărut.

„Nici în ziua de azi nu mi-a dat banii. Cred că încă vinde parfumul. Şi nu se poate să spună că nu s-a vândut, pentru că eu mi-am pus oamenii să se intereseze.

Am de recuperat zeci de mii de euro. Ce să-i fac? Nici nu pot să-l dau în judecată că nu mai am de unde să-l iau. A dispărut”, susținea, la acea vreme, Cătălin Botezatu.

Cum se înțelege Adina Buzatu cu fostul ei soț, Cenap Arzan, după divorț

Deși au divorțat, se pare că Adina Buzatu și fostul ei soț, Cenap Arzan, au rămas în relații bune. Stilista susținea că a încheiat un acord cu fostul partener, prin intermediul căruia au stabilit să nu ia decizii cu privire la fiica lor, Sara, fără a se consulta reciproc înainte.

„Am menținut o relație foarte apropiată cu tatăl ei, cu care sunt foarte bună prietenă. Suntem ca o familie, din punctul ăsta de vedere. Sara a știut întotdeauna că are o mamă și are un tată pe care poate conta și care sunt acolo pentru ea și care se înțeleg în tot ceea ce înseamnă creșterea ei.

De la început, regula a fost să nu luăm decizii unul fără celălalt. Întotdeauna ne-am sfătuit și m-a ascultat, atunci când i-am spus că sunt supărată pe Sara și nu îi cumpărăm un anumit lucru. De multe ori, copiii au această tendință, e normal, instinctul de supraviețuire, cumva, să manevreze între mamă și tată. Ea nu a avut loc, din punctul ăsta de vedere, pentru că eu și tatăl ei ne-am sfătuit și am discutat', spunea Adina Buzatu, pentru playtech.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton