Cine este Delia de la Power Couple. Lino Golden a cerut-o în căsătorie anul trecut

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Delia de la Power Couple. Power Couple, cel mai nou show de la Antena 1, a adus în fața telespectatorilor 9 cupluri celebre din showbiz-ul românesc. Emisiunea prezentată de Dani Oțil a debutat pe data de 5 februarie și e difuzată difuzată luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Printre participanți se numără și Lino Golden și logodnica lui, Delia. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Delia de la Power Couple. 9 cupluri faimoase din România au acceptat să participe la „Power Couple România – La bine și la greu', pentru a-și testa relația și a-și cunoaște și mai bine partenerii de viață. Printre concurenți se numără și Lino Golden. Acesta participă în emisiunea de la Antena 1 alături de iubita lui, Delia, ce i-a devenit logodnică anul trecut.

delia-lino-golden-1delia-lino-golden-1

Citește și: Radu Siffredi și Lino Golden s-au sărutat pe buze: „Mă iubește…'. Oana Matache și Delia, iubitele lor, au fost de față

Citește și: Scandal între Lino Golden și Antonio Pican. Artistul a scris un mesaj acid pentru fostul iubit al lui Bibi: „Ai încercat să nu mai cânți?”

Citește și: Gestul emoționant făcut de Mircea Badea, când Teo Trandafir era pe moarte, la spital în Viena: „Erai la apă mare, urâtă, neagră. Credeai că mulți vor să-ți facă rău”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Delia – Viață personală

Cine este Delia de la Power Couple. Dacă despre Lino Golden se cunosc deja o mulțime de lucruri, fiind un artist celebru în România, nu se poate spune același lucru și despre iubita lui. Delia este destul de discretă și preferă să nu-și expună prea mult viața privată, spre deosebire de partenerul lui.

Un lucru e cert, Delia este o brunetă focoasă, de o frumusețe răpitoare. Tânăra se laudă cu o siluetă suplă, ca de zeiță, și niște trăsături superbe. Nu e de mirare că aceasta a reușit să-i sucească mințile lui Lino Golden. În plus, cei doi au și câteva pasiuni comune, cum ar fi mersul la sală, dar și tatuajele. Concurenta de la Power Couple are astfel de desene mai ales pe brațe, în diferite nuanțe.

Lino Golden și iubita lui, Delia, s-au cunoscut acum un an și jumătate, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram, iar după un an de relație au decis să se mute împreună, după ce și-au cumpărat o casă. Aceștia locuiesc alături de bulldogul lor francez, pe care l-au numit Snow, și își împart în mod egal sarcinile ce țin de gospodărie.

Lino Golden a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Delia, anul trecut

Cine este Delia de la Power Couple. Se pare că nu a durat mult, iar Lino Golden a simțit că Delia este jumătatea lui. Așadar, cântărețul și-a făcut curaj și anul trecut a cerut-o în căsătorie. Evenimentul a fost cu atât mai special, având în vedere că artistul i-a adresat celebra întrebare chiar la petrecerea organizată în cinstea zilei lui de nume. Totul s-a petrecut în octombrie 2023.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a adus în viața mea. Te iubesc mai mult decât orice și din ce în ce mai mult în fiecare zi. Din prima zi în care te-am cunoscut am știut că ești special și știu că și tu ai simțit la fel pentru că după prima întalnire mi-ai spus „tu ești o persoană de păstrat în suflet', iar acum, după 16 luni petrecute împreună ai luat decizia de a mă cere de soție.

Ești sufletul meu pereche, iubirea mea, prietenul meu cel mai bun, familia mea, partenerul meu pentru totdeauna. Love u muchly', a spus Delia în mediul online, după ce a fost cerută de soție de Lino Golden.

Lino Golden și Delia vor să facă nunta anul acesta

De curând, Lino Golden și iubita lui, Delia, au făcut primele declarații despre nuntă. Cei doi și-ar dori ca evenimentul să aibă loc anul acesta, însă nu au stabilit încă nimic sigur. În schimb, tânăra își imaginează deja cum va arăta rochia ei de mireasă.

Delia: Așa ne-am dori, să fie anul ăsta, dar nu am stabilit încă o dată. Am idee despre cum îmi doresc să fiu mireasă, doar că îmi doresc să fiu o mireasă mai diferită. Visez o rochie scurtă, așa ca de balerină, cu niște cizme înalte, cu bijuterii, vreau să fiu puțin mai atipică ca mireasă.

Lino Golden: Nu am stabilit încă nimic. Când o să postăm despre acest lucru, o să fie ceva oficial. Momentan ne facem planurile’, au declarat Lino Golden și Delia pentru unica.ro.

Delia – Carieră

Cine este Delia de la Power Couple. Despre cariera iubitei lui Lino Golden nu a apărut încă nicio informație în spațiul public. Totuși, având în vedere că tânăra e foarte activă pe rețelele de socializare, Delia ar putea fi creator de conținut. Doar pe Instagram, aceasta are peste 19 mii de urmăritori.

În prezent, Delia și Lino Golden participă împreună la Power Couple. Artistul susține că această emisiune a fost un adevărat test pentru relația lor și că au învățat multe în urma experienței. În prezent, cei doi sunt în pericol de eliminare, iar soarta lor în concurs se va afla în ediția de diseară, 28 februarie, la Antena 1.

„Power Couple a fost un test al relației noastre, însă și unul al rezistenței, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care probabil, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe', a declarat Lino Golden, scrie a1.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton