Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat pentru Loredana și locuiește în Bali

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Insula Iubirii. Show-ul filmat în Thailanda a revenit pe micul ecran, la Antena 1, din 15 iulie, cu un nou sezon, plin de surprize. În sezonul 8, faceți cunoștință cu noi cupluri, dar și cu noi ispite, gata să-i treacă pe concurenți prin cel mai dur test al fidelității. Iată tot ce nu știai despre ispita masculină Dorian Ungureanu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. La fel ca în sezoanele anterioare, cinci cupluri au venit la Insula Iubirii să-și testeze iubirea și relația. 20 de ispite, 10 feminine și 10 masculine, îi vor ajuta pe concurenți în acest proces, iar la final rămâne de văzut cine va pleca împreună sau separat de pe insulă. Printre cele 10 ispite masculine din sezonul 8 se numără și Dorian Ungureanu.

dorian-ungureanu-1dorian-ungureanu-1

Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. Dorian Ungureanu are 38 de ani, părul lung, șaten, și este Republica Moldova. Se descrie drept un spirit libertin, căruia îi place să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața. Tânărul locuiește în prezent în Bali, unde activează ca agent imobiliar, și, totodată, a devenit jucător profesionist de poker.

Citește și: „Am stabilit data nunţii. Am dat avans pentru toate'. Un cuplu de la Insula iubirii își testează relația înainte de a deveni soț și soție

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Citește și: Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret. Nu a purtat rochie de mireasă, ci o ținută cu totul și cu totul diferită

Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. Înainte să ajungă în Bali, Dorian Ungureanu a lucrat mulți ani ca dansator și coregraf pentru mulți artiști din România. Printre celebritățile cu care a colaborat se află și Loredana.

Mai apoi, Dorian Ungureanu a lucrat ca dansator în în cluburi, experiență prin care a putut călători și locui în mai multe locuri din lume, precum: Londra, Milano, Macao, Hong Kong.

Dorian Ungureanu de la Insula iubirii locuiește în Bali

Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. Ispita de la Insula iubirii nu a avut prea multe relații, pentru că stilul de viață nu i-a permis să rămână mult mult timp într-un singur loc. Dorian Ungureanu nu ar refuza, însă, o relație serioasă.

Dorian Ungureanu consideră că rolul de ispită i se potrivește perfect, mai ales că se laudă cu un trup bine sculptat, ce se datorează anilor de dans pe care îi are în spate. De asemenea, spune că adoră ideea de joc al seducației și să fie în rol de cuceritor. Totodată, el transmite că arde de nerăbdare să sărute iubitele altora.

Dorian Ungureanu se bucură de o comunitate destul de mare în mediul online. Doar pe Instagram, acesta are peste 3.000 de urmăritori, pe care-i ține la curent cu toate noutățile din viața lui, prin diverse imagini și filmulețe. În dreptul descrierii contului său, acesta spune despre el că „Nu am nimic de pierdut și o lume de văzut', semn că este un mare fan al călătoriilor.

Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii 2024

În noul sezon Insula Iubirii, cinci noi cupluri, cinci noi povești de viaţă cu mize mari, au decis să parieze totul pe o singură carte şi mai ales, pe o singură întrebare, şi au pornit în aventura vieţii lor, la peste 8000 de kilometri depărtare. Concurenții vor locui separat timp de 21 de zile de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor parteneri care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii 2024 sunt: Dorian Ungureanu, Radu Stoicescu, Eric Berinde, Teodor Costache, Darius Măcinic, Aurelian Păduraru, Marius (Beni) Troană, Marcel Andrei, Alin Simoiu și Romeo Vasiloni. Pe ultimii doi îi cunoașteți deja, căci au participat și în sezonul 7.

Radu Vâlcan, declarații despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii se difuzează luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton