Cine este Daniel Ioan Plescan, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Luni, 2 decembrie, la Antena 1 a fost difuzat un nou episod Chefi la cuțite, sezonul 14. În această ediție, Chef Alexandru Sautner i-a oferit cuțitul de aur concurentului Daniel Ioan Plescan. Iată tot ce nu știai despre el!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Cine este Daniel Ioan Plescan, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner a fost impresionat de preparatul gătit de Daniel Ioan Plescan în episodul de luni, 2 decembrie, la Chefi la cuțite. Astfel, juratul nu a mai stat pe gânduri și i-a oferit concurentului cuțitul de aur.
Cine este Daniel Ioan Plescan, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite, sezonul 14
Cine este Daniel Ioan Plescan, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Daniel Ioan Plescan are 31 de ani și lucrează, de ani buni, ca bucătar. Pentru că s-a săturat să facă aceleași lucruri în fiecare zi, concurentul a decis că e timpul pentru o experiență inedită, astfel că s-a înscris la Chefi la Cuțite.
„Locuiesc în Italia și sunt bucătar. În bucătăria unde lucrez fac opt ore pe zi în secția de main course. Concursul Chefi la cuțite mă scoate mult din zona mea de confort deoarece m-am plafonat un pic făcând aceleași lucruri zilnic. Locuiesc în Italia de 18 ani', a declarat Daniel Ioan Plescan, la Chefi la cuțite.
Daniel Ioan Plescan de la Chefi la cuțite locuiește de 18 ani în Italia și lucrează ca bucătar
Cine este Daniel Ioan Plescan, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Daniel Ioan Plescan s-a născut în România, dar în copilărie s-a mutat, alături de fratele lui, în Italia. Prima dată au plecat părinții săi, pentru a le asigura un trai mai bun, iar, ulterior, concurentul Chefi la cuțite i-a urmat.
Cine este Daniel Ioan Plescan, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Daniel Ioan Plescan și-a descoperit pasiunea pentru gătit de când era mic. Acesta a povestit că, de la vârsta de 10 ani, atunci când părinții săi au plecat în Italia, a început să aibă grijă de fratele său. A învățat să gătească mai multe de nevoie, ca, ulterior, gastronomia să se transforme în marea lui pasiune. În prezent, el e bucătar în Italia.
„La vârsta de 10 ani am rămas singur cu fratele meu, părinții plecați în Italia pentru a reuși să ne ofere un trai mai bun. Cu greu am stat singur, fără părinți, doi ani (…) Eu am avut mai mult grijă mai mult de fratele meu, dar cu timpul am ajuns în Italia, din nou, la părinți', a mai spus concurentul de la Chefi la cuțite.
La Chefi la cuțite, Daniel Ioan Plescan i-a cucerit pe jurați cu un preparat gustos. El a gătit file de cerb, cu spumă de cartofi, ciuperci și fistic. A primit cele patru cuțite de la jurați, dar și cuțitul de aur de la Chef Alexandru Sautner.
Sursă foto: Captură video