Cine este Diana Matei. Este căsătorită cu Marian Cleante și au un fiu

.

Cine este Diana Matei. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din România, având în spate o carieră de trei decenii. Soțul ei, Marian Cleante, este un artist cu ștate vechi și lângă care trăiește o poveste parcă desprinsă din filme. Au fugit din țară pentru a fi împreună, relația fiind, la început, dazaprobată de familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este Diana Matei. Este o artistă cunoscută nu doar în România, ci și în străinătate, datorită concertelor pe care le susține alături de Taraful Cleante. De trei decenii se menține pe piața muzicală și este o artistă îndrăgită de public, atât datorită prezenței carismatice, cât și a talentului cu care a fost înzestrată.

diana mateidiana matei

Citește și: Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să renunțe la sarcină: „Era foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine”

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Citește și: Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat oficial, dar încă nu a fost stabilit domiciliul copilului: „Vom mai audia un martor'

Citește și: Actorul Colin Farrell, plăcut surprins de atmosfera din România în timpul filmărilor pentru Voyagers: „În București există un cult uriaș al cafelei. Am fost în al nouălea cer…'

Cine este Diana Matei

Cine este Diana Matei. S-a născut în localitatea Măneciu, pe lângă poalele Muntelui Ciucaș, pe 24 ianuarie 1982. Artista are 42 de ani și și-a dedicat o mare parte din viață pasiunii pentru muzică. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti', apoi și-a continuat studiile la Universitatea Națională de Muzică.

„Copilăria mea a fost cu foarte mulți copii pe stradă, cu joacă, alergat. Casa aia e mama și e tata. Două jumătăți. Pentru ei cu siguranță reprezintă altceva, dar pentru mine reprezintă ei doi. Înseamnă mirosul ăla de horn. Când vine toamna și se apropie iarna, adică spre sfârșitul toamnei, de la lemn vine un miros așa aparte, mirosul ăla care iese pe horn. Ăla e mirosul pe care îl asociez cu casa mea', a povestit artista în emisiunea „În Oglindă'.

Cariera Dianei Matei. Cântă alături de Taraful Cleante și este angajată la MapN

Cine este Diana Matei. Artista are o carieră longevivă în industria muzicală, de trei decenii, și cântă alături de Taraful Cleante. În paralel, este angajată la Ministerul Apărării Naționale (MapN), fiind responsabilă de organizarea programelor artistice. Susține, de asemenea, spectacole pentru oficialități, având un rol esențial în cadrul evenimentelor de protocol ale armatei.

„Noi cântăm pentru oficialități. Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol. Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități', a spus cântăreața în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Viața privată a Dianei Matei. Este căsătorită cu Marian Cleante și au un fiu

Cine este Diana Matei. Din anul 2018, cântăreața este căsătorită cu Marian Cleante, un artist cu ștate vechi. Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, pe nume Ianis, care acum are nouă ani. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme și a început într-o manieră atipică.

La început, familia artistei a dezaprobat relația celor doi, dat fiind că Marian Cleante era căsătorit și avea doi copii. Controverse s-au iscat și din cauza diferenței de vârstă de 10 ani dintre ei.

„Nimeni nu prea era de acord cu relația noastră. El era căsătorit, doi copii. Ai mei nu prea voiau să audă de el… Nu exista așa ceva. Nu li se părea o relație cu potențial, știi? Bărbatul meu țigan, doi copii, mai mare cu zece ani… Aoleu, ce-o fi avut fiică-mea, a înnebunit!? Știi, cam așa era…', a dezvăluit Diana Matei, în cadrul podcastului moderat de Jorge.

Din cauza presiunilor din partea familiei, Marian Cleante și Diana Matei au fugit din țară, la vremea respectivă, pentru a-și trăi povestea de dragoste. Timp de două luni au locuit în Belgia, apoi s-au întors în România.

„Mi s-a părut un aspect foarte frumos. Foarte repede ne-am îndrăgostit. M-a cerut de nevastă foarte repede. El a făcut primul pas. Aveam 21 de ani. Cam la 3 săptămâni (n.r. – a cerut-o). După am fugit cu el din țară. La Gara de Nord ne-am urcat în tren și am plecat', a povestit Diana Matei în emisiunea lui Denise Rifai.

Drama Dianei Matei. A renunțat la o sarcină cu tripleți

Cine este Diana Matei. Tot în cadrul emisiunii de la Kanal D, artista a povestit un episod mai puțin știut din viața privată. A fost nevoită să renunțe la o sarcină cu tripleți, din cauza unor probleme medicale, la scurt timp după ce îl născuse pe primul său copil.

„Este un subiect despre care nu vorbesc niciodată. Cam atât de dureros. Nu știu dacă vi s-a întâmplat să vă doară ceva atât de tare încât să îl ascundeți cumva în interior, în subconștient. Eu abia devenisem mamă de foarte puțin timp și erau tăvăluc în sufletul meu foarte multe sentimente. Descopeream niște lucruri, niște trăiri pe care nu le trăisem până atunci și în momentul în care ți se întâmplă un lucru de genul ăsta să devii mamă, descoperi la tine niște trăiri foarte, foarte speciale, mai ales când este vorba de copii, niște empatii foarte dezvoltate.

Eu nici acum nu mă pot uita la televizor la o știre în care se vorbește despre un copil căruia i s-a întâmplat ceva…cert este că această veste că sunt însărcinată cu tripleți, la un timp atât de scurt după ce născusem…noi ne-am mai fi dorit un copil și aș fi vrut să mai vină un copil în viața noastră și să îl facem destul de repede ca să nu treacă mult între sarcini. Având tripleți, doctorul ne-a sfătuit să nu ținem sarcina pentru că este foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine', s-a destăinuit ea în fața lui Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton