Cine este Claudia Neghină. Lucrează ca model de la 17 ani

 Dumba Gabriela
.

Cine este Claudia Neghină? Fotomodelul anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, când împlinea 39 de ani! Vedeta este extrem de fericită că va fi mămică și spune că fetița pe care o va avea i-a fost trimisă de tatăl ei, din Ceruri. Acesta și-a dorit foarte mult o nepoțică, dar n-a mai apucat să se bucure de acest dar, iar Claudia Neghină este convinsă că de Acolo de Sus tatăl ei i-a trimis copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Neghină a fost unul dintre cele mai apreciate manechine din România și renumit model internațional, iar în ultimii ani a urcat mai rar pe podium. În 2006, blonda a fost desemnată cel mai bun model al anului la Bucharest Fashion Week, iar în 1999 a câștigat titlul Top Model România. Claudia a împlinit 39 de ani pe 4 ianuarie și pentru că iubește să facă sport s-a făcut instructor de aerobic și fitness.

20-zb2d630720-zb2d6307

Claudia Neghină s-a mutat de ceva timp din România, iar printre rarele ocazii pentru care se întoarce în țară în fiecare an se numără Bucharest Fashion Week şi gala Fotbalului Românesc, evenimente pe le prezintă de ani buni. Restul timpului şi-l împarte între Italia, Spania şi Germania, în funcţie de contractele pe care le are.

„Bucharest Fashion Week este un festival de suflet pentru mine, pentru că datorită lui m-am consacrat”, spune cea care în 1999 a câştigat concursul Top Model România, premiu obţinut şi de Valentina Pelinel în 1996 şi de Monica Columbeanu în 2005.

Claudia Neghină a fost descoperită când avea 17 ani

Descoperită la 17 ani, Claudia Neghină s-a remarcat în timpul defilărilor pentru designerii autohtoni. A ajuns apoi să prezinte pe podiumul marilor case de modă precum Chanel, Valentino şi Donna Karan.

„Lumea modei este strălucitoare, de aceea toate tinerele care se uită la televizor la show-uri de modă îşi doresc să arate şi sa ajungă ca cele de pe podium. Ar trebui să ştie că nu întotdeauna ceea ce se vede pe micul ecran este şi ceea ce reflectă realitatea. Consider că trebuie să fii îndeajuns de pragmatic ca să poţi reuşi în această lume. Totul depinde numai de tine”, declara Claudia Neghină în urmă cu ceva timp pentru adevărul.ro.

Claudia Neghină va avea o fetiță

În curând, Claudia Neghină va deveni mămică de fetiță. Suprinzător, dar a aflat de sarcină abia în 19 săptămâni, fără să se confrunte cu stări de rău. Singurul simptom mai accentuat ar fi fost irascibilitatea în cazul ei.

„Mă simt extraordinar. Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am avut grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Singurele stări erau că eram puțin irascibilă, ma enervam din orice și mâncam un pic mai mult', a povestit Claudia Neghină la Vorbește Lumea.

Citește și: Stela Bizdu este însărcinată a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară:„Știam de la început că nu va fi ușor’/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days’:„Am rude în România’/ Interviu EXCLUSIV

Cum a aflat Claudia Neghină că este însărcinată

Claudia Neghină a povestit cum a aflat că este însărcinată. Inițial a pus simptomele care ar fi indicat o sarcină pe seama problemelor hormonale. Totuși, a observat că în ciuda faptului că făcea mult sport, pătrățelele începuseră să se acopere.

Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele', a mai spus Claudia Neghină, care este pe ultima sută de metri cu sarcina.

În timpul unei ședințe foto, însă, o prietenă i-a atras atenția că ar putea fi însărcinată și că nu ar fi vorba despre o simplă balonare. La două zile de la discuție, Claudia Neghină a fost la control și i s-a confirmat că este însărcinată.

Claudia Neghină consideră că tatăl ei de Sus i-a trimis fetița

Claudia Neghină spune că înainte să rămână gravidă nu era într-o perioadă bună a vieții ei, iar Universul și tatăl ei au lucrat pentru a schimba acest lucru.

Mama și tatăl meu și-au dorit o nepoțică. Din păcate, tatăl meu nu mai este printre noi, dar cred cumva că și el a lucrat la acest aspect. Sunt sigură că este trimis, mai ales că a venit și într-o perioadă când voiam o schimbare și nu știam în ce constă această schimbare. Universul ne transmite cumva ceea ce avem nevoie', a afirmat Claudia Neghină la Antena Stars.

Ce nume a ales Claudia Neghină pentru fetița ei

Claudia Neghină a ales deja numele micuței. După ce a aflat că va avea fetiță, a visat numele ei în aceeași zi. Fiica ei se va numi Sofia.

„L-am visat. Exact în ziua când am aflat că o să am o fetiță, m-am trezit cu numele în gând. Nu știu de unde a venit. Probabil ea mi l-a transmis. Eu sunt o fire ușor spirituală și am anumite capacități. Am o intuiție destul de bine dezvoltată', a spus Claudia Neghină.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton