Cine este Cristina Demetrescu. Cum a devenit astrolog și ce meserie avea înainte: „Aveam mai multe porecle, dar una dintre ele era Vrăjitoarea”

.

Cine este Cristina Demetrescu. Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Și-a descoperit pasiunea încă din copilărie, când, la 13 ani, a început să citească totul despre zodii. A fost fascinată, iar de atunci și-a dat seama că acesta e drumul ei în viață. Înainte să facă o carieră în domeniu, ea a avut însă o altă meserie. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Cine este Cristina Demetrescu. Cristina Demetrescu este o figură cunoscută în România, având în vedere că, de-a lungul timpului, a avut numeroase apariții televizate. De asemenea, ea oferă consultații astrologice și ședințe de terapie. Are însă grijă să nu-și neglijeze nici viața de familie, fiind o mamă și o soție devotată, scrie bzi.ro.

Cristina Demetrescu – Viață personală


Cine este Cristina Demetrescu. Cristina Demetrescu a avut o copilărie cel puțin interesantă. La 13 ani, ea a descoperit Zodiacul, iar de atunci nu a contenit să studieze. Potrivit spuselor ei, când era mică avea mai multe porecle, iar una dintre ele era „Vrăjitoarea’.

„La 13 ani am descoperit Zodiacul. Copiam într-un carneţel vocabular tot ce găseam despre zodii. Mai întâi am citit despre mine, apoi despre băieţii pe care îi plăceam. Am început să descopăr un vibe interior, atunci când traduceam comportamentul copiilor prin prisma profilelor definite de semnele astrologice. Am citit despre zodia părinţilor, aceeaşi la amândoi, fixă şi prea conservatoare faţă de zodia mea care descria independenţă, ca să nu zic un spirit rebel. Am şi acum un jurnal al meu, într-o agendă din 1987, unde am început să elaborez. Zodii, numere, vise, vieţi anterioare. Aveam mai multe porecle, dar una dintre ele era Vrăjitoarea’, a povestit Cristina Demetrescu, mai demult.



Cristina Demetrescu nu are doar o carieră de succes, în astrologie, ci și o familie minunată, pe care preferă însă să o țină departe de lumina reflectoarelor. Aceasta este căsătorită și este și mamă.

Cristina Demetrescu – Carieră

Cine este Cristina Demetrescu. Cristina Demetrescu a făcut primii pași spre astrologie la 13 ani, când a început să citească primele informații despre zodii și tainele lor. Aceasta susține că, încă de la o vârstă fragedă, a primit semne divine despre viitorul său în astrologie. Ani mai târziu, după ce a văzut cum arată o astrogramă, a început să studieze și mai intens, iar pasiunea ei s-a transformat ușor ușor în meserie.


„Copiam niște detalii despre zodii (n.r la vârsta de 13 ani). Astrograma adevărată am deschis-o mult mai târziu, după ce am început să învăț. Deschideam horoscoape. Caietul respectiv încă îl mai am, este o agendă mică. Îmi notam câte ceva despre zodii Am pagini rupte din revistele de la vremea respectivă, care mai vorbeau despre așa ceva’, a spus Cristina Demetrescu în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Cine este Cristina Demetrescu. Întrebată dacă mai consultă astrograma atunci când pleacă dimineață de acasă, ea a răspuns:


„Mai consult astrograma, consult când sunt, poate chestii importante. Uneori îmi place ce văr, uneori nu îmi place ce văd. Sunt lucruri care nu se văd cu ochiul liber. Misticismul a evoluat de la lucruri care poate mi se păreau o joacă de copil, dar nu erau. Erau primele tentative de a vrea să înțeleg că e mai mult decât vedem cu ochiul liber. Multe lucruri nu țin de noi, sunt lucruri care nu au întotdeauna o cauză, răspunsuri. Nu ai cum să te plictisești de lumea spirituală. În momentul în care intri pe ușa asta, nu mai ai cum să ieși.


Este ceva acolo ce este mai presus decât noi. Mai mult de lucrurile pe care le notam când eram mică – vorbeam de semne și de lucrurile care ne ajut, aveam niște vise ciudate, repetitive. Visam că vin niște aștri către mine și fiecare planetă se apropia de mine și puteam să văd că este vie. Erau tot felul de lucruri, construcții, tot felul de lucruri interesante. Mă speriam și aveam impresia că se prăbușesc peste mine și o să mă distrugă. Da, sunt semne, semne de unde vin toate aceste informații’.


Ce meserie avea Cristina Demetrescu înainte să devină astrolog

Cine este Cristina Demetrescu. Acum e un astrolog de succes, însă puțină lume știe că vedeta a renunțat la meseria ei de bază pentru pasiunea sa. Cristina Demetrescu a lucrat ani buni în contabilitate, dar a renunțat la cursurile facultății ASE pentru astrologie. Deși are și acum un program încărcat, nu se plânge de asta.


„Lucrez dimineaţa, apoi dorm, apoi iar lucrez. Dorm de 20 de ani în fiecare zi la prânz, iar între orele 14 şi 18 sunt decontectată de la orice. Este o autoterapie. Astrologia nu este cum era contabilitatea. Nu se munceşte 8 ore. Eu consum mult şi consumul este şi în funcţie de client. Încerc să îi adaptez pe ei în funcţie de mine. Eu sunt pilotul. Ştiţi ce zic. Nici în avion nu faci ce vrei. E complicat. În genul ăsta de meserii, nu este ca la coafor sau la restaurant, „Clientul nostru, stăpânul nostru!’ Astrogramele le studiez pe loc, am destulă experienţă’, spunea ea, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video