Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. A venit în emisiune să se vindece de gelozie, după ce a fost înșelat, în trecut

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. Pe 15 iulie, la Antena 1 a început noul sezon al emisiunii, cel cu numărul 8. Astfel, telespectatorii i-au putut cunoaște pe concurenți. Iată cine este Daniel Ungureanu, iubitul Mariei Covasa de la Insula iubirii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. Maria Covasa și Daniel Ungureanu se numără printre cele cinci cupluri ce participă în sezonul 8 Insula Iubirii. Aceștia sunt împreună de cinci ani. Fără să ezite, aceștia au recunoscut în fața camerelor de filmat că, de-a lungul relației lor, au întâmpinat numeroase provocări, ce le-a pus la încercare dragostea.

daniel-insula-iubirii-1daniel-insula-iubirii-1

Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. Daniel Ungureanu și iubita lui, Maria Covasa, sunt de aceeași vârstă. Aceștia au 26 de ani. Tânăra lucrează ca lucrător comercial, iar el activează ca artist tatuator. Cei doi au venit în emisiunea de la Antena 1 pregătiți să-și testeze relația.

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru”. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Cine este Flori Olar, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani și a fost medaliată cu aur la un concurs de Bikini Fitness

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul”. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere. Cât a costat rochia de mireasă comandată din Dubai: „Prețul trebuie să…” / Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei, Cati Simionescu

Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024

Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. Deși sunt împreună de câțiva ani, Daniel și Maria au în continuare probleme de încredere pe care speră să le rezolve odată cu participarea în cadrul reality show-ului de la Antena 1. Cea mai mare problemă din cuplul lor pare să fie gelozia bărbatului.

De altfel, Daniel Ungureanu a recunoscut la Insula iubirii că e o fire foarte geloasă. Tânărul a povestit că dacă o vede pe iubita lui că se uită la altcineva pe stradă, încep să apară discuții în cuplu, în contradictoriu. Din acest motiv, concurenta nu poate să iasă singură niciodată și alege să rămână în casă, să nu-și supere partenerul.

Daniel Ungureanu de la Insula iubirii a fost înșelat, în trecut

Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. Gelozia lui exagerată pare să fi apărut din cauza faptului că a fost înșelat în relația anterioară. Daniel mărturisește că nu-și mai dorește să treacă printr-o astfel de experiență care l-a făcut să sufere.

Totodată, Daniel Ungureanu a punctat faptul că l-ar durea foarte mult dacă relația cu iubita lui, Maria Covasa, s-ar termina, pentru că s-a învățat atât de mult cu ea, încât nu poate sta fără ea nici două zile.

Daniel Ungureanu, concurentul de la Insula Iubirii 2024, a mai recunoscut că e și foarte răzbunător. Mai demult, după discuții aprinse, el vorbea cu alte femei doar ca să o facă pe ea geloasă. Pe de altă parte, Daniel se descrie ca fiind un tip foarte iubitor și afectuos și și-ar dori ca și Maria sa fie la fel, însă ea este, potrivit spuselor lui, o persoană mai rece.

Daniel Ungureanu s-a cuplat cu ispita Mădălina Maricuț, după Insula iubirii

Daniel Ungureanu, alintat Dany Boy la Insula Iubirii, a venit în Thailanda cu iubita lui de cinci ani, Maria Covasa, dar a plecat fără ea. Tânăra de 26 de ani a pus ochii pe Marcel „Maluma’, așa că și Dany s-a îndrăgostit de una dintre ispite, dar mai mult ea de el. Se pare că tânărul și ispita Mădălina Măricuț au început o relație „pe bune’, întorși în România, deși presărată cu unele neînțelegeri.

Deși toți se așteptau ca Maria să rămână ori cu iubitul său, Dany Boy, ori cu ispita Marcel, cu care a socializat cel mai mult de pe Insulă, brașoveanca a încercat să se cupleze cu ispita Beni. Relația nu a funcționat, însă, din cauza distanței, însă Daniel Ungureanu a reușit să cucerească o ispită de la Insula Iubirii.

Pe Insulă, Dany Boy a socializat cel mai mult de ispita Mădălina, după cum s-a văzut cu ochiul liber încă din primul episod. Pe măsura ce timpul a trecut, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați. La un moment dat, Dani de la Insula Iubirii a ajuns în pat cu ispita Mădălina.

Sursele cancan.ro spun că, imediat după ce emisiunea din Thailanda a luat sfârșit, Dany a venit la București după Mădălina. Cei doi și-au petrecut câteva săptămâni împreună, însă lucrurile n-au rămas așa pentru mult timp, iar Dany Boy și Mădălina au început să se ciondănească. Ulterior, Dany Boy și-ar fi încercat norocul și cu alte domnișoare.

Dany Boy s-a reîntors de curând în București, la Mădălina. Cei doi au petrecut până în zori, de ziua lui de naștere, într-un club din Centrul Vechi, semn că au mai dat o șansă relației lor. În club au fost și Cornel și Claudiu.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Captură video, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton