Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. A divorțat de fosta soție când era însărcinată și a înșelat-o pe Simona Butură, partenera lui din emisiune

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. Claudiu Dragotă și iubita lui Simona Butură s-au înscris la Insula iubirii, pregătiți să treacă prin cel mai dur test al fidelității, alături de ispite. Aceștia s-au alăturat emisiunii de la Antena 1 mai târziu, după plecarea cuplului Bianca – Robert. Iată tot ce nu știai despre Claudiu Dragotă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. Claudiu Dragotă și Simona Butură au venit la Insula iubirii pentru a ști în ce direcție o va lua relația lor și dacă sunt pregătiți să o treacă sau nu la nivelul următor. Odată cu apariția lor în emisiune, Radu Vâlcan a anunțat că un alt cuplu va părăsi show-ul. E vorba despre cuplul Bianca – Robert, primul care a părăsit competiția.

claudiu-insula-iubirii-1claudiu-insula-iubirii-1

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Simona de la Insula Iubirii, înșelată de Claudiu chiar la începutul relației: „Ne-am cunoscut pe Instagram și am ajuns să petrecem seara împreună…'. Concurentul a divorțat de fosta soție când era însărcinată

Citește și: Andra Volos și Lele s-au căsătorit și și-au botezat fiica în aceeași zi. Imagini spectaculoase de la eveniment / A purtat o rochie cu pietre la biserică, iar la petrecere una de dantelă sexy și mulată

Citește și: George Restivan dezvăluie adevăratele motive ale despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. Mara Bănică ar fi fost implicată: „Erau hotărâți să distrugă fericirea Adrianei cu mine. A căzut în capcana lor'

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. Claudiu Dragotă și Simona Butură sunt împreună de aproximativ un an. Cei doi concurenți de la Insula iubirii 2024 s-au cunoscut în mediul online, mai exact pe Instagram. Tânărul a studiat la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.

„Suntem aproape de un an de zile, ne-am cunoscut pe Instagram într-o seară ploioasă și după câteva vorbe și înțepături, am ajuns să petrecem seara împreună (…) Nu ne-am mai dat drumul de atunci. La început toate bune și frumoase, lapte și miere’, a spus Claudiu, la Insula iubirii.

Claudiu Dragotă e divorțat și are un copil din fosta relație

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. Claudiu Dragotă și Simona Butură s-au înscris la emisiune la inițiativa bărbatului, însă susțin că amândoi au nevoie de acest test, pentru a-și trece relația la nivelul următor. În semn de iubire pentru Simona, Claudiu le-a arătat ispitelor feminine că și-a tatuaj chipul ei pe picior.

„De la mine a plecat, dintr-o glumă a ajuns serios (n.r. să vină la Insula Iubirii). Amândoi ne dorim același lucru. Ne dorim să ne facem o familie, să construim lucruri împreună. De asta am și ținut neapărat să facem testul acesta, ca să pot să îi recâștig încrederea, ca să putem avea parte pe viitor de relația pe care ne-o dorim amândoi’, a declarat Claudiu, pe Insula Iubirii.

Deși nu sunt de foarte mult timp împreună, relația lor a cunoscut deja primele probleme încă din primele săptămâni. El, abia divorțat, a vrut să se bucure de burlăcie și a călcat strâmb în relația pe care abia o formase cu Simona.

Claudiu Dragotă s-a despărțit de fosta soție în timp ce ea era însărcinată, astfel că acum are un copil de 11 luni.

Claudiu Dragotă a înșelat-o pe Simona Butură de la Insula iubirii

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. Simona Butură l-a iertat pe Claudiu Dragotă după ce i-a fost infidel, iar acum, la Insula iubirii, vrea să vadă dacă iubitul ei s-a cumințit pe bune. Totuși, se pare că tânăra a rămas cu unele „sechele', pentru că se pare că stă mai mereu cu teama de a nu fi înșelată, din nou.

„Îmi este foarte greu, sincer. Chiar dacă nu am văzut nimic, îmi fac tot felul de scenarii, filme', a spus Simona, la Insula Iubirii, după primele ore petrecute separat.

Claudiu Dragotă s-a sărutat cu ispita Anamaria la Insula iubirii

Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. Nu a trecut însă mult timp, iar Claudiu Dragotă a călcat strâmb și a supărat-o pe iubita lui, Simona Butură. Concurentul s-a apropiat foarte repede de ispita Anamaria Vaida și, la un moment dat, chiar s-au sărutat. Aflați într-un club, Claudiu nu a mai ezitat după ce a tot tachinat-o pe ispită, iar ea i-a dat o replică neașteptată, urmând astfel un sărut intens și pasional.

A început din nou cu jocurile pe care le face el, cu apropierea lui de fața mea, de gâtul meu, foarte senzual‘, a spus Anamaria Vaida la testimoniale.

La un moment dat, iubitul Simonei a întrebat-o dacă i-a pus răbdarea la încercare cu toate aceste tachinări. Anamaria Vaida însă a ezitat un moment și a continuat să danseze, până când i-a dat o replică neașteptată: „Doar nu aș vrea să faci mișto de mine. Atât..

Auzind aceste lucruri, Claudiu nu s-a mai abținut și a sărutat-o pasional preț de câteva clipe bune.

Claudiu Dragotă a fost părăsit de iubita lui, Simona, după ce a înșelat-o cu ispita Anamaria la Insula iubirii

În urma acestor imagini, Simona s-a despărțit de Claudiu la Insula iubirii. Simona a izbucnit imediat în lacrimi când a văzut ipostazele amoroase cu ispita și a pus punct relației pe loc.

„Imagini de colecție, de pus în ramă, aș putea spune’, a spus Radu Vâlcan.

„Ce pot să zic, Radu, îi mulțumesc foarte mult că m-a adus aici, că a demonstrat cu ce om am stat. Chiar nu am nevoie de așa om lângă mine’, a fost reacția concurentei.

Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii a avut premiera pe 15 iulie, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton