Cine este Cristina Sabău de la Chefi la Cuțite. A renunțat la cariera de avocat pentru a deveni cofetar

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Cristina Sabău de la Chefi la cuțite. După cele două probe dificile din bootcamp, jurații de la „Chefi la cuțite' și-au format echipele care se vor duela în battle-uri. Cristina Sabău, cunoscută și sub numele Mariposa, are 38 de ani și reprezintă echipa portocalie a lui Sorin Bontea. Iată tot ce nu știai despre Cristina Sabău!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristina Sabău de la Chefi la cuțite. Probele din bootcampul „Chefi la cuțite' s-au încheiat, iar concurenții selectați în echipe sunt pregătiți să-și demonstreze aptitudinile culinare și rezistența la stres. Este și cazul Cristinei Sabău, care a reușit să-i impresioneze pe jurați încă de la preselecții, unde a gătit un desert cunoscut. După ce și-a demonstrat abilitățile la probele de foc din bootcamp, concurenta de la „Chefi la cuțite', sezonul 12, a primit tunica portocalie din partea lui Sorin Bontea.

cri10-1cri10-1

Citește și: Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle: „Ce n-ai înțeles? Zici că ești nebun!”. Ce l-a scos din sărite

Citește și: Chefi la cuțite 27 septembrie – Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat. Făcea parte din echipa lui Sorin Bontea

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Fostul partener al vedetei este mult mai tânăr decât ea

Citește și: Ce avere uriașă au de împărțit Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la divorț. Dețin împreună o clinică medicală

Cine este Cristina Sabău de la Chefi la cuțite

Cine este Cristina Sabău de la Chefi la cuțite. Cristina Sabău, cunoscută și sub numele de Mariposa, are 38 de ani și este din București. În ceea ce privește profesia, concurenta de la „Chefi la cuțite' este cofetar și a reușit să-i impresioneze pe jurați încă de la preselecții, unde a gătit o ruladă Pavlova cu cremă de lămâie, unde a primit 3 cuțite.

În probele de bootcamp, aceasta a demonstrat că este la fel de pricepută și la mâncare, așa că a primtit o tunică portocalie. Din aceeași echipă, fac parte și Mihaela Bărbosu, Mihaela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Zaid Mohannad (Habibi), Valentin Timofte – cuțit de aur.

„Am o echipă bună, competitivă. Am făcut o echipă așa cum îmi place mie: și cu distracție și cu găteală și cu desert și cu nerv. Cred că am rețeta perfectă pentru a câștiga acest sezon', a declarat chef Sorin Bontea după ce a anunțat cine sunt concurenții din echipa porticalie de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

Cristina Sabău a renunțat la cariera de avocat pentru a devenit cofetar

Cine este Cristina Sabău de la Chefi la cuțite. Cristina Sabău a terminat Facultatea de Drept și a activat, o bună perioadă de timp, în acest domeniu. Ulterior, concurenta de la „Chefi la cuțite' a renunțat la carieră și s-a dedicat pasiunii ei pentru gastronomie. În prezent, tânăra de 38 de ani este cofetar și are o afacere cu torturi personalizate.

Pe rețelele de socializare, Mariposa a publicat mai multe fotografii cu creațiile ei dulci, căci realizează dulciuri pe comandă, pentru diferite evenimente.

„Prietenii mi-au spus întotdeauna fluturaș. Sunt o fire mai creativă. Sunt avocat la bază și, poate, de asta sunt cu vorbele la mine. Eram o fire luptătoare și îmi plăcea să merg foarte mult în Instanță. Am lucrat 13 ani și, în 2017, am zis că e momentul să aleg. În momentul de față, cred că sunt acolo unde trebuie. Sunt creator de dulce. Îmi place ceea ce fac, mă dezvolt pe direcția asta și îmi doresc să devin din ce în ce mai bună. Eu discut cu clienții mei și îi întreb ce anume le place. În funcție de ceea ce le place, creez dulcele potrivit lor', a spus ea, în cadrul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton