Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană. Are 37 de ani și se numără printre concurentele de la Insula Iubirii 2024. S-a înscris în emisiune să-și testeze căsnicia cu Andrei, cel care îi este partener de un deceniu. Nu sunt străini de lumina reflectoarelor, căci au participat și la „Mireasă pentru fiul meu', acum 10 ani. Urmează să aflăm dacă vor pleca din Thailanda împreună sau separați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a avut premiera pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

cristi-9cristi-9

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024

Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană. Cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii a debutat în forță, iar telespectatorii au avut ocazia să cunoască ispitele, dar și cuplurile care se supun celui mai dur test de fidelitate. Andrei și Cristina Rotaru sunt singura pereche căsătorită din cadrul show-ului.

În vârstă de 37 de ani, Cristina are o carieră de succes în domeniul beauty, fiind cosmeticiană. Pe soțul ei l-a cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni televizate, la „Mireasă pentru fiul meu', în urmă cu 10 ani. Au rămas împreună de atunci și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

De la prima apariție televizată și până în prezent, Cristina a trecut printr-o transformare uluitoare. A renunțat la nuanțele de blond, axându-se pe cele închise. Nu e de mirare că are corpul intens tatuat, dat fiind că soțul ei, Andrei, este tattoo artist de meserie.

Cristina l-a cunoscut pe Andrei la „Mireasă pentru fiul meu'

Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană. Concurenta este căsătorită de 5 ani cu Andrei și din exterior par să aibă o relație perfectă. Relația lor a început cu mult timp în urmă, mai precis în 2014, când au participat la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu'.

Cei doi s-au înscris în emisiune pentru a descoperi mai multe lucruri despre ei și a vedea dacă pot schimba lucruri la ei spre binele relației lor. Încă de la prima ediție, Andrei a scos la suprafață câteva probleme din căsnicia lor. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că soția lui, Cristina, este mai reținută când vine vorba de noi experiențe pe plan intim.

„Suntem atrași foarte tare unul de celălalt sau cel puțin eu de ea, nu știu ea de mine. Chiar îmi doresc să văd lucrul ăsta și de asta sunt și aici. Ca ea mereu spune că eu sunt așa, că nu știu ce, că mă iubește, dar nu îmi arată, abia aștept să văd ce pasiune ai tu pentru alții, dacă nu, te rezolv eu acasă', a spus Andrei, la testimoniale.

„În viața de zi cu zi, mai întâlnești și alte neînțelegeri sau activități și poate nu îți mai acorzi importanța aia și toată dragostea față partener. Am greșit și Andrei își dorește lucrul ăsta și a subliniat de fiecare dată când a avut ocazia', a declarat Cristina.

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii

Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Nu a durat mult, iar Andrei Rotaru a picat în ispită, la Insula iubirii. Acesta s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar soția lui, Cristina Rotaru, a fost șocată de imaginile văzute la bonfire. Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu ispita, de mai multe ori, în ciuda statutului său de bărbat însurat. La un moment dat, Cristina a decis să se despartă de Andrei, iar, ulterior, după încheierea filmărilor, s-a aflat că cei doi au divorțat oficial.

De curând, când Andrei a făcut publică o postare cu el pe rețelele de socializare, fanii l-au întrebat în comentarii unde este soția lui, Cristina Rotaru. Atunci, concurentul de la Insula iubirii a dezvăluit că s-au despărțit.

„Am plecat!’. Comentariile au început să curgă: „Unde e Cristina?’, a scris cineva.

„S-au despărțit până la urmă?’, a întrebat altă persoană.

„Da, ne-am despărțit’, a răspuns Andrei, în secțiunea de comentarii, după zecile de întrebări primite.

Cristina Rotaru și ispita Eric Berinde s-au sărutat, la Insula iubirii

După ce s-au apropiat din ce în ce mai mult la Insula iubirii, Cristina Rotaru și ispita Eric Berinde și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat. Legătura dintre ei a evoluat treptat, mai întâi bărbatul fiindu-i alături concurentei, după ce aceasta a aflat că soțul ei, Andrei Rotaru, a înșelat-o cu ispita Diandra. Ulterior, Eric a convins-o pe Cristina să renunțe la verighetă.

„Eu vreau să fiu super sinceră, super asumată cu tot ce se întâmplă aici. Nici eu nu mă recunosc. Da, îl iubesc pe Andrei, da, îl plac pe Eric și îmi este din ce în ce mai drag de el. Simt o stare de fericire lângă el, ceea ce nu e rău, a spus concurenta de la Insula iubirii la testimoniale.

Totuși, în ciuda celor întâmplate pe insulă, se pare că Andrei și Cristina Rotaru și-au mai dat o șansă relației. Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat zilele trecute că este plecat cu Cristina în vacanță, postând o poză cu aceasta pe rețelele de socializare.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton