Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. A trecut printr-un divorț dureros și are un copil

.

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Artista a câștigat Survivor România 2020, iar acum a revenit în jungla din Republica Dominicană, alături de alți 19 concurenți din alte sezoane. Cântăreața a făcut parte dim formația Mandinga și, după despărțirea de aceștia, s-a lansat solo. În plan personal, a trecut printr-un divorț dureros. Iată ce poveste de viață are și tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Survivor All Stars 2024. Pe 16 ianuarie, la PRO TV a început noul sezon al emisiunii. 20 de foști concurenți, Faimoși și Războinici, luptă pentru marele premiu. Printre cei din echipa roșie se află și Elena Ionescu. Prima dată, a făcut parte din competiție în 2020, când a și câștigat sezonul.

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Elena Ionescu s-a alăturat echipei Survivor România 2020, după ce Ioana Filimon a fost nevoită să se retragă din competiţie, din cauza unei probleme de sănătate. Cântăreaţa declara atunci că merge în jungla din Republica Dominicană pentru a-şi testa limitele şi s-a înarmat pentru această experienţă cu o mare doză de teribilism şi curiozitate.


„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană’, a declarat Elena Ionescu despre experienţa Survivor România 2020.

Anul acesta, ea a acceptat să facă parte din nou din această competiție, la Survivor All Stars. Parcursul ei nu a fost însă prea lung, fiind eliminată în a doua săptămână. Episodul cu eliminarea ei poate fi urmărit în această seară, la PRO TV.


Elena Ionescu – viață personală

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. S-a născut pe data de 17 mai 1988, în Caracal, Județul Olt. A fost pasionată de muzică și teatru, încă din copilărie, iar prima oară a urcat pe scenă la numai 6 ani. „Aveam emoții mari. Aveam 6 ani jumate. Eram în Caracal, erau zilele orașului, am urcat pentru prima data pe scenă. Am cântat o piesă, Scufița Roșie se numea piesa, o învățasem la grădiniță și mi-am făcut curaj să o cânt acolo. M-a îmbrăcat mama în roșu, toată lumea îmi spunea Scufița Roșie. Ani buni mi-a rămas această poreclă’, povestea Elena Ionescu.


A absolvit Colegiul Național „Ioniță Asan’, a făcut cursurile școlii populare de artă locale, secțiile de canto și teatru, apoi și-a continuat studiile la București.

Citește și: Cine este Zanni de la Survivor All Stars. A crescut la orfelinat, iar Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor All Stars. A locuit în Canada și e iubitul artistei Francisca

Citește și: Cum și-a cunoscut Mircea Radu soția și ce s-a întâmplat când s-au văzut prima oară: „M-am bosumflat. A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată'


Citește și: Primele declarații ale concurenților înainte de Survivor All Stars. Cum s-au pregătit pentru competiția din Republica Dominicană

Elena Ionescu a trecut printr-un divorț dureros

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Artista a trecut printr-o perioadă foarte tulbure în ceea ce priveşte viaţa privată. Ea şi soţul ei au decis să divorţeze, la un an de când au devenit părinţi şi la mai puţin de doi ani de la nuntă. În foarte scurt timp, Dragoş, fostul soţ, al Elenei şi-a găsit alinare în braţele fostei sale iubite.


Dragoș Stanciu a fost cel care a expus motivele ce au dus la despărțire. „Asa cum prea bine se stie, motivele care duc la esecul definitiv al unei relatii matrimoniale sunt privite in mod subiectiv de ambele parti, deci adevarul se afla pe undeva la mijloc si este normal sa fie asa. De aici si greutatea de a gasi „acul in carul cu fan! La noi, situatia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanta a caracterelor noastre, cat si o diferenta totala de a vedea o convietuire in comun. Daca vreti, mai direct, nu ne aflam pe aceeasi „lungime de unda in ce priveste modul nostru de a gasi secretul unei casnicii de lunga durata, a marturisit fostul sot al Elenei Ionescu.


Elena Ionescu și-a refăcut viața cu un grec, dar s-au despărțit

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Elena Ionescu și-a refăcut viața după divorț alături de cântărețul grec Giorgos Athanasiadis, însă cei doi s-au despărțit în vara anului 2023. Părea să-și fi întâlnit sufletul pereche, iar cei doi și-au cunoscut familiile. Spre surprinderea multora, artista și iubitul ei s-au despărțit, iar Elena Ionescu a confirmat separarea.

 De mult ne-am despărțit, faptul că acum s-au șters imaginile de pe Instagram asta e altceva, dar noi ne-am despărțit de mult! Nu vreau să comentez mai mult, așa am hotărât amândoi să nu vorbim, să fie liniște‘, a declarat artista.


La ce emisiuni a mai participat Elena Ionescu

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Elena Ionescu a mai participat în 2021 la Splash, vedete la apă! de la Antena 1, iar în 2020 a fost la emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici’ de la Antena Stars, unde era filmată 24 din 24 de ore.

Tot în 2020 a participat și la Survivor, sezon pe care l-a și câștigat, de altfel. Elena Ionescu a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat Libertatea pentru femei, că a intrat în competiția Survivor Romania cu gândul de a se regăsi pe sine, după despărțirea de soțul ei. „Am intrat cu gândul de a ma regăsi pe mine după despărțirea de soțul meu, după o perioadă de un an de zile de când îmi creșteam singură copilul, după repoziționarea mea în lumea muzicală, a declarat cântăreața. Simt că am fost o luptătoare din momentul în care am rămas singură, cu copilul meu, dar și când am ales să merg la ‘Survivor pentru a-i oferi lui o viață mai bună, povestea Elena Ionescu.


Elena Ionescu, eliminată de la Survivor All Stars

Oficial, încă nu a apărut informația că Elena Ionescu a părăsit Survivor All Stars pentru că, la Pro TV, nu a fost difuzat deocamdată episodul în care cântăreața a fost eliminată. Acesta va fi difuzat în această seară. Însă, un fan al emisiunii a fotografiat-o împreună cu Andreea Tonciu pe aeroportul din Frankfurt, în drumul lor spre casă și a postat dovada pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu nu a postat pe rețelele de socializare informația că a fost eliminată din competiție, este complet interzis acest lucru, iar ea știe asta, însă cântăreața a fost auzită povestind unei prietene că a fost eliminată de la „Survivor All Stars în urma unei probe de bile, ce este joc de eliminare, citează și cancan.ro.

Abia în seara aceasta, fanii emisiunii vor afla ce s-a întâmplat cu Elena Ionescu urmărind Survivor All Stars la PRO TV, de la ora 21.30. Se știe că regulile sunt foarte stricte în astfel de competiții și concurenții semnează clauze dure atunci când decid să participe, neavând voie să povestească nici măcar familiei ce s-a întâmplat acolo, până la difuzarea emisiunii la TV.

Suma precisă pe care această clauză o are la „Survivor All Stars nu este cunoscută, însă, la show-ul „America Express este vorba de 100.000 de euro.

Elena Ionescu – carieră

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Elena Ionescu este o prezenţă foarte cunoscută în showbiz pentru că a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Artista avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, iar între timp a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, de unde s-a întors cu multe premii.

Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar în 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga. Consideră că Mandinga i-a oferit o șansă unică și vrea să demonstreze că poate să se ridice la înălțimea așteptărilor. A aflat de casting din presă și a avut curajul să se înscrie. Mai mult, Elena a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012 în Baku, Azerbaidjan cu piesa „Zaleilah’. În clasamentul final trupa Mandinga, alături de Elena, a ocupat locul 12.

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune’, în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i’, în colaborare cu Mahia Beldo sau „Ce e dragostea’, recent lansată.

În timpul carierei, Elena a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV ( Atenție se cântă – TVR2; Sunetul muzicii – TVR Craiova și altele). Totodată, ea câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modeling în Craiova.