Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Este căsătorit și e nepotul Monicăi Davidescu

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Doar câteva săptămâni ne mai despart până la începerea noului sezon Asia Express, cel cu numărul 7 – Drumul Zeilor. Show-ul va debuta din toamnă la Antena 1, iar nouă echipe de vedete sunt gata de aventură. Printre ele se află și cea formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu. Iată tot ce nu știai despre Cosmin Vîjeu!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Asia Express se numără printre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune din România. Emisiunea a ajuns la sezonul 7, ce va debuta din această toamnă. Cele nouă echipe de vedete care vor participa ediția aceasta au fost dezvăluite deja, iar printre ele este și cea formată din actorii Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu.

cosmin vijeu 1cosmin vijeu 1

Citește și: Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi…'

Citește și: Adrian Nartea, primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express: „Nu ai cum să nu te pierzi cu firea. Cât de zen să fii?'. Cum a fost primit acasă de soție și fiice

Citește și: Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru de la Insula Iubirii i-a șocat pe fani: „Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!”

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, anunț neașteptat despre mariajul lor: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna. Nu cred în pauze'

Cosmin Vîjeu – Viață Personală

Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Cosmin Vîjeu este un actor român cunoscut. S-a născut pe data de 15 decembrie 1992, deci în prezent are vârsta de 32 de ani. Acesta are părul brunet, ochii căprui și poartă barbă.

Cosmin Vîjeu, concurentul de la Asia Express 2024, este originar din Breaza, dar locuiește în București, potrivit informațiilor de pe contul lui de Facebook. Acesta este nepotul celebrei Monica Davidescu, deci putem spune că provine dintr-o familie de artiști. De altfel, ea a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru teatru, încă de la o vârstă fragedă.

Tot din mediul online aflăm că tânărul actor este căsătorit. Cosmin Vîjeu are o soție superbă, pe nume Simina, de profesie inginer ecolog. Aceștia s-au căsătorit anul trecut, în 2023, și au avut o nuntă superbă, după cum se poate vedea în imaginile postate de cei doi pe Facebook.

Cosmin Vîjeu – Carieră

Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Cosmin Vîjeu are în spate o carieră artistică impresionantă. Născut în Breaza, el a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale'.

Așa cum spuneam mai devreme, mătușa lui, Monica Davidescu, a fost cea care i-a trezit pasiunea pentru teatru lui Cosmin Vîjeu, de când avea 5 ani. După ce a terminat studiile de specialitate, acesta a apărut în numeroase piese de teatru.

De asemenea, Cosmin Vîjeu lucrează și ca profesor la un centru de artă teatrală. În anul 2017, el a a apărut în producția „Băieți de oraș' de la Antena 1. În trecut, acesta a lucrat inclusiv la Opera Comică pentru Copii.

Cosmin Vîjeu joacă alături de Adrian Nartea în producția „O noapte furtunoasă'

Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. În prezent, Cosmin Vîjeu poate fi văzut în producțiile „Companiei de teatru Concordia' în spectacole precum „Eu de cred, da’… tu mă minți', „Sistemul Perfect' și „O noapte furtunoasă'. În cea din urmă, el face echipă chiar cu Adrian Nartea, colegul său de la Asia Express.

Nu multă lume știe, însă Cosmin Vîjeu e și profesor coordonator al trupei de teatru „Cosmos'. Acolo, el ajută multe grupe de copii pentru a ajunge în lumina reflectoarelor.

Cosmin Vîjeu, concurent la Asia Express, sezonul 7

Din toamnă, Cosmin Vîjeu poate fi văzut și la Asia Express, sezonul 7, unde face echipă cu Adrian Nartea. Acesta a povestit că a acceptat provocarea ca și când ar fi vorba depre un rol în care se va descoperi pe sine mult mai bine.

„Sunt fericit să am un bilet în acest express. Urmăresc emisiunea de mult timp. Mi-am dorit să ajung aici și iată-mă la linia de start. Asia Express este cel mai puternic reality show, iar pentru mine înseamnă emoție, aventură, suspans și cunoaștere, înseamnă descoperirea sinelui în raport cu ceilalți. Îmi place jocul și joaca, de asta sunt actor.

Dacă pe scenele teatrelor interpretez diferite personaje, vreau ca pe „marea scenă' din Asia Express să mă aduc pe mine, să mă redescopăr, să mă reinventez și să îmi depășesc limitele. Sunt curios și eu de cum voi acționa și reacționa în diferitele situații complet noi pentru mine. Am ocazia să îmi descopăr și mai bine partenerul de scenă, pe Adi, în care am încredere totală. Împreună vom reuși să străbatem drumul zeilor trecând peste diferitele provocări și obstacole. Abia aștept să îi cunosc pe ceilalți colegi de drum și… să începem competiția. Va fi ceva unic. Ne vedem pe Drumul Zeilor', a spus Cosmin Vîjeu, concurent la Asia Express 2024.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton