Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 27 de ani și deține propriul brand de haine

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 27 de ani și se numără printre ispitele de la Insula iubirii 2024. Este pasionată de modă, are propria afacere și se remarcă printr-o frumusețe ireală. S-a înscris în emisiune pentru a-și depăși limitele și pentru a-i fermeca pe concurenți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a debutat pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

dian9dian9

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Citește și: Cine este Anca Zoțoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. A fost căsătorită timp de 15 ani, dar fostul soț a înșelat-o cu nașa de cununie

Citește și: O fată de 19 ani, din Iași, ucisă de urs, pe traseul Jepii Mici din Bușteni. Iubitul Dianei a povestit cum s-a petrecut tragedia: „Am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”

Citește și: Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, a devenit mamă pentru a doua oară, la 37 de ani: „Bun venit în această lume, micuțule!” 

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Tânăra de 27 de ani este antreprenoare și deține propriul brand de haine. Este o împătimită a modei și a reușit să-și transforme pasiunea într-o afacere de succes.

Dacă pe plan personal îi merge excelent, Diandra Moga nu a fost la fel de norocoasă și în dragoste. Ispita acestui sezon a avut o relația de lungă durată care a dezamăgit-o. Pe fostul ei partener l-a descris ca fiind posesiv și gelos, de aceea și-au luat rămas bun. Abia după despărțire a învățat să se iubească pe sine și să se pună pe primul loc.

Diandra Moga a fost înșelată de mai multe ori

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Din cauza decepțiilor în dragoste, Diandra Moga a ales să nu se mai implice într-o relație, mai ales că a fost înșelată de mai multe ori.  Se descrie ca fiind o fire sensibilă și emotivă, dar cu o dorință arzătoare de a-și impinge limitele și de a depăși bariera emoțională pe care o are.

Ea a decis să vină la Insula Iubirii pentru a-și depăși limitele și a demonstra că frumusețea ei îi poate fermeca pe concurenți veniți pe insula alături de partenerele lor.

Pe plan profesional, Diandra deține un brand de îmbrăcăminte și are multe colaborări pe social media, pe partea de influencing, cu mai multe branduri.

Diandra Moga și Andrei Rotaru, apropieri la Insula iubirii

Până acum, Diandra Moga a interacționat cel mai mult cu Andrei Rotaru, iubitul Cristinei, la Insula iubirii. În episodul difuzat luni, 22 iulie, aceștia au fost protagoniștii unor ipostaze neașteptate. În timpul unei petreceri, concurentul și-a scris în palmă, cu un pix, mesajul „Te plac', iar mai apoi i l-a arătat tinerei. Ulterior, conform spuselor ispitei, acesta și-a scris și mesajul „Te vreau'.

„M-a surprins și modul în care a făcut-o. A fost și interesant cum a făcut-o. I-am continuat jocul, după a mai scris – Te vreau! Mi-a zis să nu trag concluzii și că să nu interpretez că mă vrea într-un mod în care orice bărbat m-ar dori. Am scris și eu în palmă și încerca să descifreze ce scria în palmă – Am / Ai noroc, asta e ceva ce ne leagă pe noi, conexiunea noastră. Suntem norocoși că ne-am găsit aici, să poți rezona la nivel profund cu un om', a declarat ispita Diandra, la Insula iubirii.

La scurt timp după acest gen, Diandra Moga și Andrei Rotaru au devenit tot mai apropiați, recunoscându-și sentimentele unul față de celălalt. Concurentul nu a mai ținut cont de faptul că în celălalt resort se află soția lui, Cristina, și a început se pare că o relație cu ispita, pe cealaltă parte a insulei. Andrei și Diandra s-au sărutat de mai multe ori, au dormit împreună și au fost surprinși în ipostaze controversate în baie.

Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au sărutat și au dormit în același pat, la Insula iubirii, deși concurentul e căsătorit

Totuși, la un moment dat, Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru. Tensiunile au izbucnit la Insula Iubirii între Diandra Moga și Andrei Rotaru, după ce el a mărturisit că încă o iubește pe soția sa, Cristina Rotaru. Totul a început când cei doi se aflau în mașină.

Diandra Moga a povestit că Andrei Rotaru a rămas afară pentru a discuta cu o altă persoană, iar ea a auzit ceva care a deranjat-o profund.

„Când ne-am dus spre mașină, eu m-am urcat prima. Andrei stătea afară, povestea cu Anda, cu reporterul. Voi vă iubiți? Asta ai zis, te-am auzit. Mult noroc! Da, a fost o discuție în contradictoriu, mai tensionată pentru prima oară. Pur și simplu, eu sunt 100% prezentă cu tine, să fii și tu prezent 100% cu mine în anumite momente. Așa m-am simțit atunci. Și eu îți vreau și ție binele, și ei, tocmai de asta o să mă retrag. Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Dacă vrei să îți amintesc. Nu am mai stat să îl ascult, m-a luat așa o stare de nervi și nu am mai vrut să aud’, a precizat ispita în emisiune.

Andrei Rotaru a încercat să se apere în toată această discuție. Concurentul de la Insula iubirii a explicat ulterior că discuția sa despre Cristina Rotaru nu era menită să o rănească pe Diandra Moga, dar a recunoscut că înțelege de ce aceasta a fost afectată.

„Unele persoane, pur și simplu, nu sunt compatibile. Văd și eu la mine, în relația cu Cristina. Noi ne iubim, ne dorim binele. Povesteam despre faptul că eu și Cristina ne iubim, dar suntem incompatibili. Îi vreau binele, e normal. Era normal ca Diandra să interpreteze, mai ales că ține la mine și o doare și pe ea’, a spus concurentul.

Se pare că supărarea dintre cei doi nu a durat prea mult, căci Andrei și Diandra au revenit la sărutări și alte apropieri.

Când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care a avut premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă’, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!’, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?’, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?’ sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula iubirii.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursa foto: Comunicat de presă & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton