Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Spune că nu mai are încredere în partener, după ce acesta a flirtat cu prietenele ei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Cinci noi cupluri participă la Insula iubirii, sezonul 8. Telespectatorii au făcut cunoștință atât cu concurenții, cât și cu cele 20 de ispite, încă din primul episod, difuzat la Antena 1. Printre concurenții din acest an se numără și Daiana Prodan. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Daiana Prodan participă la Insula iubirii, sezonul 8, alături de iubitul ei, Rareș Petre. Așadar, ele se numără printre cele cinci cupluri din acest an. Aceștia s-au înscris la emisiune pentru a-și rezolva problemele din cuplu și sunt pregătiți să treacă prin cel mai dur test de fidelitate, în compania a celor mai seducătoare ispite.

daiana-prodan-1daiana-prodan-1

Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Daiana Prodan lucrează în domeniul Horeca, ca ospătăriță, iar iubitul ei, Rareș Petre, este student. Cei doi concurenți de la Insula iubirii sunt împreună de doi ani și este prima relație de lungă durată a tinerei.

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024

Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Daiana Prodan și Rareș Petre s-au cunoscut, așadar, acum doi ani. Aceștia s-au văzut la restaurantul la care ea lucra pe atunci. Se pare că tânărul s-a îndrăgostit la prima vedere de ea, însă a făcut mari eforturi să o cucerească, pentru că ea nu i-a dat prea mai importanță, la început.

Cu timpul, Daiana s-a lăsat cucerită de Rareș și, după ce au ieșit în oraș, a început să aibă sentimente pentru el, iar acum este foarte atașată de acesta.

Daiana Prodan nu mai are încredere în iubitul ei, Rareș Petre

Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Relația lor nu a fost însă ocolită de probleme. Acestea au început să apară după ce Rareș ar fi „călcat pe bec' la o petrecere. Potrivit spuselor Daianei, acesta ar fi consumat alcool și a început să pipăie mai multe prietene de-ale ei. Bărbatul neagă însă și pune totul pe seama geloziei iubitei lui…

Totodată, Rareș de la Insula iubirii afirmă că are sentimente puternice pentru Daiana, pe care o descrie drept o fată cuminte, cu care și-ar putea construi un viitor. De cealaltă parte, însă, tânăra spune că și-a pierdut încredere în el, după ce a făcut acesta în seara cu pricina, cu prietenele ei.

De ce s-au înscris Daiana Prodan și Rareș Petre la Insula iubirii, sezonul 8

Daiana Prodan și Rareș Petre s-au înscris la Insula iubirii pentru că tânăra vrea să vadă cum se comportă iubitul ei în compania ispitelor feminine și dacă este 'nebună și exgerez sau el se simte atras de orice altă femeie'.

Se pare că emisiunea de la Antena 1 i-a adus un mare capital de popularitate tinerei, căci, odată cu participarea ei la Insula Iubirii, Daiana Prodan se laudă acum cu o mare comunitate în mediul online. Doar pe Instagram, aceasta are peste 23 de mii de urmăritori.

Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii, a avut premiera pe 15 iulie, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda emisiunii Insula iubirii.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton