Cine este Cosmin Cernat. A rămas orfan de mamă la 6 ani, are două fete și a trecut printr-un divorț

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cosmin Cernat. Cosmin Cernat a revenit în atenția publicului odată cu emisiunea „Insula de 1 Milion', cel mai nou proiect de la Kanal D. El va prezenta reality-show-ul de aventură, iar telespectatorii sunt bucuroși să-l revadă pe micul ecran, după ce a pătruns în casele românilor, prezentând în trecut nu mai puțin de trei sezoane „Exatlon'. Iată tot ce nu știai despre omul de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmin Cernat. Cosmin Cernat este fără dar și poate unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. De-a lungul carierei sale, acesta a fost implicat în numeroase proiecte de succes, cum ar fi „Exatlon' sau „FanArena'. Acum, el se întoarce în atenția publicului ca gazdă a celei mai noi emisiuni de la Kanal D – „Insula de 1 Milion', un proiect atipic și plin de surprize.

cosmin-cernat-1cosmin-cernat-1

Citește și: Cosmin Cernat și cei 50 de concurenți au plecat spre Republica Dominicană. „Insula de 1 milion”, numărătoare inversă!

Citește și: „Cu siguranță am greșit în povestea aia. Nu am fost căsătoriți. Ea probabil avea alte așteptări”. Cosmin Cernat, dezvăluiri despre relația cu Monica Iagăr, mama celor două fiice ale sale

Citește și: Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească: „Nu pentru că nu-mi place cum arăt, dar atunci când corpul îți dă semne…'

Citește și: Iulia Vântur comentează zvonurile despre despărțirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? De fiecare dată când vin în țară…”

Cosmin Cernat – Viață personală

Cine este Cosmin Cernat. Prezentatorul TV Cosmin Cernat s-a născut pe data de 12 septembrie 1975, în București, iar în prezent are 48 de ani. Omul de televiziune este zodia Fecioară și are părul cărunt.

Cosmin Cernat este căsătorit din 2011 cu soția lui, Mădălina Moroșanu, de profesie producător TV. Așadar, cei doi au 13 ani de căsnicie. Atunci când s-au cunoscut, fiecare dintre ei era un părinte divorțat. Cosmin Cernat are două fete din fostul mariaj cu atleta Monica Iagăr, pe Ayana și Maya. La rândul său, Mădălina Moroșanu are un băiat din fosta căsnicie, pe Matei.

Cosmin Cernat e căsătorit cu producătoarea TV Mădălina Moroșanu

Cosmin Cernat și Mădălina Moroșanu s-au cunoscut pe vremea când lucrau împreună la postul Kanal D. Într-un interviu pentru Impact, vedeta a povestit cum s-a îndrăgostit de femeia care îi stă alături de 13 ani și care este secretul căsniciei lor.

„13 ani sunt cu Mădălina. Cred că liniștea. Și ea a căutat liniște și eu. Ce cred eu de fapt este că ea m-a luat pe mine fix așa cum sunt și eu pe ea la fel. Dacă încerci să faci asta (nr. să îl schimbi pe celălalt) e falimentar. În primul rând pot să îi mulțumesc acum pentru felul în care a avut grijă de fetele mele, care nu erau fetele ei biologice. Iar pentru mine chestia asta înseamnă mai mult decât orice.

Oamenii au bune și rele, când ești îndrăgostit vezi numai lucrurile frumoase, creezi un scenariu și zici: ea e! Nu e așa. Suntem oameni obișnuiți cu toții, dar până la urmă, cum le spun și copiilor, după noi rămân faptele noastre, ce facem noi unii pentru alții.

Până să schimbăm lumea, dacă poți să-mi aduci o cafea, până să mutăm munții din loc, dacă poți să-mi vorbești frumos, vorbește-mi frumos! E ca în declarațiile sportivilor mari.

Dacă te uiți la Nadal, la Hagi, declarațiile alea par niște banalități, dar viața despre asta e, despre lucruri simple. Adică să îți faci treaba, să muncești, să nu faci rău, să faci bine, cam asta e’, a explicat el, pentru sursa citată.

Cosmin Cernat a divorțat de atelta Monica Iagăr, care i-a dăruit două fete

Cine este Cosmin Cernat. Așadar, Cosmin Cernat are un divorț la activ, cel de mama fiicelor lui, Monica Iagăr. Divorțul celor doi s-a produs în 2009, dar asta nu e făcut ca relația dintre prezentator și fetele lui să se răcească, ba din contră, acesta își iubește foarte mult copiii.

„Eu nu cred că sunt tată de fete, eu cred că am fost un fel de bunic pentru copiii mei… Cei foarte apropiați mie știu că iubesc copiii foarte mult și mă comport ca atare. Legat de impactul social media asupra tinerilor și de dependența de tehnologie, aici discuția este lungă; din punctul meu de vedere, totul trebuie să plece de la părinți, de la felul în care copiilor li se explică foarte clar, cu subiect și predicat, că tehnologia e bună, că avem nevoie de ea, că ne face viață mai ușoară. Și că trebuie să se ferească de ea în exces. De asemenea, e greu de înotat, de trăit în marea asta de informații care nu pot fi verificate. Dacă reușești să îți găsești echilibrul, e ok, dar e mult de lucru în direcția asta', spunea Cosmin Cernat despre relația cu fiicele lui, pentru Fanatik.ro.

Dramele care i-au marcat viața lui Cosmin Cernat

Cine este Cosmin Cernat. Cosmin Cernat e o fire pozitivă și optimistă, însă există niște drame care i-au marcat viața. Acesta a rămas orfan de mamă la 6 ani și a fost crescut de bunică, în condiții grele și cu multe lipsuri, iar multă vreme a refuzat să vorbească despre pierderea celei care i-a dat viață.

„A fost o copilărie, zic eu, normală. Mama mea a murit când eu aveam 6 ani, am fost crescut de mamaia mea într-un bloc comunist cu igrasie, condens, frig. Așa a fost și, din punctul ăsta de vedere, nu a fost plăcut. Mai existau vacanțele la Focșani, la părinții tatălui meu, cu verișorii mei. A fost o copilărie ok. Nu știu dacă o pot defini că fiind o copilărie fericită, dar când ești copil vezi lucrurile altfel.

O lungă perioadă de timp nu am putut să trec peste moartea mamei. Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre asta până după vârsta de 20 de ani. Este o chestiune de acceptare și, stând de vorbă cu bătrânii, am înțeles că tot ce începe se și termină.

În momentul în care am înțeles că nu sunt un copil orfan, că aparțin unei familii, am reușit să accept pierderea. Dar sunt urme care rămân, peste care nu poți să treci, sunt ca niște cicatrici pe care le vezi și le accepți’, a povestit prezentatorul TV pentru sursa citată.

Cosmin Cernat – Carieră

Cine este Cosmin Cernat. Cosmin Cernat se laudă cu multe performanțe. Acesta s-a făcut remarcat prima dată în urmă cu 30 de ani. Vreme de doi ani, el a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului Dimineaţa', iar apoi s-a mutat la Televiziunea Română, unde a activat ca reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni celebre, cum ar fi Ploaia de stele' sau Stele de 5 Stele'.

Cosmin Cernat are o carieră impresionantă în calitate de comentator sportiv. Acesta a fost comentatorul a zece ediții ale Jocurilor Olimpice, printre care se numără Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. Tot el a comentat și Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport.

Ce emisiuni a prezentat Cosmin Cernat

Cosmin Cernat s-a alăturat echipei Kanal D în 2007, unde a ocupat funcția de Redactor Șef al Știrilor sportive, și prezentator al emisiunilor Fluier final' şi Fluier de start'. În 2009, Cosmin Cernat a fost gazda show-ului Spune-mi preţul'.

Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat trei sezoane ale emisiunii „Exatlon'. De asemenea, el a fost și gazda proiectului „FanArena', emisiune cu o componentă sportivă unde erau dezvăluite detalii din culisele „Survivor România'.

Totodată, Cosmin Cernat a prezentat și formate difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls. Este vorba despre matinalul Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat' şi Invitatul de 12'.

Acum, Cosmin Cernat prezintă reality-show-ul de aventură „Insula de 1 Milion', care începe pe 16 martie, la Kanal D.

„Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală', a spus Cosmin Cernat.

Sursă foto: Instagram, arhiva viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton