Cine este soția lui Gheorghe Zamfir. Nicoleta Beca este mai tânără cu 44 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cine este soția lui Gheorghe Zamfir. De aproximativ 8 ani, Gheorghe Zamfir este căsătorit cu Nicoleta Beca, o cunoscută interpretă de muzică populară. Între cei doi există o diferență de vârstă de 44 de ani, ea fiind mai tânără, însă asta nu i-a împiedicat să-și unească destinele în anul 2015. Iată tot ce nu știai despre soția lui Gheorghe Zamfir!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este soția lui Gheorghe Zamfir. Povestea de dragoste dintre Gheorghe Zamfir și soția lui, Nicoleta Beca, a început în anul 2008, în timpul unei emisiuni TV, pe când maestrul încă era căsătorit cu prima lui soție, franțuzoaica Marie Noelle. Actuala parteneră a compozitorului are 38 de ani și este o cunoscută solistă de muzică populară. Pe Gheorghe Zamfir l-a cunoscut pe când avea numai 23 de ani, iar după 8 ani de relație, i-a devenit soție.

zam14zam14

Citește și: Cum arată Gheorghe Zamfir la 82 de ani. Este căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânără: „În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături'

Citește și: La doar câteva zile de lansare, spectacolul aniversar Gheorghe Zamfir, Jose Carreras și Lara Fabian este 50% SOLD OUT!

Citește și: Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine”. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

Citește și: Luminița Anghel și soțul ei, Silviu Dumitriade, au aniversat 12 ani de căsnicie. Cum s-au cunoscut: „Este un tată foarte bun și un soț devotat'

Cine este soția lui Gheorghe Zamfir

Cine este soția lui Gheorghe Zamfir. Gheorghe Zamfir și soția lui, Nicoleta Beca, sunt căsătoriți din anul 2015. Ceremonia a fost discretă și a avut loc după divorțul maestrului de prima lui soție, Marie Noelle, care s-a întins pe o perioadă de 5 ani.

Relația dintre Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca a început, însă, cu mulți ani înainte, mai exact în 2008, în timpul unei emisiuni TV. În vârstă de 38 de ani, soția naistului este solistă de muzică populară și provine din județul Alba.

„Căsătoria  a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie', a spus, la vremea respectivă, avocata compozitorului, potrivit click.ro.

Gheorghe Zamfir i-a cedat bunurile soției lui, Nicoleta Beca

Cine este soția lui Gheorghe Zamfir. După căsătorie, Gheorghe Zamfir i-a cedat soției lui, Nicoleta Beca, bunurile și proprietățile pe care le deține, potrivit unor apropiați ai cuplului.

„Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială', au dezvăluit surse apropiate artistului, potrivit sursei menționate mai sus.

Nicoleta Beca, declarații de dragoste pentru Ghoerghe Zamfir

Cine este soția lui Gheorghe Zamfir. La aniversarea de 82 de ani a lui Gheorghe Zamfir, soția lui i-a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare. În cei 8 ani de căsnicie, cei doi au fost extrem de discreți și nu au vorbit public despre povestea lor de dragoste,

„La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău. Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii.

Eşti un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special.

În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că va fi bine, că cerul meu va străluci pe veci. Cu Dumnezeu înainte!, este mesajul pe care soția i l-a scris pe rețelele de socializare.

Gheorghe Zamfir a mai avut o soție

Gheorghe Zamfir a mai fost căsătorit o dată, înainte s-o cunoscă pe Nicoleta Beca. În 1994, maestrul și-a unit destinul cu franțuzoaica Marie Noelle și a locuit câțiva ani buni în țara de origine a acesteia. Procesul de divorț dintre ei s-a întins pe o perioadă de 5 ani și a fost destul de tumultuos, pe fondul acuzațiilor de infidelitate și violență.

„Ea, înainte de mariaj, mi-a zis că se sinucide dacă nu o iau de nevastă, că eu sunt omul vieţii ei. Ca un bun creştin, nu am lăsat-o să-şi ia viaţa. Mi-a căzut la picioare. Am luat-o cu tot cu cei doi copii ai ei, chiar dacă nu am iubit-o. Am ţinut la ea, dar nu am iubit-o cu adevărat', spunea Gheorghe Zamfir, în urmă cu ani buni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton