Cine este Diana Mihailopol, fiica Rodicăi Mandache. Este regizoare și are o fiică

.

Cine este Diana Mihailopol. Rodica Mandache a fost căsătorită o singură dată, cu marea iubire a vieții sale, Aurel Mihailopol. Din povestea lor de dragoste a rezultat o fiică, care avea doar șase ani când soțul actriței a încetat din viață. Diana Mihailopol, în prezent în vârstă de 50 de ani, a moștenit talentul artistic de la părinții săi și s-a afirma ca regizoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este Diana Mihailopol. Rodica Mandache a rămas văduvă la 48 de ani, când regretatul ei soț, Aurel Mihailopol, a fost răpus de cancer pulmonar. Căsnicia lor s-a desfășurat pe parcusul a 13 ani, timp în care au devenit părinții unei fetițe. Diana Maria a crescut fără tată, dar îi duce mai departe moștenirea artistică, fiind o regizoare cu o mare forță creativă.

diana-mihailopol-11diana-mihailopol-11

Citește și: Rodica Mandache, după ce a fost întrebată dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic: „Eu îl iubesc foarte tare și acum. Cred că el s-a îndrăgostit de toate partenerele'

Citește și: Rodica Mandache, declarații neașteptate despre relația cu Florin Piersic: „Nu e prietenie, este chiar o dragoste fierbinte, este un semizeu. După ce am jucat cu el…'

Citește și: Ibrahim Ibru vrea custodia totală a copilului: „Dorim copilul la domiciliul tatălui, cu program de vizitare. Pensia de întreținere…'

Citește și: Elena de la Casa Iubirii îl cunoaște pe Patrick din afara emisiunii. Legătura pe care o are cu Bianca Giurcă: „Ne știm destul de bine. Suntem…'

Cine este Diana Mihailopol, fiica Rodicăi Mandache

Diana Mihailopol este fiica actriței Rodica Mandache și a fotografului Aurel Mihailopol. S-a născut la 15 octombrie 1974 și a vrut să fie mereu pe picioarele ei, drept urmare nu a ales niciuna dintre profesiile părinților, ci a devenit regizoare. În prezent, lucrează pentru Teatrul Bacovia din Bacău și colaborează cu Teatrul Odeon din București, Universitatea Hyperion din București.

Ea este creatoarea mai multor spectacole de succes, care îi evidențiază latura profundă și sensibilă, fiind recompensată cu nenumărate și valoare distincții. Anul acesta, Diana Mihailopol a obținut premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru radiofonic, la ediția cu numărul 32 a Galei Premiilor UNITER. „Vara în care mama a avut ochii verzi' (după romanul Tatianei Țibuleac) îi are în distribuție pe Rodica Mandache, mama sa, dar și pe Marius Manole.

Diana Mihailopol a lansat, în 2019, volumul „Rânduri pentru Astrid'. Acum câțiva ani, lansa volumul său de debut ,,Rugămintea unui măr', unde și-a așezat poemele lângă fotografiile tatălui său, Aurel Mihailopol, numindu-le, în consecință, „poeme statice'.

Diana Mihailopol și-a pierdut tatăl când avea șase ani

Cine este Diana Mihailopol. Fiica Rodicăi Mandache și-a pierdut tatăl când avea doar șase ani, dar a rămas cu amintiri prețioase și cu o moștenire artistică puternică.

„Dacă îmi amintesc ceva despre el, ca să înţelegeţi ce fel de om era, este că dimineaţa se certa cu mama şi când ea ajungea acasă găsea apartamentul plin cu flori. Ţin minte că a avut o expoziţie la care a mers şi mama. Era în doliu după sora sa, deci purta negru, iar pe cap avea o pălărie imensă şi o eşarfă albă cu buline negre la gât. Tata a luat-o de mână, în timp ce vorbea cu cei prezenţi la vernisaj, şi a trimis-o acasă să se schimbe. Apoi le-a spus celor de acolo că era un model de-al lui care a greşit în alegerea toaletei. Apoi a fost dat afară de la revista „Cinema' pentru că a întârziat patru ore. Întrebat ce a făcut în acest timp a răspuns că a fotografiat nori. „Ce, nu ştiţi, eu sunt proprietar de nori!', le-a replicat celor de acolo', a spus fiica actriței pentru taifasuri.ro.

Viața privată a Dianei Mihailopol. Are o fiică

Cine este Diana Mihailopol. Regizoarea are o fetiță, pe Catinca Maria, care apare adesea în postările ei de pe rețelele de socializare. Ei i-a dedicat două poeme din volumul său de debut – „Urare fiicei mele' și „Cântec de leagăn'.

„Ăsta este „sectorul’ în care îmi reproșez cele mai multe lucruri. M-am străduit, dar nu am fost talentată. Nici nu am avut generozitatea asta să renunț la mine pentru ea. Meseria de actriță este foarte „egoistă’. Am crescut-o pe Diana cum am putut mai bine, am și rămas singure de foarte timpuriu. Ea mă uimește cu tot ce face. La ora asta lucrează, are un proiect pe care și l-a propus singură, despre Păstorel Teodoreanu. Nu știu dacă eu am învățat-o sau nu să muncească, dar sunt fascinată.

Este una dintre marile mele bucurii să văd că un om poate lucra așa cum o făceau profesorii mei din Iași. Am crescut-o așa cum am știut eu. Am și avut foarte multe nenorociri în viață pe care le-am trecut împreună. Este regizor la radio, nominalizată la Premiile Uniter de 4 ori, a luat și premiul anul acesta. Înseamnă că este în locul cel bun și face niște spectacole cu totul speciale', a mărturisit Rodica Mandache despre fiica ei, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton