Cine este Ciprian Crăciunescu de la Chefi la cuțite. A dormit pe străzile din Cambodgia și a fost trădat în dragoste

.

În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite', jurații și telespectatorii au avut ocazia să cunoască concurenți talentați în bucătărie, însă au fost și martorii unor povești de viață impresionante. Ciprian Crăciunescu este unul dintre cei care a venit să le gătească lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, iar poveștile spuse de acesta în platoul show-ului culinar au stârnit multă emoție. Iată cine este Ciprian Crăciunescu!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Ciprian Crăciunescu este originar din Rădăuți, județul Suceava, și a reuit să-i surprindă pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite’ nu doar prin preparatul său, ci și prin dezvăluirile emoționante pe care le-a făcut. Deși provine dintr-o familie de intelectuali, tânărul de 33 de ani a avut un destin crunt până să participe la show-ul culinar de la Antena 1.

Ajuns la bancul de lucru de la „Chefi la cuțite’, Ciprian Crăciunescu le-a gătit juraților o rețetă de antricot de cerb cu piure de țelină. După ce a ajuns în fața lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, concurentul din Suceava și-a spus povestea emoționantă de viață.


Citește și: Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. De ce au strigat unul la altul: „Restul sunt proști și el este deștept!’

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat amuleta, după verdictul lui Răzvan Simion

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. De ce au strigat unul la altul: „Restul sunt proști și el este deștept!’

Citește și: Stenograme din dosarul lui Dan Diaconescu, acuzat de acte sexuale cu minore: „Tu vrei virgină, virgină?’/ „Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate?’


Cine este Ciprian Crăciunescu de la Chefi la cuțite

Ciprian Crăciunescu are 33 de ani și este de profesie consultant gastronomic. Timp de doi ani, concurentul a urmat Facultatea de Drept, însă a renunțat la studii atunci când și-a dat seama că nu se regăsește în acest domeniu.

„Chestia comică este că vin dintr-o familie de avocați și judecători. Am făcut facultatea de drept timp de doi ani de zile și într-o zi m-am hotărât că nu sunt fericit cu ceea ce fac. Nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut și, dacă ar fi să fac din nou, aș face absolut la fel. Toate, într-un fel sau altul, au contribuit la omul care sunt astăzi’, a mărturisit Ciprian Crăciunescu.


Ciprian Crăciunescu a formit pe străzile din Cambodgia

Ciprian Crăciunescu le-a făcut câteva confesiuni emoționante celor trei bucătari. Concurentul de 33 de ani a fost nevoit să doarmă pe străzile din Cambodgia și a fost trădat de fata pe care urma să o ceară în căsătorie.


„Am fost în Tokyo, Loas, Cambodgia, Singapore, Hong Kong. Am plecat în lume să mă regăsesc pe mine, să îmi găsesc vocația, aveam 20-21 de ani. Am suferit o decepție în dragoste. Ne-am despărțit brusc și brutal. În ziua de Crăciun, când eu lucram să strâng bani de un inel de logodnă, ea petrecea cu altcineva. Am avut bani de un bilet de avion și cam asta a fost. Am plecat la Tokyo, aveam 60 de euro în buzunar, m-au ținut 24 de ore. După aia a fost comic, a început să fie amuzant. M-am plimbat pe străzi, m-am uitat la toți oamenii, două sute de oameni care trec trecerea de pietoni deodată, eu obișnuit fiind din Rădăuți, unde doar eu și umbra mea treceam strada. Tokyo a fost o perioadă relativ scurtă, Cambodgia a durat mai mult și a fost o experiență care mi-a schimbat viața. A fost prima dată în viața mea când am stat nemâncat trei zile, am cunoscut cum e să îți fie foame din instinct. Am luat mâncare din magazine doar ca să supraviețuiesc, dar toate astea le făceam în ideea că știam în viitor că voi reuși. Au fost nopți în care nu am avut un acoperiș. Am dormit pe stradă, sub poduri, pe bancă. Am reușit până la urmă să mă angajez la un bar.


Apoi am venit în Europa, în Bruxelles am ajuns cu 4 euro. Am intrat într-un supermarket, am găsit 4 beri cu 4 euro, am zis că mâncarea nu mai are sens în ziua aia, am luat berea și am văzut un cerșetor pe stradă. Am zis ce ar fi să beau cu el, că peste 2 ore oricum aveam să ajung ca el probabil. L-am întrebat numele și mi-a zis că e Radu, din Arad. Ne-am spus poveștile de viață și Radu, cerșetor de pe stradă, mi-a dat 50 de euro, mi-a cumpărat 3 nopți la hotel și a și vorbit la un restaurant ca să mă duc spălător de vase. Din restaurant în restaurant am prins experiență. A urmat Amsterdam, am ajuns la Londra și apoi la Cancun, la o prietenă. N-am mai plecat, l-am făcut pe Dacian, am reușit să am propriul meu restaurant australian în Țara Galilor. Am avut succes, am avut și două interviuri în BBC.


Am primit o afacere pe care n-am putut s-o refuz, am vândut afacerea. Am făcut o casă la Câmpulung. Am îngropat toți banii într-o casă, într-o mașină, o bucată de pământ. A urmat divorțul, la un an după ce m-am întors. A fost din cauză că eu nu am mai putut să susțin stilul de viață pe care ni l-am dorit amândoi. Acum fac consultanță gastronomică în județul Suceava. Am avut un prieten foarte apropiat, am lucrat împreună la Vama Veche. Și anul trecut, pe 1 august, n-a mai…A pierdut lupta. S-a dat bătut. I-am înțeles suferința, a pierdut lupta cu viața. Amândoi ar fi trebuit să participăm la acest concurs, doar că el n-a mai apucat’, a fost dezvăluirea emoționantă făcută de concurent.

Sursa foto: Facebook