Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată și are un fiu cu fostul premier

.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Pe Nicolae Ciucă îl cunoaște toată lumea, însă nu mulți știu cine este femeia care îi stă alături, de peste 30 de ani, fostului premier al României. Cristina Maria Ciucă este numele ei și i-a oferit acestuia cel mai frumos dar, pe fiul lor, Ștefăniță. Iată tot ce nu știai despre Cristina Maria Ciucă, soția lui Nicolae Ciucă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI


Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă este o figură cunoscută pe scena politică din România, mai ales că în trecut, în perioada 25 noiembrie 2021 și 12 iunie 2023, a îndeplinit funcția de prim-ministru al României. Mai puțin cunoscută este soția sa, Cristina Maria Ciucă, cea care îi stă alături de peste trei decenii.

Citește și: Cine este Sorina Docuz. A fost căsătorită cu Robert Negoiță, are un fiu și i se spune „protejata lui Marcel Ciolacu’


Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani

Citește și: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, după ce s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: „L-am asigurat că România…’

Citește și: Radu Stoicescu, ispita de la Insula iubirii, reacție dură după ce Daiana Prodan și Cornel Luchian l-au criticat: „Persoane cu valori morale scăzute…’. Tânărul e dezamăgit de concurentă

Citește și: A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova. Soția lui a dezvăluit de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit: „Suntem nevoiți să căutăm un loc de veci în…’


Citește și: Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește și a-l ajuta în carieră: „Să-mi ofere tot ce e mai bun, să mă răsfețe și să investească, și bani și implicare…' / EXCLUSIV

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă și soția lui, Cristina Maria Ciucă, sunt împreună de mai bine de 30 de ani. Aceștia au împreună un fiu, pe nume Ștefăniță. Fostul premier și familia lui au locuit o vreme în Craiova, într-un apartament modest de 47 mp, pe care l-au vândut în anul 2015.


Soția lui Nicolae Ciucă a ocupat mai multe funcții, de-a lungul timpului. Cristina Maria Ciucă are în spate o carieră de 10 ani în armată, timp în care a avansat de la gradul de plutonier, la cel de locotenent colonel, pe care l-a primit cu câteva luni înainte să-și anunțe retragerea.

De asemenea, soția lui Nicolae Ciucă a lucrat și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență/ ISU din Focșani. În 2010, ea câștiga un salariu de 1.700 de lei pe lună, adică 20.423 de lei anual.


Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Un an mai târziu, în 2011, Cristina Maria Ciucă a fost transferată în armată, unde a primit gradul de plutonier. Mai târziu, în 2019, datorită parcursului său, ea a fost numită plutonier adjutant. Ulterior, ea a fost chemată în activitate și a primit gradul de locotenent colonel.

După 10 ani în care a lucrat în MApN, Cristina Maria Ciucă s-a retras și s-a pensionat. Declarația sa de avere din 2020 arată că soția fostului premier a încasat în acel an pensie serviciu în valoare de 52.470 de lei, scrie wowbiz.ro.


Ce avere au soții Ciucă

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă și soția lui, Cristina Maria Ciucă, au achiziționat în anul 2005 un teren intravilan, în Dolj. Proprietatea respectivă are aproape 3000 mp și a fost dobândită de cei doi soți prin contract de vânzare-cumpărare, mai scrie aceeași sursă.

10 ani mai târziu, cei doi ar fi cumpărat un teren din Județul Ilfov, de 598 de metri pătrați. Conform declarației de avere, la adresa respectivă ar fi construit o casă de 232 de mp, în 2017. Președintele PNL are două autovehicule, o Toyota Corolla fabricată din 2006 precum și o Toyota RAV4 din 2020.


Declarația de avere încheiată în 2022 arată că Maria și Nicolae Ciucă nu dețin bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte suma de 5.000 de euro.


Ce pensie are soția lui Nicolae Ciucă

Până în momentul întocmirii declarației de avere, fostul premier avea în contul curent 160.100 de lei, iar în fondul de investiții suma de 121.711 lei, mai precizează sursa citată.

În ceea ce o privește pe soția lui Nicolae Ciucă, aceasta ar fi înregistrat o pensie de serviciu anuală de la Ministerul Apărării Naționale în valoare de 59.500 de lei, aproximativ 5.000 de lei pe lună.

Sursă foto: Facebook