Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. A fost prezentatoare TV

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. Power Couple, cel mai nou show de la Antena 1, este în plină desfășurare. Emisiunea prezentată de Dani Oțil a început luni, 5 februarie, și este difuzată difuzată luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Printre participanți se numără și Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. Așadar, Daiana Anghel este una dintre concurentele de la „Power Couple România – La bine și la greu'. Vedeta nu este deloc străină de lumea televiziunii, având chiar o carieră în domeniu, vreme de patru ani, dar nici de mediul online, fiind una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Aceasta participă în concurs alături de soțul ei, Chef Sorin Gonțea. Cei doi au fost eliminați din concurs, dar au revenit după doar o săptămână în show.

daiana-anghel-1daiana-anghel-1

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții: „Toată casa a fost…'

Citește și: Soțul fostei știriste Daiana Anghel a făcut infarct: „Este internat la spital, mâine urmează…'

Citește și: Alexia Eram a ajuns la spital, în copilărie, după ce a consumat suc de morcovi. Andreea Esca a povestit episodul: „S-a făcut portocalie pe mâini și pe picioare. Am crezut că…'

Citește și: Victoria Răileanu este însărcinată. Actriția a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Daiana Anghel – Viață personală

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. Daiana Anghel s-a născut pe data de 15 august 1984, la Hunedoara. În prezent, aceasta are vârsta de 40 de ani și este zodia Fecioară. Concurenta de la Power Couple are părul șaten închis, cu breton, și are ochii căprui.

Daiana Anghel a trecut printr-un episod nefericit în plan amoros, acum câțiva ani. Aceasta a fost părăsită de logodnic cu doar două luni înainte de nuntă, după ce ea pregătise tot evenimentul și își cumpărase și rochia de mireasă.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au căsătorit în secret, în 2019

Ulterior, Daiana Anghel și-a găsit marea dragoste, iar, în prezent, este fericită la brațul soțului ei, Chef Sorin Gonțea. Aceștia au fost mai întâi prieteni, iar, între timp, legătura lor s-a tranformat într-o frumoasă poveste de iubire.

„Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt. Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp', a declarat Daiana Anghel, înainte să plece în Malta pentru Power Couple.

Cei doi s-au căsătorit în secret, pe data de 3 august 2019. Aceștia au trecut printr-o cumpănă mai demult, când bărbatul a suferit un infarct, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine. Cei doi locuiesc împreună la Brașov, orașul lui natal, într-o casă de lux.

Daiana Anghel – Carieră

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. Daiana Anghel s-a făcut remarcată în televiziune. Aceasta a fost prezentatoare de știri vreme de 4 ani, însă a decis să se retragă pentru a-și dezvolta o carieră în mediul online, loc în care promovează afaceri prospere cu produse naturiste și îmbrăcăminte.

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva în 2004, pe vremea când avea doar 21 de ani. În 2005, aceasta a decis să se mute la secția regională de la o altă televiziune, iar între anii 2005-2007 a schimbat din nou pupitrul.

Mai apoi, concurenta de la Power Couple a devenit prezentatoare de știri sportive, după ce a schimbat canalul. După un an, Daiana Anghel a revenit în televiziunea de unde plecase, iar, după doi ani, a schimbat din nou postul TV și a ajuns vedetă Kanal D.

De ce s-a retras Daiana Anghel din televiziune

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. La un moment dat, Daiana Anghel a făcut anunțul neașteptat, acela al retragerii sale din televiziune. Se pare că vedeta a luat această decizie pentru a se dedica exclusiv familiei și a dispărut chiar și din lumea mondenă.

La acea vreme, existau zvonuri potrivit cărora Daiana Anghel a plecat din televiziune din cauză că nu ar mai fi fost motivată de salariu, pentru că își asigura veniturile din afacerile ei. După aceea, ea a investit mai mult în dorința ei din copilărie, iar acum colaborează cu un celebru brand de skincare și le promovează în mediul online.

„Nu mă mai regăseam în televiziune, adică simțeam că drumul meu în cariera respectivă cumva ajunsese la final și, în momentul în care nu mai îmi face plăcere să fac ceva fie că discutăm din punct de vedere al carierei sau al hobby-ului, consider că este bine să mă reorientez, pentru că în momentul în care ajungi să nu mai faci cu plăcere ceea ce faci, devine o corvoadă.

Și nu mai era pentru mine o plăcere în momentul respectiv și cumva cred că am avut nevoie de toți anii de televiziune să-mi ofere foarte multe cunoștințe pe o zonă de care ai nevoie și în domeniul de beauty.

Tot ce înseamnă partea de marketing, de branding, de personal – branding și așa mai departe. Am folosit foarte mult, toată experiența acumulată în cei 10 ani de televiziune și am integrat-o în domeniul de beauty', spunea Daiana Anghel, scrie wowbiz.ro.

Cu ce se ocupă acum Daiana Anghel

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. Daiana Anghel e mulțumită de ceea ce face acum, iar colaborarea cu un celebru brand de skincare îi aduce mari satisfacții. În plus, ea are parte de susținerea soțului ei, care o încurajează mereu.

„Ideea a fost a lor și probabil pentru că au simțit cât de mult îmi plac aceste fiole. Eu le folosesc de foarte mult timp. Mă rog, produsele lor le folosesc de peste 10 ani.

Am folosit de la început fiolele, am fost prima care le-a primit tot timpul înainte de lansare spre testare, toate variantele, să văd care îmi place cel mai mult, să am timp să le testez pe toate, pe îndelete și probabil că a venit cumva firesc și acest pas, după atâta timp în care am fost acolo alături de brand, mai ales în noile lansări ale fiolelor lor', a mai spus influencerița.

Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, concurenți la Power Couple

Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea sunt concurenți la Power Couple. Înainte ca show-ul să fie difuzat pe micul ecran, ea mărturisea că emisiunea a fost o experiență sezanțională pentru ei.

„Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt’, a povestit Daiana Anghel.

Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, s-au întors la Power Couple, la o săptămână după ce au fost eliminați

În ediția de pe 11 martie, foștii concurenți Power Couple s-au întors, rând pe rând, în vila din Malta. E vorba despre CRBL și Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Lino Golden și Delia, Roxana Blenche și Cătălin, Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Cuplurile rămase în concurs au avut de luat o decizie dificilă, aceea de a alege o singură echipă care se întoarcă în concurs. În urma voturilor, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au revenit în competiție, la doar o săptămână de când au fost eliminați. Aceștia participă în finala Power Couple, ce e difuzată astăzi, 13 martie, la Antena 1.

„Am simțit că mă uit la două tabere și nu am înțeles de ce. Nu am prevăzut treaba asta nicio secundă, că vor exista două tabere’, a declarat Daiana Anghel, după ce votul cuplurilor a fost stabilit după minute bune de gândire.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton