Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Are 4 copii din căsnicia anterioară și a suferit un accident care i-a marcat viața

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Are 38 de ani și se numără printre concurenții de la Insula Iubirii 2024. S-a înscris în emisiune pentru a-și testa relația cu Iustina Loghin, cea care îi este parteneră de mai bine de un an. Un accident teribil i-a marcat în urmă cu mai mulți ani, episod despre care s-a aflat chiar din prima ediție a show-ului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

ius7aius7a

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Citește și: Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat pentru Loredana și locuiește în Bali

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024

Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii a debutat la Antena 1, iar telespectatorii au avut ocazia să cunoască ispitele, dar și cuplurile care au venit să se supună celui mai dur test de fidelitate. Cornel Luchian și Iustina Loghin se numără printre acestea, reușind să iasă în evidență încă din prima ediție a show-ului.

Cornel are 38 de ani și a cunoscut-o pe Iustina pe când era căsătorit cu fosta soție. Ea are 26 de ani, astfel că între ei este o diferență de vârstă considerabilă, de 12 ani. Sunt logodiți și ar urma să se căsătorească dacă trec testul la care îi supune Insula Iubirii.

Iustina a fost cea care și-a dorit participarea în emisiune, dat fiind că relația lor a trecut prin momente mai dificile. Cât ea s-a aflat în Turcia, pentru o operație de mărire de sâni, Cornel a reluat legătura cu unele dintre fostele partenere. Acest episod i-a trezit suspiciuni, așa că au decis să-și pună la încercare povestea de iubire.

Cornel Luchian a suferit un accident care i-a marcat viața

Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Concurentul de la Insula Iubirii 2024 a fost căsătorit timp de 9 ani și are 4 copii. După divorț, acesta a păstrat legătura cu fosta soție și continuă să-și îndeplinească angajamentele de părinte.

Pe plan profesional, Cornel estre antreprenor în domeniul construcțiilor și are o afacere de succes în țară. Chiar în prima ediție a emisiunii, Iustina a povestit un episod teribil care i-a marcat viața logodnicului ei. Pe când avea 25 de ani, Cornel Luchian a fost implicat într-un grav accident rutier și a rămas paralizat.

„A suferit în viața asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil', a povestit Iustina.

Iustina s-a despărțit de Cornel la Insula iubirii, dar s-au căsătorit după emisiune și așteaptă un copil

Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana. Indignată până peste măsură de imaginile văzute cu iubitul ei și ispita, concurenta a transmis că relația lor s-a încheiat. Ba mai mult, Iustina i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel cu o dronă, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine, la petrecere. De asemenea, în competiție, tânăra a fost deranjată și de apropierea dintre bărbat și ispita Maria.

Nici Cornel nu a fost prea mulțumit de parcursul Iustinei de la Insula iubirii, având în vedere că tânăra a scos la iveală mai multe detalii private din viața acestuia. La un moment dat, Cornel chiar a răbufnit în emisiune și a făcut câteva declarații controversate despre trecutul Iustinei.

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a mai abținut și a susținut în fața tuturor faptul că Iustina nu era ceea ce este acum, atunci când el a cunoscut-o. A spus clar ‘am luat-o de unde am luat-o’, fără a da alte detalii, nici măcar la insistențele lui Radu Vâlcan. Totuși, a explicat că era ‘jos’ când s-au întâlnit, iar el i-a oferit tot ceea ce a avut și a fost mai bun, precizând că ‘am făcut-o doamnă, am dus-o sus’.

„Eu nu înțeleg de ce nu a spus niciodată că a deranjat-o ceva. Mereu i-am dat posibilitatea să îmi spună sau să rămână la București dacă nu îi place ceva. Nu a fost genul de relație s-o oblig. Nu știu ce a făcut-o să spună toate astea aici, eu nu înțeleg. Motivul pentru care a ajuns să facă toate astea aici este că am luat-o de unde am luat-o, de la început, în situația în care era.

Am încercat să fac din ea o femeie, i-am oferit tot ce și-ar fi putut dori, i-am oferit complexele vieții ei, i le-am făcut cadou, am ajutat-o să fie o doamnă, i-am dat importanță, am băgat-o în societate, i-am oferit tot ce își putea dori de la viață și cred că acum a ajuns în punctul ăla în care a ajuns cineva și nu mai poate de bine. Și încearcă să mă intimideze pe mine pe ceva ce nu pot să înțeleg. Și când vorbește, toate lucrurile le vorbește de sus. A uitat că eu am luat-o de jos și am dus-o sus’, a spus Cornel la bonfire.

În ciuda celor petrecute pe insulă, Iustina și Cornel și-au mai dat o șansă iubirii lor, după emisiune. Aceștia s-au căsătorit, iar acum tânăra așteaptă un copil. Recent, cei doi soți au fost surprinși împreună la plajă, pe litoralul românesc, iar ea nu și-a mai ascuns sarcina, burtica de gravidă fiind vizibilă prin costumul de baie.

Când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care a avut premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton