Cine este Cristina Stroe. Iubita lui Damian Drăghici e cu 23 de ani mai tânără decât el

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cristina Stroe. Cristina Stroe participă la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Nu singură, ci alături de iubitul ei, celebrul artist Damian Drăghici. Între cei doi e o diferență de 23 de ani, el fiind mai mare, însă asta nu a reprezentat o piedică pentru iubirea lor. Drept dovadă, sunt la un pas de căsătorie și au deja împreună un copil. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristina Stroe. Cristina Stroe este o artistă din Râmnicu Sărat. A devenit cunoscută publicului larg după participarea ei la Vocea României, show în care a interpretat o melodie superbă, din repertoriul Aurei Urziceanu. Iubita lui Damian Drăghici a făcut parte din competiție în anul 2015 și i-a uimit atunci pe jurați cu vocea ei.

cristina-stroe-1cristina-stroe-1

Cine este Cristina Stroe. Cristina Stroe nu era însă străină de lumea reflectoarelor. Asta pentru că, la debutul ei în cariera muzicală, a colaborat o perioadă însemnată cu Andra, soția lui Cătălin Măruță. Iubita lui Damian Drăghici a făcut parte din trupa ei, în backing vocals, și a însoțit-o la diverse spectacole prin toată țara.

Citește și: Cum se înțelege Damian Drăghici cu logodnica lui, după nașterea fiului lor: „Lucrurile se schimbă, e normal'

Citește și: Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său: „Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Citește și: De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1: „Cu cât trec anii…”

Cine este Cristina Stroe

Cine este Cristina Stroe. Cariera muzicală i-a adus Cristinei Stroe în față și iubirea vieții. Din cunoștință în cunoștină, ea a ajuns să-l întâlnească pe iubitul ei, Damian Drăghici, alături de care a colaborat o perioadă.

În prezent, Cristina Stroe e parte din proiectul Damian Brothers și e și ea descoperitoare de talente. Aceasta își petrece o mare parte din zi la studio-ul de înregistrăti, lucrând cu tinerii la început de drum.

Cum a cerut-o Damian Drăghici de soție pe Cristina Stroe

Cine este Cristina Stroe. Cristina Stroe și Damian Drăghici sunt împreună de mai mulți ani. În 2018, relația lor a trecut la un alt nivel, atunci când artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Momentul emoționant a avut loc chiar într-o emisiune televizată.

„De-o vreme încoace, tot dau târcoale gândului că e vremea să îi propun să fie soția mea, dar nu prea știut cum. În general e visul oricărei femei să fie cerute în căsătorie într-un mod cât mai original, poate nu este cel mai creativ sau romantic momentul în care s-a întâmplat cererea, dar anul acesta mi-am propus să fac tot ce simt și să dau frâu liber sentimentelor. Viața mea s-a schimbat radical de când am cunoscut-o pe Cristina Stroe.

Mă completează, mă liniștește și îmi oferă dragostea de care am nevoie, iar în egală măsură îmi este pur și simplu inspirație. Am avut emoții foarte mari, nu știam cum o să reacționeze și care va fi răspunsul ei, mai ales că ea nu știa absoult nimic de ceea ce urmă să fac. Am traversat împreună momente dificile, iar în ultimele zile am conștientizat că trebuie să fac pasul asta. Acum am depășit toate situațiile și ne bucurăm doar de emoțiile frumoase care ne copleșesc', scria atunci Damian Drăghici în mediul online.

Cristina Stroe și Damian Drăghici au împreună un fiu

Cine este Cristina Stroe. Un an mai târziu, în 2019, Cristina Stroe și Damian Drăghici au avut parte de o nouă bucurie. Au devenit părinții unui băiețel superb, lucru ce le-a închegat și mai mult relația.

„Când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări. Am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens. Toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine', spunea Cristina Stroe despre relația ei cu Damian Drăghici, acum ceva timp.

Iubita lui Damian Drăghici e cu 23 de ani mai tânără decât el

Cine este Cristina Stroe. Între Cristina Stroe și Damian Drăghici e o diferență de 23 de ani. Ea este mai mică, având 30, iar el 53. Acest aspect a stârnit multe discuții în rândul cârcotașilor, însă vorbele lor nu i-au afectat. Ea chiar s-a amuzat într-o declarație pentru ego.ro privind acest subiect.

„Ca să vă zis sincer, că ne tot întreba lumea cum este cu diferența de vârstă dintre noi. La toți le-am zis că este foarte nasol cu diferența de vârstă, că eu am vreo 56 de ani și el 15', spunea Cristina Stroe, amuzată.

Deși și ea este cântăreață, Cristina Stroe preferă să stea mai retrasă față de partenerul ei, care e mereu în lumina reflectoarelor.

„Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă. Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfel. (…) Mi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie', a adăugat ea.

Cristina Stroe și Damian Drăghici fac echipă la Te cunosc de undeva

Cine este Cristina Stroe. În prezent, Cristina Stroe și Damian Drăghici se numără printre concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 19.

„Păi asta face ea, cântă, și am zis să venim la „Te cunosc de undeva! Am fost abordați mai de mult de cei din producție și acum am considerat că a fost momentul', a spus Damian Drăghici, fiind completat de Cristina Stoe.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton