Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite”. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii”

 Ifrim Georgiana
.

În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite', cei trei jurați au fost martorii unor povești de viață impresionante. Printre concurenții care au venit să-și demonstreze talentul gastronomic se numără și Ciprian Enea, care s-a recomandat drept „primul român care a vizitat toate țările lumii'. Iată tot ce nu știai despre acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite' a fost plină de surprize pentru cei trei jurați, dar și pentru cei de acasă. Printre invitații speciali care au venit la bancul de lucru se numără Lino Golden, Diana Bulimar sau Larisa Iordache. Ciprian Enea a fost unul dintre concurenții care a ajuns la o performanță demnă de Cartea Recordurilor. În calitate de consultant în turism, acesta s-a recomandat drept primul român care a vizitat toate cele 197 de țări ale lumii.

ci7-1ci7-1

Ciprian Enea, românul cu 13 pașapoarte, i-a lăsat mască pe chefi cu dezvăluirile sale uluitoareîn ediția 11 din sezonul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite'. Pe lângă călătorii și gastronomie, concurentul este și scriitor, autorul cărții „Jurnalul unui călător boem', acolo unde a povestit cum a reușit să facă primul milion de euro.

Citește și: Cine este Ciprian Crăciunescu de la Chefi la cuțite. A dormit pe străzile din Cambodgia și a fost trădat în dragoste

Citește și: Cu ce se ocupă acum Cristi Șerb, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 1: 'Am evoluat foarte mult. Profit de ocazie și…'

Citește și: Cum arată fratele mai mare al Adelei Popescu. Călin a avut prima apariție la TV: „Noi am avut o relație extrem de bună”

Citește și: La 7 ani, fiul Danei Nălbaru învață deja pentru Bacalaureat și facultate: „Kadri nu are nevoie de școală”

Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite'

Ciprian Enea are 48 de ani, vine din București și este consultant în turism. Concurentul le-a gătit celor trei chefi un preparat deosebit – somon la cuptor cu gutui caramelizate, ciuperci și dulceață de ardei iute. Acesta a reușit să-i impresioneze pe toți cei prezenți în platou cu dezvăluirile sale uluitoare, căci este un călător înrăit și a vizitat toate cele 197 de țări ale lumii.

„De 20 de ani asta fac, îi ajut pe români să găsească cele mai interesante destinații la cele mai bune prețuri. Am văzut peste 220 de țări și teritorii până acum. Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii. Nu este prima prea premieră națională. Sunt și primul român care a văzut cele 7 minuni ale lumii, primul român care a făcut un tur al celor 7 cele mai mari insule ale lumii..', a dezvălui Ciprian, în timp ce gătea.

Ciprian Enea a fost recunoscut de Florin Dumitrescu

Când s-au deschis porțile, Ciprian Enea a fost imediat recunoscut de Florin Dumitrescu. Concurentul de la „Chefi la cuțite' a răspuns curiozităților celor trei jurați și a dezvăluit câteva dintre preparate inedite pe care le-a degustat în timpul călătoriilor sale.

„De 25 de ani călătoresc, de 15 ani o fac mai intens. (…) Am mâncat cu multă plăcere carne din coadă de crocodil preparată în mai multe feluri, am mâncat o tocăniță de omizi și inimă de focă crudă', a povestit el.

Jurații au ascultat captivați poveștile lui Ciprian Enea: „Wow!'.

„Am 13 pașapoarte, pline de vize toate', a mai adăugat concurentul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton