Cine este Daiana de la Mireasa, sezonul 10. Are 24 de ani și deține propria afacere: „Mama voia să mă pregătească pentru liceul militar, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Daiana. Are 24 de ani și se numără printre concurentele de la Mireasa, sezonul 10. A avut trei relații până în prezent și s-a înscris în emisiune ca să-și găsească sufletul pereche. Până în perioada adolescenței a locuit în Italia, iar apoi a revenit în țară, unde a început să dezvolte o afacere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Daiana. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

daiana9daiana9

Citește și: Cine este Ramona de la Mireasa, sezonul 10. L-a părăsit pe tatăl fiicei ei din cauza dependenței de jocuri de noroc: „Era foarte agresiv verbal. M-a scuipat, m-a lăsat pe jos'

Citește și: Cine este Tess de la Mireasa, sezonul 10. Are 23 de ani și nu acceptă un partener fără facultate: „Vreau să aibă diplomă, să știu că și-a terminat educația'

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală' / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

Citește și: Alfred Bulai, dat afară de la SNSPA. Rectorul Remus Pricopie: „Am semnat cu gândul la victimele știute și neștiute ale celui care, în loc să fie profesor, a ales să supună mai multe persoane unui tratament nedemn și abuziv”

Cine este Daiana de la Mireasa, sezonul 10

Cine este Daiana. Are 24 de ani, locuiește în București și speră să-și întâlnească jumătatea în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa. Este absolventă a Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA), Facultatea de științe politice. A urmat și un master, în același domeniu.

„Momentan nu lucrez în domeniul pe care l-am studiat, dar dețin o mică afacere de care mă ocup: un solar. Consider că de când am deschis această afacere m-am dezvoltat, pentru că am descoperit lucruri pe care nu le știam până la momentul de față, precum responsabilitatea, grija, atenția. Îmi place să zic să înfloresc odată cu afacerea, pentru că atunci când am luat-o era puțin la pământ. Ulterior am înflorit împreună, am încercat să mă promovez în mediile de socializare și pot spune că am avut succes', a zis Daiana.

Daiana de la Mireasa a crescut în Italia

Cine este Daiana. Pe lângă faptul că are propria afacere, concurenta se caracterizează ca fiind o bună gospodină. De la vârsta de trei ani și până în adolescență, aceasta a locuit în Italia. Părinții ei au divorțat, iar cu tatăl ei nu a rămas în relații foarte bune.

„Primii bani i-am câștigat la vârsta de 14 ani, când am venit în România. Eu nu am locuit aici până atunci. Am locuit în Italia încă de când aveam 3 ani, acolo am făcut școala. M-am întors la 14 ani pentru că mama voia să mă pregătească pentru liceul militar, dar nu am reușit, fiindcă am avut o problemă', a mai explicat concurenta.

În plan sentimental, Daiana spune că a avut trei relații. Ea este prima concurentă care a fost desemnată drept „fata săptămânii'.

Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton