Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache. A avut o relație și cu Bernadette Szocs, campioană la tenis de masă

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache. Fosta gimnastă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță, fostul iubit al campioanei la tenis de masă, Bernadette Szocs. Se iubesc cu foc și nu se sfiesc să împărtășească cu fanii din mediul online ipostaze tandre cu ei doi. Pe ea o știe toată lumea, astfel că după ce a anunțat că iubește din nou, mulți au vrut să afle cine este norocosul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor încă de când Larisa Iordache s-a fotografiat în brațele lui și în mai multe ipostaze romantice. Ei bine, așa cum era de așteptat, iubitul ei nu este străin de lumea sportului. Ce-i drept totuși, vestea că fosta gimnastă iubește la mai puțin de șase luni de când a confirmat despărțirea de fostul iubit a luat pe mulți prin surprindere.

whatsapp-image-2023-04-07-at-14.27.42whatsapp-image-2023-04-07-at-14.27.42

Ei bine, cu siguranță mulți se întreabă cine este Cristian Chiriță. Știm despre el că originar din Republica Moldova și este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori. De asemenea, despre viața lui profesională activează la CSM Constanța.

Citește și: Larisa Iordache se iubește cu Cristian Chiriță, fostul partener al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu ei în calitate de cuplu

Citește și: Larisa Iordache are un nou iubit: „Nu vreau să grăbesc absolut nimic'

Citește și: De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cea de-a doua fiică: „Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri, dar…'

Citește și: Deea Maxer, mesaje cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer: 'Nimeni nu este prea ocupat…'

Cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache

Am aflat cine este Cristian Chiriță, noul iubit al Larisei Iordache, din punct de vedere profesional. Activează în domeniul sportului, însă atunci când vine vorba despre viața lui personală, nu se știu foarte multe lucruri, decât faptul că s-a iubit o perioadă bună de timp cu campioana la tenis de masă, Bernadette Szocs.

În prezent, Cristian Chiriță trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Larisa Iordache. Deși are 20 de ani și este mai mic cu șase ani decât sportiva, se pare că diferența de vârstă nu este un impediment în relația lor. Împreună sunt colehi la CSA Steaua și la lotul național, iar pentru a fi mereu aproape de iubita sa, s-a mutat la București, transferându-se toamna trecută de la CS TT Pristavu Câmpulung la CSA Steaua.

Ce spune Larisa Iordache despre relația cu Cristian Chiriță

În urmă cu câteva săptămâni, Larisa Iordache a oferit un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit deschis despre realția ei cu noul partener. Fosta campioană a explicat că încă sunt în perioada de cunoaștere și nu vrea să grăbească absolut deloc lucrurile. Mai mult, a precizat că își dorește ca totul să vină de la sine, explicând totuși că există o mare conexiune și chimie între ei.

„Nu vreau să grăbesc absolut nimic, vreau să fie totul lin, curat și frumos. Cred în dragoste la prima vedere, cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire, cred în grija aceea de care fiecare avem nevoie. (…) Comunicarea pentru mine, așa cum am mai zis, este foarte importantă. Este foarte important să empatizezi foarte mult cu persoana respectivă, să ai o conexiune anume, chiar și atunci când taci să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează și sunt în regulă. Este clar că nu poți să îți dai seama la început despre toate lucrurile. Nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două', a declarat Larisa Iordache la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton