Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Tânăra îi calcă urme tatălui ei, la 20 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Actorul are doi copii, o fată și un băiat, de care e foarte mândru. Fiul său, Cătălin, alături de care participă la America Express, l-a făcut și bunic. Artistul se laudă și cu fiica lui, Daria, pentru că îi calcă pe urme în carieră. Tânăra de 20 de ani a luat note mari la Bacalaureat și vrea să devină o actriță celebră, astfel că s-a înscris la facultate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Romică Țociu este dintre cei mai apreciați actori din România, iar pe lângă cariera impresionantă, Romică Țociu are o familie cu care se mândrește. De mai bine de 27 de ani, acesta este căsătorit cu Nicoleta și au împreună un băiat și o fată. În februarie 2021, actorul a devenit bunic pentru a doua oară, după ce soția fiului său, Cătălin Țociu, a adus pe lume o fetiță superbă. Pe lângă asta, Romică Țociu se mândrește și cu fiica lui, care a obținut rezultate bune la examenul de Bacalaureat și dorește, acum, să-i calce pe urme.

tociu-2tociu-2

Romică Țociu a mărturisit că nu și-a influențat fiica în niciun fel în ceea ce privește cariera. Acesta este de părere că un copil trebuie să aibă „propria identitate' și libertatea de a-și alege parcursul profesional. Daria vrea să-i calce pe urme și a dat deja examenul de admitere la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Citește și: Cum arată copiii lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva!Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Citește și: Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, la 7 luni după ce a înghițit bilele magnetice:”A fost operat de două ori”

Citește și: Florin Salam s-a externat din spital și apoi a mers direct la concert.Artistul a făcut show cu Alex Velea la petrecerea unui interlop

Citește și: Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită:”Ea nu știe că…”

Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu

Anul trecut, Daria, fiica lui Romică Țociu, spunea că își dorește să urmeze Facultatea de Teatru și se pregătește pentru admitere, spre mândria tatălui ei. Romică Țociu a subliniat că nu a intervenit în alegerile fiicei sale, dar că e mândru de ea.

„Se pregătește pentru Admitere. Vrea să dea la Teatru. Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta… Nu doar să fie împins de la spate de părinte.

Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri. Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani.

Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna. Ea a luat Bac-ul anul acesta cu note mari. Nevastă-mea a spus, asta-i singura din familie care învață. Cred că ne-a schimbat copilul la maternitate', a declarat Romică Țociu, pentru fanatik.ro, anul trecut.

Nepotul lui Romică Țociu a fost operat de urgență, după ce a înghițit două bile magnetice

Acum ceva timp, Filip, nepotul lui Romică Țociu, a fost operat de urgență după ce a înghițit două bile magnetice. Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu', după ce a intrat în șoc septic, și a stat în operație trei ore și jumătate. Actorul a fost foarte speriat atunci, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

„Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil', mai spunea acesta potrivit sursei citate.

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, participă la America Express, sezonul 6

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, participă la America Express 2024. Înainte de a porni în aventura vieții lor, cei doi își exprimau entuziasmul pe rețelele de socializare, spunând că abia așteaptă să vadă ce provocări îi vor întâmpina pe Drumul Soarelui.

‘În sfârșit putem sa împărtășim cu voi aceasta veste ca… o sa participam la cea mai minunata experienta ever americaexpressromania. Abia așteptam sa vedem ce surprize ne așteaptă pe drumul soarelui . Plecam încărcați cu o energie imensa si pozitiva plina de umor și totodată cu emoții și frica, dar fiind tata și fiu vom depășii orice obstacol.’, au scris cei doi pe paginile lor personale de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton