Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

.

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Telespectatorii Antenei 1 au vizionat cu sufletul la gură primul episod Insula Iubirii 2023. Noul sezon a debutat la TV joi, pe 22 iunie, iar cu acest prilej am aflat cine sunt ispitele, dar și concurenții veniți să-și testeze relația. Cristina Rancov și soțul ei, Iulian Clonț, au venit la emisiune pentru a demonstra că iubirea nu are vârstă, între ei fiind o diferență de 21 de ani. Iată tot ce nu știai despre concurentă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Așadar, unul dintre cele cinci cupluri venite la Insula Iubirii, sezonul 7, e format din Cristina Rancov și Iulian Clonț. Aceștia sunt împreună de 11 ani, iar de 10 sunt soț și soție. Timp de 21 de zile, cei doi vor trece prin cel mai dur test al fidelității, locuind alături de cele mai provocatoare ispite, în case diferite.

cristina-si-iulian-1cristina-si-iulian-1

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cristina Rancov este mai mică decât soțul ei cu 21 de ani, concurenta având 31, iar el 52. Acest lucru nu a reprezentat o piedică în relația lor, ba din contră, vor să demonstreze tuturor că dragostea nu ține cont de diferența de vârstă. Totodată, odată cu venirea lor în emisiune, speră să scape de criticile și de neîncrederea celor din jur.

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și: Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și: Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să deschidă proces Poliției. Vedeta susține că a fost sancționată, fără să încalce legea

Citește și: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”. Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația dintre Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cristina Rancov și partenerul ei de viață, Iulian Clonț, s-au cunoscut în cafeneaua în care ea lucra ca ospătar. Lucrurile au evoluat rapid între ei, astfel că au decis să se căsătorească după doar câteva luni. Cei doi concurenți de la Insula Iubirii 2023 au locuit câțiva ani în Dubai, loc în care el se ocupa de un restaurant, însă s-au întors în România când ea a intrat în depresie, căci nu reușea să se adapteze.

Deși nu le-a fost ușor, așa au luat-o iar de la zero. Acum, ei sunt proprietarii cafenelei în care s-au cunoscut prima oară.

Cristina Rancov e mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei, Iulian Clonț

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Spre deosebire de Cristina Rancov, soțul ei, Iulian Clonț, a mai fost căsătorit. Din fosta căsnicie are și un băiat, în vârstă de 24 de ani. Concurenta a povestit că ea provine dintr-o familie modestă și că a trebuit să lucreze încă de când avea 14 ani. De cealaltă parte, soțul ei provine dintr-o familie cunoscută și bine văzută din Buzău.

Cristina Rancov și Iulian Clonț au decis să se înscrie la Insula Iubirii, sezonul 7, pentru a demonstra că iubirea nu ține cont de vârstă. Aceștia au povestit că, de-a lungul relației lor, mulți i-au judecat pentru diferența de 21 de ani dintre ei, lucru care i-a afectat. Nu s-au lăsat însă doborâți de prejudecăți și speră ca insula să le sudeze și mai mult relația.

De ce au venit Cristina Rancov și Iulian Clonț la Insula Iubirii

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Deși susțin că au încredere deplină unul în celălalt și că nu-și văd viața unul fără altul, Iulian Clonț a spus în testimoniale că el știe că poate fi ispitit. De asemenea, crede că cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este ca soția lui „să se împiedice'.

„Este cea mai frumoasă relație pe care eu am avut-o vreodată. Sunt 11 ani de când suntem împreună. N-am reușit să ne certăm în 11 ani, absolut niciodată. O să vedeți că o să fie foarte, foarte frumos. Nu-mi imaginez sub nicio formă viața fără Cristina lângă mine. Eu da, pot fi ispitit și am mai spus-o. Cel mai rău lucur care s-ar putea întâmpla este ca Cristina să se împiedice, ceea ce se va întâmpla cu siguranță', a spus Iulian Clonț despre relația lor, la Antena 1.

„E totul natural, nu știu, ne distrăm foarte mult. Suntem cei mai buni pieteni. Ne iubim, facem echipă în asbolut orice, ne place să muncim împreună.

Toată experiența asta nu reprezintă un test. Nu ne testăm nici relația, nici partenerul. Noi vrem să arătăm oamenilor ce poveste frumoasă avem. Dat fiind daptul că e o diferență de 21 de ani între noi, iar relația asta nu prea se încadrează în normele acceptate de societate…', l-a completat Cristina Rancov pe soțul ei, la Insula Iubirii 2023.

Până acum, Cristina Rancov a fost destul de rezervată în privința apropierii de ispitele masculine de la Insula Iubirii. La bonfire, când i s-au prezentat imagini cu soțul ei și o ispită feminină de la ședința foto, în care erau foarte apropiați, concurenta nu s-a arătat deloc deranjată, semn că-și ține bine gelozia în frâu.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.  

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton