Cine este Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican. De la pilot de curse la afacerist de succes

 Lăstun Ana Maria
.

Cine este Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican? Claude Sehnoreti și Alina Vidican se vor căsători la finalul lunii august, iar brazilianul a povestit despre cariera sa, de la începuturi până la momentul actual. Este unul dintre cei mai bogați oameni din domeniul auto din Miami și se pare că Alina Vidican îi calcă pe urme!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican? Claude Senhoreti este pilot de curse, pasiune pe care și-a descoperit-o încă din copilărie. Cu toate acestea, bărbatul își câștigă majoritatea banilor din alte afaceri pe care le are, cum ar fi cele în domeniul auto sau imobiliare. Acesta se ocupă de administrarea a trei companii care au ca domeniul de activitate mașinile exotice sau clasice, magazin de motoare de performanță, cursă și reparații și vopsitorie auto.

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude: „M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată”

Citește și: Totul despre nunta dintre Alina Vidican și milionarul american. Când se mărită fosta soție a lui Borcea

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent. Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

Mai mult decât atât, se pare că brazilianul își dorește să o pună la adăpost și pe viitoarea sa soție, Alina Vidican! În pandemie, milionarul i-a făcut cadou Alinei o afacere, care are ca domeniu de activitate închirierea pe termen scurt a mașinilor puternice, „supercars', însoțiți de piloți profesioniști.

claude-senhoreti-de-la-pilot-de-curse-la-afacerist-de-succes-1claude-senhoreti-de-la-pilot-de-curse-la-afacerist-de-succes-1

'Acum, în pandemie, am deschis o nouă afacere i-am dat-o Alinei să se ocupe de ea se numește Miami Exotic Auto Racing, mai ales că ea iubește mașinile și viteza. Asta e o companie care le oferă celor care adoră mașinile puternice experiența de a conduce mașini precum Ferrari și Lamborghini, pe pistă de curse, asistați de instructori profesioniști. Prin pandemie, toate afacerile noastre au fost afectate timp de 2 sau 3 luni, dar de la începutul anului 2021 și-a revenit, iar acum este grozav, mulțumesc lui Dumnezeu.', a declarat Claude Senhoreti, pentru Fanatik.ro.

Cine este Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican

'Pasiunea pentru sporturile cu motor a început pe când stăteam lângă tatăl meu și îi urmăream pe șoferii brazilieni, extrem de rapizi, ca Emerson Fittipaldi, Nelson Piquet și idolul meu, Ayrton Senna, la televizor. Apoi, a crescut și mai mult atunci când fratele meu mai mare m-a dus să mă uit la concursuri, în tribune, pe piste.

Am început să mă ocup de sporturile cu motor încă de când aveam 15 ani lucrând în atelierul pentru mașini al unui prieten. Am dovedit că știu să conduc foarte repede, iar ei mi-au cerut să fiu pilot pentru mașinile lor în curse de stradă.', a povestit Claude Senhoreti, pentru sursa citată anterior.

Claude Senhoreti a vrut să se mute în Japonia, dar a ajuns în America

Iubitul Alinei Vidican nu s-a născut într-o familie bogată, motiv pentru care nu avea șanse să evolueze în sportul pe care își dorea să îl practice. Părinții săi au făcut sacrificii și i-au achiziționat o mașină cu care să poată participa la cursele de stradă, dar Claude Senhoreti a decis să își încerce norocul și într-o altă țară.

'În Brazilia era aproape imposibil să concurezi, mai ales provenind dintr-o familie de clasă medie pentru că nu aveam fonduri pentru un asemenea sport. Așadar, ideea a fost mai întâi să plec în Japonia pentru că era țara mașinilor rapide și era accesibilă, dar apoi am avut oportunitatea de a veni în America.

Am început să concurez cu motociclete Supercross. Am concurat timp de 5 ani și a fost distractiv, dar după peste 20 de oase rupte, cum eram deja căsătorit și tatăl a doi băieți mici, am decis să nu mai conduc motociclete.

Mi-am dat seama că singura modalitate de a face mașini de curse era să-mi câștig banii, am început să cumpăr și să vând mașini pe stradă și am reușit îmi deschid propriul salon, Sienna Motors. Afacerea a devenit un mare succes și apoi lucrurile au început să se schimbe în favoarea mea, iar visul să fiu pilot de curse s-a îndeplinit. Am condus câteva curse de 24 de ore cu Audi LMS, Aston Martin, Ferrari și acum Lamborghinni Super Trofeo, alături de câțiva piloți mari brazilieni, precum Nelson Piquet Jr, Sérgio Jimenez și mulți alții.', a mai precizat Claude Senhoreti.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton