Cine este Denisa Tănase. Fosta solistă a trupei Bambi e milionară din afaceri și locuiește în Dubai, alături de soțul ei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Denisa Tănase. Mai întâi, s-a făcut cunoscută la nivel național, datorită carierei sale în muzică, alături de sora ei, Raluca. După ce a renunțat la marea ei pasiune, și-a Denisa Tănase s-a orientat către un alt domeniu, care a făcut-o să dea lovitura și să devină cunoscută în străinătate. Fosta membră a trupei „Bambi' s-a lansat în afaceri, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Denisa Tănase. Cunoscută drept una dintre cele mai de succes femei din showbiz-ul românesc, Denisa Tănase duce o viață perfectă, la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. După ce a obținut câștiguri mari din muzică, alături de sora ei, Raluca, în trupa „Bambi', tânăra a dat lovitura în afaceri, s-a căsătorit și s-a mutat în Dubai. Află totul despre parcursul ei impresionant în cele ce urmează!

denisa-tanase-1denisa-tanase-1

Citește și: Denisa Tănase a trecut prin momente dificile la începutul carierei în afaceri: „Nu aveam angajați. 8 luni am făcut singură absolut totul. Am stat la vânzare în mall”

Citește și: Ce problemă de sănătate a avut Denisa Tănase din cauza stresului și a muncii excesive: „A fost un avertisment fin. Nimic nu are sens dacă te distrugi pe tine…”

Citește și: Ce calități apreciază Jador la Oana Ciocan, logodnica lui: „Mă iubește mai mult decât merit și îmi iartă toate…'. I-a spus că va fi soția lui încă de la prima întâlnire

Citește și: Ilie Năstase, adevărul despre averea sa, după ce s-a spus că e milionar: „În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac'. Care este cel mai mare regret al său

Denisa Tănase – Viață personală

Cine este Denisa Tănase. Denisa Tănase s-a născut pe data de 13 octombrie 1987, astfel că în prezent are vârsta de 36 de ani. Aceasta are părul blond și este zodia Balanță.

Denisa Tănase are o soră la fel de celebră ca ea, Raluca Tănase. Cele două s-au lansat împreună în carieră, formând, vreme de ani buni, trupa „Bambi'.

Denisa Tănase s-a căsătorit la Nisa

Denisa Tănase este căsătorită cu Mircea Brânzei, de profesie tot om de afaceri. Asemeni tinerei, și el e proprietarul mai multor firme și business-uri. Aceștia au început să formeze un cuplu din 2017 și s-au căsătorit la Nisa, în 2021.

Vedeta și soțul ei, Mircea Brânzei, și-au unit destinele într-o locație de vis, pe Coasta de Azur. Cea care i-a fost domișoară de onoare la nuntă a fost chiar sora ei, Raluca Tănase.

„Nunta noastră este, cu siguranță, cea mai frumoasă amintire pe care o am. Extrem de restrânsă, 30 de persoane cu tot cu nași, părinți, frați și câțiva prieteni. Iar cea mai memorabilă imagine o am din dimineața nunții, când m-am ridicat din pat, iar pe peretele exterior din geam, chiar de lângă pat, am văzut marea și platoul pe care s-a desfășurat ceremonia, cu un decor de vis care tocmai se monta. A fost o nuntă emoționantă și specială prin oamenii pe care i-am avut alături, locație, faptul că a fost restrânsă, o atmosferă extrem de relaxantă și firească.

Eu m-am ocupat de organizare, dar printre picături, atunci când îmi permitea timpul. Țin minte că m-am ocupat de asta într-o perioadă cu multe deschideri de magazine și, între două deschideri, mai alegeam o floare, mai bifam un meniu. Îți recunosc că nu m-am stresat și nu a fost deloc o corvoadă. Mi s-a părut extrem de ușor de organizat.

Locația am aflat-o de la o urmăritoare de-a mea de pe Instagram. Eram în vacanță în Cannes și mi-a trimis un mesaj în care îmi recomanda să vizităm locul, care este desprins din povești. Am ajuns acolo și bifăm o vizită acolo în fiecare vară, când călătorim în Sudul Franței. Ne-am spus că acolo o să aibă loc nunta noastră, și așa a fost', ne povestea Denise Tănase, mai demult, în revista VIVA!

În timp, Denisa Tănase și soțul ei au reușit să dea lovitura în Dubai, după ce au vândut apartamente de milioane de euro. Aceștia s-au mutat de ceva timp acolo și locuiesc într-o vilă de lux.

Denisa Tănase a trecut printr-un divorț

Cine este Denisa Tănase. Denisa Tănase a mai fost căsătorită în trecut. După o relație de cinci ani și o căsnicie de aproape patru ani, ea și medicul ortoped Cornel Brotac au divorțat la notar, dar s-a lăsat cu scandal. Aceasta îl acuza atunci de infidelitate, scria cancan.ro.

Denisa Tănase – Carieră

Cine este Denisa Tănase. Denisa Tănase și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 7 ani. Aceasta a urmat cursurile Liceului de Muzică „George Enescu' din București, iar după aceea a studiat în cadrul Universității Naționale de Muzică București, la Facultatea de Muzică, specializarea Pedagogie Muzicală.

Denisa Tănase a devenit celebră odată cu trupa „Bambi', pe care a format-o alături de sora ei, Raluca Tănase, la începutul anilor 2000. Primele lor contacte cu muzica au avut loc însă la Palatul Copiilor din București, iar în 1999 au apărut în diverse emisiuni TV și la concursuri de muzică pe care le-au și câștigat. Nu a durat mult și au lansat și primul lor videoclip „Doi ochi căprui', iar apoi au au scos și primul lor album, intitulat „Bilețele de dragoste'.

Prima lor piesă s-a bucurat de un succes uriaș, fiind ascultată pe toate posturile de radio și televiziune. Albumul lor s-a vândut timp de 8 luni, în peste 100.000 de exemplare. În anul 2011, cele două surori, Denisa și Raluca Tănase, au bifat o mare reușită, obținând Discul de Aur pentru albumul „Îmi cânt iubirea'.

Denisa Tănase a renunțat la muzică și a devenit o afaceristă de succes

Deși au avut mare succes la public împreună, în 2015, Denisa și Raluca Tănase au decis ca fiecare să meargă pe o carieră solo. După câțiva ani, Denisa Tănase s-a reprofilat și s-a lansat în afaceri, decizie ce i-a schimbat complet viața. A ajuns chiar milionară, iar acum e owner&founder la propriul său brand de parfumerie lu cosmetică, denumit „My Geisha', ce-i aduce mari venituri.

Denisa Tănase a fondat brand-ul în anul 2018, iar în prezent se află în zeci de locații din România, dar și în alte multe țări din Europa și nu numai. Acesta e considerat unul dintre cele mai de succes modele de franciză din țara noastră.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton