Cine este Constantin Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate. A fost cadru didactic universitar

.

Cine este Constantin Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate. La sfârșitul lunii decembrie, cei doi milionari britanici au fost arestați pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de persoane, viol și crimă organizată. La dominiciul acestora, au fost efectuate două percheziții de către polițiștii DIICOT, unde au fost găsite  pistoale, arme, bani, mașini de lux și lingouri de aur. Aceștia au ales să fie reprezentanți în proces de un avocat român, cu peste 13 ani experiență. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe 29 decembrie, polițiștii au descis pentru a doua oară în vila din Pipera a celor doi frați, iar Tristan și Andrew Tate au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile. Oamenii legii au confiscat 11 mașini de lux din garajul acestora, reținute ca garanții pentru plata eventualelor despăgubiri pentru victime. La scurt timp, avocatul celor doi a făcut primele declarații, susținând că „nu sunt temeiuri pentru luarea celei mai drastice măsuri preventive prevăzută de codul de procedură penală’. Constantin Eugen Vidineac este membru al Baroului din Brașov încă din anul 2007 și a publicat numeroase articole în reviste de specialitate.


Cine este Constantin Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate. De-a lungul carierei, avocatul a reprezentat numeroase compnaii de renume din țară, însă a lucrat și pentru clienții din străinătate. Mai mult, acesta a obținut o importantă disctincție în avocatură, ca urmare a activității sale profesionale.

Citește și: Frații Tate, la un pas să își piardă toată averea din România.DIICOT a pus sechestru pe vila lor, dar și pe mașinile de milioane de dolari


Citește și: Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată.Avocatul lor: „Nu sunt temeiuri'

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi, despre povestea de iubire dintre Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță:„Erau aproape ireali. M-a fascinat…’ / EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe, despre accidentul de la schi, din Italia, în care și-a rupt o coastă:'Doare foarte, foarte rău'


Cine este Constantin Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate

Constantin Eugen Vidineac este un avocat cu o experiență de peste 13 ani. A fost cadru didactic universitar al Universităţii Transilvania’ din Braşov – Facultatea de Drept, pe specializările – drept financiar, drept comunitar, drept constituțional, drept administrativ.

Una dintre ariile sale de experienţă în consultanța juridică, consilierea clienților cu privire la tranzacțiile de afaceri şi revendicarea răspunderii, este domeniul comercial. Mai mult, Constantin Eugen Vidineac a publicat numeroase articole în reviste de specializate și a susținut conferințe în România și în străinătate.


Se pare că unul dintre principalele sale interese este cercetarea științifică, fiind implicat în proiecte de cooperare în cercetare. Pe parcursul carierei, acesta a fost invitat în cadrul mai multor emsiuni televizate, pentru a lămuri cu privire la situații constituționale controversate.

Avocatul a câștigat premiul pentru ,,Performanţă în avocatură’

Cine este Constantin Eugen Vidineac. În 2021, avocatul fraților Tate a obținut premiul pentru ,,Performanţă în avocatură’, în cadrul celei de-a treia ediții a galei I Success – Health, Beauty & Lifestyle  Awards’, unul dintre cele mai importante evenimente de recunoaștere a meritelor personalităților din domeniul public, cultural, artistic, dar și al oamenilor de afaceri din țară.


Se pare că avocatul profesează în Baroul Brașov și Baroul București, însă coordonează și activitatea a două sedii ale biroului al cărui titular este. În prezent, acesta este lector al Editurii Wolters Kluwer, activitate în cadrul căreia organizează seminarii pe tărâm de drept comercial.


Și-a ales profesia în clasa a șasea

De la începutul carierei, Constantin Eugen Vidineac a reprezentat companii de renume de pe teritoriul României si nu numai, reprezentand fidel interesele clientilor pe teritoriul Spaniei, Marii Britaniei, Frantei, Luxemburgului si Germaniei. Potrivit unui interviu acordat în urmă cu un an, acesta susținea că și-a ales profesia încă din perioada gimnaziului.

„Clasa a șasea. Vizionând acele vestite filme americane în care avocații aveau acea pledoarie extraordinară de final și mi se părea că fac parte la înfăptuirea actului de justiție, am simțit chemarea și am zis: Cred că asta este pentru mine! De atunci, n-am mai văzut vreo altă oportunitate vreodată’, a declarat Constantin Eugen Vidineac.

Sursa foto: Facebook