Cine este Danilo Lusito de la MasterChef 2024. S-a născut în Italia și e stabilit în România de la 18 ani

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Danilo Lusito. Are 34 de ani și se numără printre concurenții din noul sezon MasterChef. S-a născut în Italia, dar aproape jumătate de viață a petrecut-o în România. Pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o datorită bunicii lui, având o relație strânsă cu aromele bucătăriei italiene.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este Danilo Lusito. Noul sezon al emisiunii MasterChef a debutat pe 10 septembrie, la Pro TV. Juriul este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, iar Gina Pistol are rolul de gazdă. Show-ul promite povești de viață spectaculoase, rețete inovatoare și momente pline de emoție, oferind telespectatorilor o călătorie culinară captivantă.

WhatsApp Image 2024-09-16 at 12.38.00WhatsApp Image 2024-09-16 at 12.38.00

Citește și: Alessandro Lusito de la MasterChef a venit în România pentru a scăpa de mafia italiană: „Au tras cu focuri de armă. Tata s-a trezit fără întreprindere și…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Citește și: Cele mai elegante ținute de la Premiile Emmy 2024! Sofia Vergara, Jodie Foster sau Jennifer Aniston au strălucit pe covorul roșu

Citește și: Ema Uta îl atacă pe Alex Bodi, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: 'Un joc de culise. Mi se pare absurd și jenant…'

Cine este Danilo Lusito de la MasterChef 2024

Cine este Danilo Lusito. S-a născut în sudul Italiei, în comuna Brindisi, dar s-a mutat în România de la 18 ani. Adaptarea a fost dificilă, dat fiind că și-a lăsat în urmă prietenii și prima iubită.

La început, concurentul a locuit în Ploiești, apoi s-a stabilit în București și a lucrat în două saloane. Este hairstylist, dar în egală măsură îl pasionează și gastronomia. Visul său este acela de a-și deschide un restaurant lângă salonul pe care l-a înființat.

În plan personal, Danilo Lusito este căsătorit din 2014 și are două fiice, Aurora și Ayla. Acum două luni, când a suferit de burnout, atenția lui s-a mutat asupra familiei și a sănătății sale emoționale.

Cum și-a descoperit Danilo Lusito pasiunea pentru bucătărie

Cine este Danilo Lusito. Concurentul a trecut prin momente grele după separarea părinților. Avea doar 14 ani când tatăl său a plecat de acasă, el și fratele său, Alessandro, avându-o alături doar pe mama lor. Atunci a început să gătească singur și să descopere rețetele tradiționale.

Cel mai mult s-a apropiat de gastronomie după moartea bunicii sale, cea care i-a împărtășit din secretele bucătăriei italiene. Consideră că arta culinară îl ține conectat cu țara lui și valorile pe care le prețuiește atât de mult.

După mulți ani în care prietenii îi ziceau să se înscrie la MasterChef, Danilo și-a făcut curaj și a făcut pasul. Obiectul său este să acela să-l impresioneze pe Chef Cătălin Scărlătescu, căci este adeptul bucătăriei tradiționale și simte că ar putea rezona.

Când se dufizează MasterChef

Show-ul MasterChef 2024 este prezentat de Gina Pistol. Juriul emisiunii de la Pro TV este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Noul sezon are premiera pe data de 10 septembrie, de la ora 20:30, și va fi difuzat în fiecare luni și marți. Se anunță un sezon plin de surprize. Competitia din acest an promite a fi extrem de intensă și dusă la un alt nivel.

Sursa foto: Comunicat & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton